- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #6.921
kızlar yaaa ben kaç gecedir hiç uyuyamıyorum
uyuduğumda da hep kötü kötü rüyalat görüyorum ağlayarak uyanıyorum:2:
naapsam ki sizce:sinifsinif:
beşiği yine baya kullanır kardeşi doğana kadar yani :))) ondan sonra yatak alırız
ama çilekte çok hoş bir takım var beşik sonra büyüyüp yatak oluyor
ekleyemedim galiba:sinifsinif:
o uykusuzluk sorunu bndede var canm
hamile kaldıımdan beri uykum darmadağın
üstelik bnde kötü rüya çok görüorum
en güzel çare 3ihlas bir fatiha okuyup yatmk.okurken sağ elini karnına koy bebişinide korusun inşallah rbbimbilmiyorumkismile
canım kız bekliyoruz ama biz sırf kıza özel olsun istemiyoruz Allah sağlık verirse ikinci bebeğide düşünüyoruz belki oda erkek olur oda kullanır canım dolaplarının içi de güzel burda açık olmadığından gözükmüyor tabi alttaki mavi yerler çekmece şifonyerin kapağı açılınca kat kat raflar var elbise dolabının bir yarısında askılık diğer tarafı yine raflardan oluşuyor Antalya da yaşıyoruz çilek de de çok şirin takımlar var ama ilk buraya baktık dediğim gibi fikrimiz değişebilir
fikrinizi söyleyin diye ekledim canım zaten yanlış anlamadım olumunekankayizsmile
kızlar bunu beğendik nasıl sizce
canım sıcaklardan olmasınaslında uykum çok düzenliydi ama işte son iki gecedir berbat
dua okumadan asla uyumam zaten ama bilmiyorum ki işte....
sağol canım
beşiği yine baya kullanır kardeşi doğana kadar yani :))) ondan sonra yatak alırız
ama çilekte çok hoş bir takım var beşik sonra büyüyüp yatak oluyor
bencede güzel hem renkleri kızada gider erkeğede..
bnde böle bebek odası almayı düşünüyorum ama ne zman alayım bilniorum kararsızım
herkes dioki yaşına kadar yanlız yatıramazsın senle yatar diolar kafam karışıo
ama şu chicco nun bi küçük bi beşiğini grmüştüm 6 ayına kadar yatabilio sonrasındada mama sandalyesi oluomuş ondan alıcam kesinde
ne yapayım dirimcim hakediyo benim o görümcemhayrancığım süpersin kaydirigubbakcemile3
canım ben şimdi az az yiyorumkızlar iştahınız nasıl?
ben zorla yiyorum
yediklerimin eski tadı yok sanki
bulantı geçti ama iştahım açılmadı
ay çok sinir durum ya niçin anne babaya bırakmazlar ki bu kararıöff kızlar geçmişi hatırladım yine yaaa...
bnmde bebeğim tedaviyle oldu,koymam da demedim hiç,allah var yukarda.
sadece iki isim koyalım,bnmde sevdiğim koymka istediğim isimler var dedim..
bu konuda bnm eşim saf.görümcemi aramış iki isim koymayı düşünüoruz babamgil ne düşünür demiş.
görümcemde az değildi o zmanlar,ya gerçek,ya görümcemin uydurması oda:iki isim koycaklarsa koymasınlarda gelmesinlerde demişler..ondan sonra eşimde tek babamın ismi koncak die onlardan oldu,9ayımı burnumdan getirdiler..sonra bebeğim doğdu,ikna ettim eşimi,ilki babasının adı ikinciyide benm beyendiklerimden birini seçti eşim onu koyduk..adıyla yaşasın inşallah hepside..
şimdi dört aylık hamileim ve bir kızım olacak allah izin verrse
bu sefer aramızda konuşma falan geçmio,evet kayınvalidenn adını koycam ikinci isimde olacak,onlarda bunu kabullendi bnde bu durumu kabullendim..
yalnız hayatımın en güzel günlerini zehir ettikleri için görümcemde ailesinede eşimede sadece bu nedenle hakkımı helal etmeyeceğim..
yaramı deştiniz yaa..
başınızı ağrıttım valla((((
kaydirigubbakcemile3 ay dirimcim bu da güzelmişcanım üzüldüm şimdi(
evet kayınvalidenin ismini de koyanlar var
benim kayınvalidede benim ismimi koymana gerek yok
demişti(erkek ismi olduğu için),yoksa onuda isteyecekler
bende sinir olurum böyle şeylere
ailede bi isim varken ne gerek var ikinciye
bazıları dede,babaanne isimleride koyduruyor
canım dıştan çok sade görünüyor sade olması bence çok güzel odayı boğuculuktan kurtarır geniş gösterir ama önemli olan içi kullanışlı olmasıkızlar bunu beğendik nasıl sizce
canım sıcaklardan olabilirkızlar yaaa ben kaç gecedir hiç uyuyamıyorum
uyuduğumda da hep kötü kötü rüyalat görüyorum ağlayarak uyanıyorum:2:
naapsam ki sizce:sinifsinif:
ay ben onlardan almak istiyodum yacnm ben o sonradan yandaki komidin çıkıpta genç yatağına dönüşenler varya onları hiiiiiç tavsiye etmem.hiç etrafınızda şahit olmadınızmı o beşiklerden alıp bebeğine büyünce yatak derdinde kurtulmuş olmak için onu almış ama daha çocuk 4-5 yaşına gelmeden yatak çekmecesi yada parmaklıkları yüzünden şikayete başlamış anneler:))
yani bırakın yatağı büyüyncede kullanmayı,beşiklikten çıkıpta kenarları olmadıı için o yatakta yatamadığı süreçte sadece oyun amaçlı yada kardeşe kalan bu yatak genç yatağına dönüşemeden mahfoluo..ben şahsen çok şahit oldum buna:))
Kızlar selam nasılsınız? Testlerini yaptıranlar var, hayırlı olsun.
Vuslatyaren kafa karıştıracak bir şey yok, çoğul gebeliklerde ikili üçlü test yapılmıyor canım, sadece ense kalınlığı ölçüsü, nazal kemik ve diğer organların gelişimlerine bakılıyor, bizlerde hormon düzeyi yüksek olduğu için testler yanıltıcı sonuç veriyor, internette araştır heryerde aynı şeyi okuyacaksın, için rahat etsin...
Selsel sanırım ikizlerde bu kanama ve lekelenmeler daha fazla, ben hamileliğimi kanamayla öğrendim, arada kahverengi lekelenme arada kanama, 3-4 haftadır kahve leke geliyor, alıştım, en dişelenme bol bol dinlen, hareketlerine dikkat et, rahim ağzı kapalı olduğu sürece sorun yok canım.
Deniiiiz beni de listeye ekler misin? SAT 23 nisan, muhtemel doğum 27 ocak, bebişler şimdilik kız görünüyor.
yaa kızlar dünden beri anormal derecede göbek deliğimin sol hafif altında acı hissediyorum ağrı değil bu resmen acı tarif edebildimmi bilmiyorum doktorumu aradım sormak için ama hastası varmış not bıraktım neden olabilir ki sizce?tam geçti galiba diyorum yarım saat sonra falan pat gene başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?