- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #30.521
dişten mi yoluyor acaba dişini?ağrısı varsa,bizimkide kulağını çekiştirip duruyorbizim kaka olayımız da aynı günde 3-4 kere yapıyor.
yoğurdu hergün yemiyor yediği zamanda bir taneyi anca yiyor(babymix).
Arda birkaç gündür saçını yolmaya başladı,birde üst dişinin biri kendini gösterdi yakında tamamen çıkar sanırım.
uyku sorunumuz var bizim kızlar.uykudan gözleri kapanıyor ama uyumamak için direniyor,ağlıyor.nerdeyse bizim yatma saatimize kadar direniyor sonra yorgun düşüp uyuyor.
canım ara öğünde yoğurt vermiyormusun? ben çorbasını yedirirken sıkılmasın diye yanına kücück bir badkal hafif sulu ayran da denemez o şekilde yoğurt veriyorum bi kaşık çorba bi kaşık yogurt olunca keyifle yiyor..zaten yogurda bayılıyor...yoğurdu kaşıklarken değişik sesler çıkarıyor.keyifli..:))
125-150 ml de bir meyveye yada kavanoza eş geliyor sanırım... meyveyide karışık veriyorum taze olarak,cam rendeden geçiriyorum...kızlar bu arada ben ekmekte veriyorum.tok tutsun diye ekmek etinin etimeklerinden veriyorum,çorbanın içine ve kahvaltida omletinin içine ekleyerekama bizim kahvaltımız çok doyurucu olmuyor.yumurtayı,peyniri vs.suyla karıştırıp veriyorum.90 cc anca belki okadar bile yoktur.60 cc
felandır yani. kahvalti için su yerine ıhlamurla ıslatabilirsin daha yararli...birde kahvaltisin için bazen ceviz bazen pekmez ekleyebilirsin...bazende hepsini ayrı ayrı yedirebilirsin bence...bende bulamaç yapiyodum geçen denedim pekala hepsini ayrı ayrı yedi..muhallebide hiç denemedim yerine çorba yediriyorum.günde 2 defa.ama kafam karışık muhallebi mi versem diye..ben 5.ayda falan doktoruna danişmiştim sütlü pirinçliyi tavsiye etmişti sadece gunde bir ögün olmak şarti ile,bende hala öle veriyorum...diğer muh. yemyo bizimki..portakalli-7 meyveli bilmem ne gibi çeşitler varya onları hep döktüm yemedi...peki kızlar siz nasıl yapıyorsunuz çorbayı.çatalla ezip püremi yapıyorsunuz?daha ezmeden yiyemezler dimi?bende ezmeden yiyemez diye korkuyorum ve naylon süzgeçten geçiriyorum hiç blendar kullanmadım...ama bazen sofradayken ara ögün gibi bizim yediklerimizi hemen çatalla da ezip veriyorumve meyveyi nasıl yiyor.onuda mı çatalla eziyorsunuz?cam rendeden geçiriyorum zaten posasıda içinde oluyor o şekilde ve vitamini ölmüyor....
metal vitamini yok ediyor diye biliyorum
canım senin soruna gelince aynen 2-3 haftadır bizimde popomuz kızarık.bende çok yapmasına bağlamıştım.
o yüzden sormuştum.günde 3 defa yapmaya başladı.kremde geçirmiyor.
bizimkide kabız değil hani hayvan pisliği gibi değil ama afedersin pürekıvamında :26:
yaparkende kızarıp ıkınıyor.doktora sordum normal dedi.çatlağın belirtilerini bende bilmiyorum
gece çok sık uyanıyor.
ama çatlak olursa kakasını yapamaz diye biliyorum
arkadaşlar,
mama ve içme suyunu hala kaynatiyormusunuz..ben kaynatiyorum ama sudan alması gereken minerallerin hepsi ölüyor bu şekilde..komşularımda içme suyunu kaynatmadan ver diyor fakat güvenemiyorum
siz nasil yapiyosunuz?
canım bizde eriklinin suyunu alıyoruz.ama hazır su bile olsa kaynatıyorum hala
bende kararsızım kaynatmasam mı diye,sonuçta büyüdüler.
canım bitki çayları zararlı değil mi?ben hep suyla karıştırıyordum.
yemediği için.diğer türlü deneyim.canım biz zaten hergün tahin pekmez yiyoruz:)))
bıldırcın yumurtası,peynir,zeytinide suyla karışıtırp veriyordum.kendi yediklerimizdende veriyorum ama çok almıyor
3-4 kez anca alıyor.kahvaltı mamaları yese doyurucu olurdu belki
metal vitamini öldürüyor demişsin benimde kafam karıştı.
doktor bize sebze çorbasını çatalla ezin,eğer yemezze süzgeçten geçirin demişti.
hadibakem başladım işe bayağı bi oluyor canım ya
bizimkininde iştahı yok.dişten sanırım
biz d vitaminini düzenli olarak da vermiyoruz.
bizimkide üst dişlerinin arka arkaya patlattı.5 dişimiz var hala
çıkacak dişleri çıksada iştahı gelse kaç aydır böyle ağzında bekletiyor.biz sabretmesek ağzına tek lokma koymaz.
bizimkide kilolu değil.sizinki kaç kilo ki?
geçmiş olsun bende griptim.atlattım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?