- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.841
kızlar ısım düşünmeye basladınızmı..
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmileilgin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim.ben sizlerin verdiği moralle iyileşirim Allahın izniylea.s.
guzel ısım bulmussunuzbenim hep aklımdaki Arda ama yanına 2.bir isim daha istiyorum.şimdilik Arda Tuğra ve Arda Kürşat arasında kaldık.umarım kucağımıza almayı nasip eder Rabbim :Saruboceq:
zehra guzelmıs..begendım..kız için zehra ismini düşündük ama erkek için bişey bulamadık henüz
eşim sabah salih olsun dedi ama kesin değil eşim stvdeki beşinci boyut dizisinde oynayan salih karakterine çok benziyor
herkes onu o zannediyor
eşimin aklına da bu isim geldi ben de gülerek oz amn kızın ismi de saliha olsun dedim
çok guzel ısım...çok begendım...biz Eylül Deniz koyacağız prensesimize
canım cinsiyetini bi öğrenseydik hayırlısıyla :hulya:kızlar ısım düşünmeye basladınızmı..
guzel ısım..kızın olcak senın ozaman..
hayırlı evlat olsun..saglıklı olsun ınşallah..
nerden esınlendın..
eylül dedük asel dedik sonra bı sabah kalktık eşim elif olsun olmasmı dedı bende tamam dedımzemuszemus
canım cinsiyetini bi öğrenseydik hayırlısıyla :hulya:
erkek olursa kayınbabamın ismi olucakmış
kız olursa lale,sahra,eylül,çiğdem :hulya:
karar vermekte zor :)
eylulde guzel mıs asel de oyle..
elıf demıssınız..belkı yıne baska ısım bulursunuz..opuyorumnanaktan
hımm senın cınsıyet bellı degılmıydı canım..
hayırlısı olsun..kayınbabanın adı neydı...
benım oğlum olcakmıs..ama ben hiç isim mısım bulamıyorum..acayıp kararsızım..sankı hiç ısım kalmamıs gıbı..bilmiyorumkismile
yok kesın karar verdık artık elif dıye sevıyoruz herkesede yaydık ismini
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
guzel ısım bulmussunuz
arda tugra daha hoş sankı..
zehra guzelmıs..begendım..
ben besıncı boyutu seyretmedım hıçç..
çok guzel ısım...çok begendım...
evet canım zehra ismini çok beğenirim ben
kuzenimin ismini ben koydum fatma zehra diye maşllah o kadar güzel kız ki
gören bi daha bakıyo
elif güzel isim.adıyla yaşasın prensesin
zehra da güzel isim senin meleğinde adıyla yaşasın tatlım.aynı isimdeki kişilerin karakter olarak benzediklerine bende çok inanıyorum.
:Saruboceq:
ayy okuyunca yazdıklarını gözlerım doldu bu hamılleık benı cok duygusal yaptı yaa hepınız boylemısınız.Allahım bır an once saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsinnnnn:Saruboceq:
yok canım haftaya gidicem inşallahhımm senın cınsıyet bellı degılmıydı canım..
hayırlısı olsun..kayınbabanın adı neydı...
benım oğlum olcakmıs..ama ben hiç isim mısım bulamıyorum..acayıp kararsızım..sankı hiç ısım kalmamıs gıbı..bilmiyorumkismile
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım a.s.günaydın hanımlarr...
2 günde neler olmuş öylee :)))
öncelikle deniz, bulut, ecos85,cancer ve şirinemm sizlere çok geçmiş olsun... Hamilelikte böyle problemler çok oluyormuş hepimizi ve bebişlerimizi allah korusun...
deniz ve papatya prenses sizlerin de evlilik yıldönümlerinizi kutluyorum.. Allah bebişlerinizle daha nice yılları kutlamayı nasip etsin...
heyy bu arada 18 haftamız bizim bugün çok şükür....
tamam o zaman..kaydirigubbakcemile5yok kesın karar verdık artık elif dıye sevıyoruz herkesede yaydık ismini
canım ya..diğer oğlunun ismi ne canım?ona uygun birşeyler düşünelim hep beraber.birbirimize yardımcı olalım değil mi ama olumunekankayizsmile
bende severım zehra ısmını..hem eskı hemde herkeste yokk..evet canım zehra ismini çok beğenirim ben
kuzenimin ismini ben koydum fatma zehra diye maşllah o kadar güzel kız ki
gören bi daha bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?