• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

en kısa zamanda...

benim de kardeşim epey birşey almış yeğenine. genelde turunculu, yeşilli, sarılı falan ama mavililer de var. çünkü o erkek olacağından emin, hatta kendi beğendiği, istediği isimle bahsediyor bebişimden. çok cadı bir teyzesi olacak bebişimin kaydirigubbakcemile4:dance:

ıçıne dogmustur canım belkı kardesının...
oglun olacagını hıssetmıstır..

benımde oglum olacagı ıçıme dogmustu...oglum oldu..
şimdi ise kızım olsun ıstıyorum...hayırlısı bakalım..herhalde bır ay sonrakı kontrolde soyler doktorum...

evet..
çok gelıyor hedıye..
genelde pıjama tk..tulum..bady ..
ama bebek dogduktan sonra çok ıhtıyac oluyor ınankı..habıre ust bas degıstırıyorsun..

evet çok ihtiyaç olacağını ben de tahmin ediyorum.bi de kışa gelecek doğumlarımız,kat kat giydirmek gerekecek.yıkandıktan sonra kurumaları da yaz mevsimine göre zaman alır.o yüzden bol bol kıyafet lazım.

ıçıne dogmustur canım belkı kardesının...
oglun olacagını hıssetmıstır..

benımde oglum olacagı ıçıme dogmustu...oglum oldu..
şimdi ise kızım olsun ıstıyorum...hayırlısı bakalım..herhalde bır ay sonrakı kontrolde soyler doktorum...

olabilir, ben de onun hislerine çok güvenirim zaten.

allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

benim için hiç farketmez diyorum ama bana hep "oğlun olacak" dedikleri için herhalde rüyamda hep erkek görüyorum. gamyoncuiremsu

dun sabaha karsı da öyle gördüm ama ben bebeğime bir türlü sahip çıkamıyordum, onu bir yerlerde unutup duruyordum. sonra bulduğumda da üstü başı kirlenmişti kakasıyla. ben de "aman eve gidelim de ben bebişimin karnını doyurayım, üstünü temizleyeyim" gibi laflar ettikçe o da gülümsüyordu. sonra 40 günlük bebek dile gelip "annem siz ben rahat edeyim diye bana araba almışsınız, cici giysiler almışsınız, bundan sonra da sana bir arabayla ferah giysiler alalım" diyordu.

ben acaba sorumsuz bir annemi olacağım diye gerginlikle uyandım ama bebeğimin beni düşünmesi de beni çok duygulandırdı çoookk...

olabilir, ben de onun hislerine çok güvenirim zaten.

allah senin de gönlüne göre versin inşallah.

benim için hiç farketmez diyorum ama bana hep "oğlun olacak" dedikleri için herhalde rüyamda hep erkek görüyorum. gamyoncuiremsu

dun sabaha karsı da öyle gördüm ama ben bebeğime bir türlü sahip çıkamıyordum, onu bir yerlerde unutup duruyordum. sonra bulduğumda da üstü başı kirlenmişti kakasıyla. ben de "aman eve gidelim de ben bebişimin karnını doyurayım, üstünü temizleyeyim" gibi laflar ettikçe o da gülümsüyordu. sonra 40 günlük bebek dile gelip "annem siz ben rahat edeyim diye bana araba almışsınız, cici giysiler almışsınız, bundan sonra da sana bir arabayla ferah giysiler alalım" diyordu.

ben acaba sorumsuz bir annemi olacağım diye gerginlikle uyandım ama bebeğimin beni düşünmesi de beni çok duygulandırdı çoookk...
canım benım..ruyanı okudum..çok sekersın..
bende ogluma hamıleyken boyle ruyalar gormustum..
ben normal hayatımda bıraz unutkanım.bıraz dalgın...
her zaman bırseylerımı bıryerlerde ararım..
bır gece ruyamda bebegım dogmus..
onu sevmısım..sonra gunluk yasantıma devam etmısım.sannkı bebegım yokmus gıbı..
markete cıkmısım.boş boş gezmısım 4-5 saat..sonra sokakta bırden aklıma gelmış..evde bebek varrrrrrrrrr...
koşa koşa gıtmışım..bebek yatakla duvar arasına düşmüş..oylece uyuyor..içim acıdı..korktum.unutkan anne mı olcam dıye..
tam aksine aşırı ustune tıtrer oldum..bırak unutmayı 2 dakka aklımdan cıktıgı olmuyor..
beslenmesı banyosu bez degıstırme..
sende çok ıyı bır aanne olacaksın emın ol canım..ben emınım ..olumunekankayizsmile

eve süpürge tutmuştum şimdi de yerleri sildim toz aldım biraz dinleneyim çamaşır serecem bugün ev hanımlığı yaptım yarında gezerim iyi ki gitmemişim bugün işe

mrb kızlar bugün dra gittik.bebişlerimi gördüm 59ar gram olmuşlar boyları6.97cm ile7.04cm.dr biri yüzde 99kız diğeri de kıza benziyo dedi.galiba tahminlerim tutacak.ense kalınlıkları normal çıktı 2litesti devlet karşılamıyo ama istersen yapalım biz genelde 3lü yapıyoruz dedi.ben de yaptırmadım.mide yanmama rennie verdi.bebişleri görmek çok güzeldi evde kızlar kabilesi kurcaz galiba 1 kızım vardı 2de gelirse inşallah çoğunluk olcaz vallakaydirigubbakcemile3

mrb kızlar bugün dra gittik.bebişlerimi gördüm 59ar gram olmuşlar boyları6.97cm ile7.04cm.dr biri yüzde 99kız diğeri de kıza benziyo dedi.galiba tahminlerim tutacak.ense kalınlıkları normal çıktı 2litesti devlet karşılamıyo ama istersen yapalım biz genelde 3lü yapıyoruz dedi.ben de yaptırmadım.mide yanmama rennie verdi.bebişleri görmek çok güzeldi evde kızlar kabilesi kurcaz galiba 1 kızım vardı 2de gelirse inşallah çoğunluk olcaz vallakaydirigubbakcemile3

oh oh bebişlerinide görmüşsün gözün aydın.2li testi bende yaptırmadım.doktorum ense kalınlığında anormallik çıkarsa 2li test isterim dedi.ense kalınlığını ölçtü bir problem çıkmadı Allaha şükür:Saruboceq:.o yüzden temmuzun 23nde 3lü test için gideceğim.a.s

ohh maşallah..
ne guzel...bebişlerın buyumuş çok..maşallah..
bende bır kızım olsun ıstıyorum...
allah hayırlısını versın ınsallah herkese...

bende yarın ıkılı test sonucumu almaya gıdıyorum labaratuardan..
doktorum ızınlı..başka doktora gosterıcem sonucu...
bızım cınsıyet tahmını yapmadı doktorumuz..
onumuzdekı ay kı kontrolde soyler belkı...

oh oh bebişlerinide görmüşsün gözün aydın.2li testi bende yaptırmadım.doktorum ense kalınlığında anormallik çıkarsa 2li test isterim dedi.ense kalınlığını ölçtü bir problem çıkmadı Allaha şükür:Saruboceq:.o yüzden temmuzun 23nde 3lü test için gideceğim.a.s

bızımde ense kalınlıgını olçtu..sonra kan vermem içinozel labaratuara yolladı beni..
bende senın yazdıgın gıbı ,ense kalınlıgı normalse kan tahlılı çok onemlı degıl dıye duydum...
oglumda bende sadece 3 lü test yaptırmıstım..

canım kalp atışları dinlendikten sonra 11-14. haftalarda çağırıyorlar genelde ense kalınlığı ölçümü ve ikili tarama tesi için ben tam bir ay bir hafta sonra gittim kalp atışlarını duytuktan sonra

canım ilgin için teşekkür ederim.doktor beni 9. haftada çağırdı.niye çağırmış olabilir.5. 6. haftalarda gittiğimde alttan bakmıştı şimdi korkuyorum yine alttan bakar diye

canım ilgin için teşekkür ederim.doktor beni 9. haftada çağırdı.niye çağırmış olabilir.5. 6. haftalarda gittiğimde alttan bakmıştı şimdi korkuyorum yine alttan bakar diye

canım hiç korkma büyük ihtimal kalp atışını duymak için çağırmıştır.ben de 6. hafta da gittim 8. haftada tekrar çağırdı.kalp atışını gördük.inşallah sen de iyi haberle gelirsin:teytey:

kızlar slmm nasılsınız bişey sorucam biz salı çarşamba perşembe eşimle aywalığa gtmeyi düşünüorz gidş geliş 500 km bi problem olurmu bde oranın denizi felaket soğk bu sorun olurmu sizce

kızlar slmm nasılsınız bişey sorucam biz salı çarşamba perşembe eşimle aywalığa gtmeyi düşünüorz gidş geliş 500 km bi problem olurmu bde oranın denizi felaket soğk bu sorun olurmu sizce

bence kendini riske atma gitsen de denize girme derim ben Allah korusun üşüttün mü atlatmak da zor ben ilk kızımda bi öksürüğe yakalanmıştım 1 1,5 ay ölmüştüm.

canım hiç korkma büyük ihtimal kalp atışını duymak için çağırmıştır.ben de 6. hafta da gittim 8. haftada tekrar çağırdı.kalp atışını gördük.inşallah sen de iyi haberle gelirsin:teytey:

6. haftada kalp atışını göstermişti.sağlıklı bir gebelik demişti..9.haftada tekrar gel ded.zaten memlekete gidecez gitmeden bir kere daha görünmek iyi olur

Back
X