- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.881
günaydın cnm hoşgeldin.doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir telaş yapma bence yerimseniben
canım doktorunla görüş yinegünaydın kızlar rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun . bebeğin cinsiyetini öğrenenler hayırlı olsun.
uzun yola gidip rahatsızlanan arkadaşları duydukça korkmaya başladım bizimde gidilecek uzun yola acaba vaz mı geçsem diye düşünmeye başladım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay gülüm zor durum vallahi eşine desen ben vehbi ismini istemiyorum diye ya da nüfusa iki isim yazdırın sen diğeriyle hitap etsen
canlarım ben okadar safım kibencede ıkı isim mantıklı soylemesı zor bır ısım vehbi bu arada
günaydın kızlar.2 gündür doğru düzgün bakamadım foruma sayfalar almış başını gitmiş.
cuma akşamı lavabodayken açık pembe akıntım oldu.ve 1 haftadırda karnımın üstünde hafif sancı vardı böyle dokunduğumda falan ağrıyordu.dün doktora gittim ultrasonla baktı bebekle ilgili bir sorun olmadığını söyledi.sonrada alttan muayene etti ve açılmam olduğunu bununda düşük riski oluşturduğunu söyledi.çok dikkatli olmamı,uzun yürüyüşler yapmamamı ve mümkün olduğunca yatmamı söyledi.progestana tekrar başlamamı söyledi ve 2 tane proluton depot iğne verdi 1hafta arayla vurunacağım.10 gün sonra tekrar gideceğim şayet açılma hala devam ediyorsa dikiş atabileceğini söyledi.çok korkuyorum ya inşaallah herşey normale dönerde dikişe falan gerek kalmaz :Saruboceq:akannehir
Çok geçmiş olsun aman dikkat et kendinea.s.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ıkıncı ısmı sen koy yıne...
ılerıde okula gıdecek..iş hayatı olacak..kayınvaldenler vehbı desın..olsun..
ama ıkıncı bır ısmı olursa belkı onu kullanmak ıster...
canım ikinci isim benimde aklıma yattı
inşallah kabul eder eşim
kesinlikle çok haklısındün de eşim görümcemle konuşuyo bebeğin ismi kayınpederimin ismi ahmet olsun diye zorluyo eşimi
halbuki diğer kayınımın oğlunun adı zaten ahmet ben de dedim iki ahmet olmaz çok istiyorsa niçin iki ay önce doğan oğluna babasının ismini koymadı
bunun için diretmeleri hiç hoşuma gitmiyo
kayınpederimi severim ismi de gayet güzel ama zorlama baskı hoş değil
niçin bu karar anne babaya bırakılmıyo diğer eltim isim koyarken niçin ona karışmadılar da benimkilere karışıyolar sinir oluyorum
ben de eşime inatla hayır bizim istediğimiz isim olacak dedim bu karar bizim dedim
ya deselerki kızım koyarmısın biz çok istiyoruz yine kıramam koyarım
ama oğlan olursa ismi bu olacak
ikinciyi siz koyun derlerse inada biniyorum
hiç kızım sen ne düşünüyorsun yok
biz burda eşek başıyız
eşimi kıramıyorum işte
canım sizdede sonuçta eltin koymuş 2 taneye ne gerek var öyle değilmi:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ıkıncı ısmı sen koy yıne...
ılerıde okula gıdecek..iş hayatı olacak..kayınvaldenler vehbı desın..olsun..
ama ıkıncı bır ısmı olursa belkı onu kullanmak ıster...
canım ikinci isim benimde aklıma yattı
inşallah kabul eder eşim
kesinlikle çok haklısın
ya deselerki kızım koyarmısın biz çok istiyoruz yine kıramam koyarım
ama oğlan olursa ismi bu olacak
ikinciyi siz koyun derlerse inada biniyorum
hiç kızım sen ne düşünüyorsun yok
biz burda eşek başıyız
eşimi kıramıyorum işte
canım sizdede sonuçta eltin koymuş 2 taneye ne gerek var öyle değilmi:)
evet canım kayın pederimle kayınvalidem hiç bişey demiyor gariplerim görümcem cadı gibi valla bi de telefonda konuşurken sesini duyuyorum zorluyo eşim de ablası diye bişey diyemiyor
allahtan eşimin benim gibi düşündüğünü biliyorum yoksa tepem atardı nüfusa kendim gider ismini ben yazdırırdım
biz evlenmeden önce karar vermiştik isimlere ailelerde hiç bir şey demedi hoşlarına da gitti her iki tarafında ismiyle seviyorlar şimdiden kaydirigubbakcemile2
canım inşallah randevun güzel geçergeçmişi yeni bititrebildim.
Rahatsızlanan arkadaşlar olmuş nazar mı değdiriyoruz kendimize nedir Ama dikkat edin güzel anneler.
iz yarın doktor teyzemize gidiyoruz.
canım ne renk düşünüyorsunuz?kızlar dün bir ara istikbale gittik odamızı da beğendik karar değiştirmezsek eğer evimize taşındıktan sonra almayı düşünüyoruz
benim iştahım gayet iyi canım cokacimcoookama bazı yiyecekleri görecek gözüm yok :bbo:sevdiklerimi yiyorum bol bolsempatiksalakcinnikızlar iştahınız nasıl?
ben zorla yiyorum
yediklerimin eski tadı yok sanki
bulantı geçti ama iştahım açılmadı
öff kızlar geçmişi hatırladım yine yaaa...
bnmde bebeğim tedaviyle oldu,koymam da demedim hiç,allah var yukarda.
sadece iki isim koyalım,bnmde sevdiğim koymka istediğim isimler var dedim..
bu konuda bnm eşim saf.görümcemi aramış iki isim koymayı düşünüoruz babamgil ne düşünür demiş.
görümcemde az değildi o zmanlar,ya gerçek,ya görümcemin uydurması oda:iki isim koycaklarsa koymasınlarda gelmesinlerde demişler..ondan sonra eşimde tek babamın ismi koncak die onlardan oldu,9ayımı burnumdan getirdiler..sonra bebeğim doğdu,ikna ettim eşimi,ilki babasının adı ikinciyide benm beyendiklerimden birini seçti eşim onu koyduk..adıyla yaşasın inşallah hepside..
şimdi dört aylık hamileim ve bir kızım olacak allah izin verrse
bu sefer aramızda konuşma falan geçmio,evet kayınvalidenn adını koycam ikinci isimde olacak,onlarda bunu kabullendi bnde bu durumu kabullendim..
yalnız hayatımın en güzel günlerini zehir ettikleri için görümcemde ailesinede eşimede sadece bu nedenle hakkımı helal etmeyeceğim..
yaramı deştiniz yaa..
başınızı ağrıttım valla((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?