- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.801
buyuk ıhtımal amınosentez ıcın salı gunu doktora gıdecegım ne olur dualarınzıı esirgenemeyın
cancer
çook gemiş olsun canm,iş güç yapma bol bol dinlen atlatıcaksındır inşllah..
deniz,
nice mutlu senelere,rabbim evlatlarımızla uzun ömürler nasip etsin..aşkınız daim olsun
Cok gecmis olsun,insallah önlemler ise yararda dikise falan gerek kalmaz.Dualarimiz seninle ve bebeginle
cancer aman dikkat et kendine tehlike geçene kadar yat dinlen arkadaşım.çok çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canım.umarım ilaçlar iyi gelir de dikişe gerek kalmaz.
cancer ve eco çok geçmiş olsun, kızlar çok dikkat edin, mümkün olduğunca istirahat, bol su, kesinlikle yoracak yürüyüşlerden kaçının evde de ağır işleri eşinize yaptırın, yardım isteyin, ben hamileliğimin başından beri kanamalarım olduğu için öyle yapıyorum, şükürler olsun şimdi iyiyim, inşallah çabucak iyileşirsiniz.:Saruboceq:
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.umarım bende atlatırım bu tehlikeli dönemi hayırlısıyla :Saruboceq: Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın :Saruboceq:
aminn diyeyim önce canımm
çook geçmiş olsunn dikkat et kendine dikişe gerek kalmaz allahın izniyle..
cancer canım çokk dikkat et kendine uzat ayaklarını yat fazla yorma kendine inşallah sağlıklı bi şekilde atlıtacaksın:Saruboceq:
bulut inşallah seninde sonuçların güzel çıkar dualarmız sizinle.Allah hepimizin kucaklarına sağ salim almamızı nasip etsin bebişlerimizi.
bu arada bnm bi sorum var size benim yaklaşık 10 gündür çok sık tuvalet ihtiyacım oluo fakat tuvalete gttiğimde çok azcık bişey gelio sizdede böle oluomu.normalmi acaba
ayyyyy inanmıyorum elma şekeri..demek cisiyet değişti.peki kaçıncı haftada sana kız dedilerdi?iyi bir doktor ve ultrasondamı kız demişlerdi.nasıl oldu ya çok şaşırdım
selam kızlarr,,bugun hep dısardaydım bı ara gırebıldım nete o zamanda KK onarımdaydı sanıırm acamadım sayfaaları
anlatiiim hemen canımcım,11.haftada doktorum kız gıbı sankı ama bebeklerın cınsel organları bu haftalarda cok benzerdır emın degılım demıstı.12.hafta %70 kız dedı,13.hafta %90 kız dedı 15.haftada da kesın erkek dedıkaydirigubbakcemile3
Doktoruma gore cok dogal,cunku doktorlar ıcın cınsıyetın hıc onemı yokmus bu nedenle uzerınde durmazlarmıs,önemlı olan onun saglıklı ultasyon bılgılerı dedı. ama ben yınede huzursuz oldum.doktorumu cok sevıyorum memnunum ama acaba baska bı doktoru bılmedıgım ıcın mı memnunum dıye tereddut ettım bu cınsıyet olayıda tuzu bıberı oldu.
baska bır doktora gıttım oda aynı seylere dıkkat edıyor,cınsıyetı ıcınde muhtemelen erkek ama 15gun sonra kesın bısey soylerım dedı.
Daha hangı doktora devam edecegımede karar veremedım ama tek ıstegım bebegım saglıklı olsun.
:CüvCüvğluşum benimmmm
günaydın annecikler...ben kızımı görmeye gidiyorum nolur dua edin de herşey yolunda olsun...akşamüstü anca gelirimm...herkese iyi günler
bnde ilk haftalarımda öledim sonra düzelmişti ama dediğim gibi 10 gündür böle oluo çok sıkışmışım gibi sonrada hiç bişey gelmio yaa inşallah normal bişeydir dr. kontrolümede daha 1 hafta var.
günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar dün güzel bir gün geçirdik kocişimle :asigim:
canım benimde öyle oluyor tutamayacakmışım gibi çok sıkışmışım gibi oluyor gidiyorum wc ye çok az geliyor bebek zorluyor diye düşündüm ben
rahatsızlığı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin
bende yolculuktan sonra wc ye girdiğimde peçeteye biraz pembemsi kan geldi zaten o gün doktora gittik anlattım baktı rahimde ve içerde kanama açılma yok dedi yolculuktan dolayı sarsılmışsın biraz dedi normal dedi ama bu sabah çamaşırımda bir damla kan vardı eyvahedigeldismile tekrar olursa gün içinde gideceğim birde yatıp kalktıktan sonra cinsel organımın uç kısmında ağrı oluyor :çok üzgünüm:
canım geçmiş olsun umarım kötü bişi değildir :teselli:ayrıca 1. evlilik yıldönümün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahopuyorumnanaktangünaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar dün güzel bir gün geçirdik kocişimle :asigim:
canım benimde öyle oluyor tutamayacakmışım gibi çok sıkışmışım gibi oluyor gidiyorum wc ye çok az geliyor bebek zorluyor diye düşündüm ben
rahatsızlığı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin
bende yolculuktan sonra wc ye girdiğimde peçeteye biraz pembemsi kan geldi zaten o gün doktora gittik anlattım baktı rahimde ve içerde kanama açılma yok dedi yolculuktan dolayı sarsılmışsın biraz dedi normal dedi ama bu sabah çamaşırımda bir damla kan vardı eyvahedigeldismile tekrar olursa gün içinde gideceğim birde yatıp kalktıktan sonra cinsel organımın uç kısmında ağrı oluyor :çok üzgünüm:
Sağol canım inşallah öyledirgecmıs olsun canım umarım önemlı bırsey cıkmas dr dedıgı gıbı yol sarsmıstır bencede
canım geçmiş olsun umarım kötü bişi değildir :teselli:ayrıca 1. evlilik yıldönümün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallahopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?