- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.941
yaa kızlar dünden beri anormal derecede göbek deliğimin sol hafif altında acı hissediyorum ağrı değil bu resmen acı tarif edebildimmi bilmiyorum doktorumu aradım sormak için ama hastası varmış not bıraktım neden olabilir ki sizce?tam geçti galiba diyorum yarım saat sonra falan pat gene başlıyor
selam anjelic aramıza hoşgeldin ikiz hamişler çoğalıyoruz ne güzell.cinsiyetleri bellimi.benım leke gectı cok sukur ama korkuyorum cok uzun olmasada bı yolculuga cıkmam gerekıyo 3,4 saatlik umarım tekrar olmaz.
yaa kızlar dünden beri anormal derecede göbek deliğimin sol hafif altında acı hissediyorum ağrı değil bu resmen acı tarif edebildimmi bilmiyorum doktorumu aradım sormak için ama hastası varmış not bıraktım neden olabilir ki sizce?tam geçti galiba diyorum yarım saat sonra falan pat gene başlıyor
canım selam nasılsın?slm kızlarrr
sabahtan beri elektrik yoktu yaa çok sinir bi durum
denizcim geçmiş olsunn dikkat et kendine..
bebek odasınıda ben çok beğendim çok şirin gözüküyo kullanımada uygunsa düşünülebilir..
canım bendede ara ara oluyor ama aynı mı bilemiyorumyaa kızlar dünden beri anormal derecede göbek deliğimin sol hafif altında acı hissediyorum ağrı değil bu resmen acı tarif edebildimmi bilmiyorum doktorumu aradım sormak için ama hastası varmış not bıraktım neden olabilir ki sizce?tam geçti galiba diyorum yarım saat sonra falan pat gene başlıyor
canım selamgüzeller güzeli hamişlerrrrr selam herkeseeeeezemuszemus kaydirigubbakcemile2 bugün nasılsınız cuma günü girdim en son sonrasındada yoğun bir haftasonu oldu ancak gelebildimmm.. rahatsızlanan sorunlarla karşılaşan tüm arkladaşlarıma çok geçmiş olsun vede cinsiyetleri öğrenenler tebrik ederim gözünüz aydın olsun :)) bu arada vuslat yaren seni çok merak ettim cumartesi dr a gidecektin naptın ii haberlerle gelmişsindir umarım
canım inşallah randevun güzel geçer
cinsiyeti belli olmuşmuydu peki canım?
canım ne renk düşünüyorsunuz?
ben daha öncede söylemiştim kız olursa fatma feyza oğlan olursa mehmet serdar olucak
aslında bende çok karşıyım bu kayınbaba kaynana isimleri koymaya herkesin ismi kendine özel olmalı :1closedeyes:
ama benim kayınpeder rahmetli o yüzden eşimin hatrına koyuyorum yoksa asla koymazdımmirmirmirmir
genç odası için erken
çocuk ilerde kendi seçer
daha iyi olur
ben beyaz bir mobilya istiyorum
nevresim halı tül ile renklendircem
olaki ikinci çocuk olursa kullanayım diye
bende senle aynı fikirdeyim. Sanki isimle beraber hayatlarını etkileyecek bir enerji geçişide olacak gibi. Hİç istemiyorum aileden birinin adını koymayı. Koysak bayılırlar tabi ama hiiiç aklımın ucundan geçirmiyorum. Sordukarlında en olmadı kız olursa kendi adımı erkek olursa babasının adını koyarız geçer diyorum kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar benim ultarason günümü haftaya verdiler ama haftaya da eşimin izni var.Ultrasona giremiycem galiba.Sadece ultrasona .5. hafta girdim zaten.İkili test geçti artık.Gidiyorum muayeneye ultrasonu 1 ay sonraya veriyorlar.Gelince tekrar gün alsam gene 1 ay sonraya verirler.O kadar bunaldımki zaten gitmek istemiyorum da .Şu devlethastanelerinden nefret ediyorum.Ne yapıcam bilemiyorum.Kaç gündür evde de değildim giremedim hiç nete.İyice doldum
yaa benim kocik de senin gibi düşünüyo
kız olursa benim erkek olursa onun adını koycakmışız
aslında hoş ama istemedim ben
son kararı verdik bakalım
(tabi bize göre son karar bakalım kaynanatör ne diycek.sanki çok dinlicez desırnaşık şey)
hosgeldın ocak annelerının arasına..2011 Ocak annelerine beni de eklerseniz çok sevinirim. SAT 12 Nisan. Tahmini Doğum Tarihi (SAT'a göre) 17 Ocak ama bebişin gelişimine göre son randevumuzda 8 Ocak çıkmıştı. Bebişin cinsiyeti kızz :)) İsmini de Nisan koymayı planlıyoruz.
Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin. Güzelliklerle kucağımıza almayı nasip etsin...
canım.bende devlet hastanesıne gıdıyorum su an..ozel hastane açıldı burda yenı..ona gıtmeyı dusunuyorum bırkac ay ıcınde..Arkadaşlar benim ultarason günümü haftaya verdiler ama haftaya da eşimin izni var.Ultrasona giremiycem galiba.Sadece ultrasona .5. hafta girdim zaten.İkili test geçti artık.Gidiyorum muayeneye ultrasonu 1 ay sonraya veriyorlar.Gelince tekrar gün alsam gene 1 ay sonraya verirler.O kadar bunaldımki zaten gitmek istemiyorum da .Şu devlethastanelerinden nefret ediyorum.Ne yapıcam bilemiyorum.Kaç gündür evde de değildim giremedim hiç nete.İyice doldum
bende ciddi ciid düşünüyor değilim isim bulma dönemi uzarsa kimse kendi adını koymayı önermesin diye tedbir alıyorum kaydirigubbakcemile3
yaa benim kocik de senin gibi düşünüyo
kız olursa benim erkek olursa onun adını koycakmışız
aslında hoş ama istemedim ben
son kararı verdik bakalım
(tabi bize göre son karar bakalım kaynanatör ne diycek.sanki çok dinlicez desırnaşık şey)
Maddi durumumuz iyi değil.Bir kere bile göremedim bebeğimi öyle üzülüyorum ki .Yeşilkarta başvurduk hala çıkmadı.Ücretleri çok pahalı gidemiyorum o yüzden
bizde beyaz/sarı/yeşil gibi her iki cinsiyete de uygun birşeyler ddüşünüyoruz. Stickerlar, perde,avize vs ile renklendiririz vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?