2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

zevklerimiz aynı mı ne:))
melike benmde seçtiklerim içinde en çok beyenilen isim..çokda güzel..
adıyla yaşasın bebişin inşallah canım..yatağındada mışıl mışıl uyusun,uslu sakin bi bebek olsun böle çok uykucu:)):1closedeyes:

annecim benim ismimin melike olmasını çok istemiş ama
işte yine aynı muhabbet babam babaannemin ismi olsun istemiş
o yüzden koyamamış
ben de çok seviyorum
sen de koy kız adaş olsunlarŞeniz
çok teşekkür ederim daha güzeli sizlerin olsun inşallaha.s.

benim iştahım gayet iyi canım cokacimcoookama bazı yiyecekleri görecek gözüm yok :bbo:sevdiklerimi yiyorum bol bolsempatiksalakcinni
maşallah canım
aşermeyi bekliyorum bende canım ne zaman bişey çekecek acaba

slm canım
hayırlı olsun canım
nasıl bişey aldınız beşik mi?

benim iştahım gayet iyi canım cokacimcoookama bazı yiyecekleri görecek gözüm yok :bbo:sevdiklerimi yiyorum bol bolsempatiksalakcinni

bende dün ıkı koca bıber dolmasının ardında 2 haslanmıs mısır yedım gözümmü döndüne kiloyu sorsanız hala ıstıfra ettıgım zaman kaybettıgım kıloları almadım

maşallah canım
aşermeyi bekliyorum bende canım ne zaman bişey çekecek acaba

slm canım
hayırlı olsun canım
nasıl bişey aldınız beşik mi?

isimleri yeni gördüm canım
melike de güzelmiş,görkem isminide çok beğeniyorum zaten

çok sağol canım
beşik diil yatak 5-6 yaşına kadar yatabilir diye düşünüyoruz
küçük bi beşik alırız daha küçükken sallanarak uyumak isterse de

inşallah sen de içine sinen bi isim bulursunyerimseniben

inşallah canım:)
anladım canım
bende genç odası alayım diyorum
değiştirmeyeyim diye bide yanına beşik
ama daha çok fikrim değişir :kedi:

canım inşallah randevun güzel geçer
cinsiyeti belli olmuşmuydu peki canım?

canım ne renk düşünüyorsunuz?
Bir tane prenses odası diye gösterdi o kadar göz yoruyor ki ben dayanamadım bizim beğendiğimiz pembeli mavili yeşilli resmini bulursam ekliyeyim birazdan

canım bizde dayanamadık baktık alacaktık aslında ama taşınma işimiz olduğundan almadık alıp ödemeye başlarsınız sonra evinize getiririz dediler ama yeni modeller gelir diye istemedim
hayırlı olsun güzel güzel uyusun büyüsün

aman allah muhafaza canım yaa
o kadar da uzun boylu değil yanii
eşim de bnm kafadan olsaydı koymazdık belki,gönülde koymazlardı açıcası
yada benm isteğime bıraksalar koyarmısın deselerdi ki daha evlenmeden evvel koyarım derdim,yine koyardım ,ama seve seve koymuş olurdum..
aman ad bi mavi boncuk derler..
ağlamak istiorum okadar açıldı yaram yaa.moralim bozuldu..mirmirmirmir

sağol canım hepimizinki inşallaha.s.
ben çok beğendim bunu genç odası yatağı gibi diil
beyaz,çok şirin:kedi:
odayı tamamlayınca koyarım inşallah fotoyu

kızlar bunu beğendik nasıl sizce

canım,tabi yakından görünüşü nasıl bilemiiorum ama gardolabıyla komidini bana çok sade geldi..
ama güzel yinede..
nerde yaşıosun unuttum ama daha güzellerini bulabilirsin bence..ama sizin zevkiniz önemli tabii
yanlış anlama olurmu klütfen,fikrimi söledim..
sen erkek bebekmi bekliosun cnm??

deniz canım çok tatlıymış
insanın gözünü nasıl alıyor bayanssulusmile
erkek içinde kız içinde kullanılır çok cici
güle güle büyüsün

kızlar yaaa ben kaç gecedir hiç uyuyamıyorum
uyuduğumda da hep kötü kötü rüyalat görüyorum ağlayarak uyanıyorum:2:
naapsam ki sizce:sinifsinif:

canım kız bekliyoruz ama biz sırf kıza özel olsun istemiyoruz Allah sağlık verirse ikinci bebeğide düşünüyoruz belki oda erkek olur oda kullanır canım dolaplarının içi de güzel burda açık olmadığından gözükmüyor tabi alttaki mavi yerler çekmece şifonyerin kapağı açılınca kat kat raflar var elbise dolabının bir yarısında askılık diğer tarafı yine raflardan oluşuyor Antalya da yaşıyoruz çilek de de çok şirin takımlar var ama ilk buraya baktık dediğim gibi fikrimiz değişebilir
fikrinizi söyleyin diye ekledim canım zaten yanlış anlamadım olumunekankayizsmile

canım geçmiş olsun dr.da normal yolculuktan dediyse korkulcak bişey yoktur ama sen yinede fazla yorma kendini.
bu arada herkeste varmış bu idrar sorunu içim rahatladı vallahi.. saolun kızlaropuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun dr.da normal yolculuktan dediyse korkulcak bişey yoktur ama sen yinede fazla yorma kendini.
bu arada herkeste varmış bu idrar sorunu içim rahatladı vallahi.. saolun kızlaropuyorumnanaktan

sağol canım kaç gündür yatıyordum zaten bugün işbaşı yaptım hiç çekilmiyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…