• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    47
acıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyor
Fiyatları ortalama nasıldı acaba

Dualarımız sizinle
Sonucunuz temiz çıkacak ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah
Amin allah razı olsun
Tüm kalbimle yanınızdayım. İnşallah tertemiz çıkıcak sonuçlarınız. Allah içinize bebeğinize ferahlık versin🤍 Daha da kısa sürede çıkar inşallah mutlaka haber verin en az şekilde düşünmeye çalışın vardır bunda da bir hayır elbet Allah a güvenin 🙏 M morganlafaye
Öyle diyoruz artık ne yapalım hayırlısı inşallah
Hayırlı haberler inşallah Rabbim hangi yol hayırlı ise o yola çıkarsın inşallah Dualarımız sizinle Güzel Anne 🤲
Çok teşekkür ederim 🙏🏻❤️

Ihlamur iciliyor, dut kurusu kaynatip icebilirsiniz iltihap kurutucu. Bir de benim doktorum bogaz spreyi ve burun spreyi kullanabilirsin hap kullanamazsin sadece dedi ağrı kesici bogaz spreyi kullaniyorum benim de bogazim agriyor
Çok geçmiş olsun size de.. Bana da doktorum parol alabilirsin, günlük 1 bardak ıhlamur içebilirsin ve doğal vitamin desteği dedi..

Back
X