2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaaa ben kaç gecedir hiç uyuyamıyorum
uyuduğumda da hep kötü kötü rüyalat görüyorum ağlayarak uyanıyorum:2:
naapsam ki sizce:sinifsinif:

o uykusuzluk sorunu bndede var canm
hamile kaldıımdan beri uykum darmadağın
üstelik bnde kötü rüya çok görüorum
en güzel çare 3ihlas bir fatiha okuyup yatmk.okurken sağ elini karnına koy bebişinide korusun inşallah rbbimbilmiyorumkismile

beşiği yine baya kullanır kardeşi doğana kadar yani :))) ondan sonra yatak alırız
ama çilekte çok hoş bir takım var beşik sonra büyüyüp yatak oluyor

bahsettiğin yatağı biliyorum canım o da çok güzel ve kullanışlı görünüyo
gidip bakmadığım yer kalmamış heee:roflol:

aslında uykum çok düzenliydi ama işte son iki gecedir berbat
dua okumadan asla uyumam zaten ama bilmiyorum ki işte....
sağol canım

içinin kullanışlı olması çok önemli cnm yaa
hakkatten bebek eşyası çok deil gbi ama sürekli büyüyp yenileri alındıından ve eskiler atılamdıından kardeşe yada hatıra saklandıından bi süre sonra koycak yer bulamıo insan..allah ikinciyide almak nasip etsin kucağına inşallah:)

garantili ve tanınmış bişiy almanızı şiddetle öneneririm.benmde oğlumda aldıımız beşiğin altta bi tane çekmecesi var sürekli rayından çıkıo üstelik topu topu 10ay kadar beşiği kullandık sonra park yatak aldık,sadece bo0rnoz ve çoraplarını koyuyorum çekmecesine(

kızlar bunu beğendik nasıl sizce

bencede güzel hem renkleri kızada gider erkeğede..

bnde böle bebek odası almayı düşünüyorum ama ne zman alayım bilniorum kararsızım
herkes dioki yaşına kadar yanlız yatıramazsın senle yatar diolar kafam karışıo
ama şu chicco nun bi küçük bi beşiğini grmüştüm 6 ayına kadar yatabilio sonrasındada mama sandalyesi oluomuş ondan alıcam kesinde

aslında uykum çok düzenliydi ama işte son iki gecedir berbat
dua okumadan asla uyumam zaten ama bilmiyorum ki işte....
sağol canım
canım sıcaklardan olmasın
bende dün gece uyuyamadım
habire terleyerek uyandım
uyandırdım :icecream:
çok şükür yazın doğum yapmıyoruz :asigim:

beşiği yine baya kullanır kardeşi doğana kadar yani :))) ondan sonra yatak alırız
ama çilekte çok hoş bir takım var beşik sonra büyüyüp yatak oluyor

cnm ben o sonradan yandaki komidin çıkıpta genç yatağına dönüşenler varya onları hiiiiiç tavsiye etmem.hiç etrafınızda şahit olmadınızmı o beşiklerden alıp bebeğine büyünce yatak derdinde kurtulmuş olmak için onu almış ama daha çocuk 4-5 yaşına gelmeden yatak çekmecesi yada parmaklıkları yüzünden şikayete başlamış anneler:))
yani bırakın yatağı büyüyncede kullanmayı,beşiklikten çıkıpta kenarları olmadıı için o yatakta yatamadığı süreçte sadece oyun amaçlı yada kardeşe kalan bu yatak genç yatağına dönüşemeden mahfoluo..ben şahsen çok şahit oldum buna:))

cnm bana çok dediler şu park yataklar çok kullanışlı die
ama ilk bebek illa mobilya beşik olcak die tutturdum
gittik aldık böle üst tarafıda var bizmkinin
6-7 ay kullandık
sonra bebiş kıpraşıpta sarkmaya başlayınca alelacele park yatak aldık 2senedir onu kullanıoruz,çok memnunum ben.mobilya beşik bizimde sonradan kafesi ters çevrilip bilgisayar masasına dönüşüo dedilerdi ama bilgisayar masamız zatn olduu için hiç deiştirmedik,bebişimin odasında duruo,üstünde çiçekler oyuncaklar bakım eşyaları var.
park yatağınıda evimiz sobalı olduu için yazın yatak odasına kışın sobalı odamıza taşıyıp duruorz.evi sobalı olanlar ve yazın o oda kışın bu odada kalanlar için mobilya beşik hiç dayanıklı olmaz aklınızda olsun.yalama oluo vida yerleri bi süre sonrabenneyaptımki

kızlar bende şirin bi genç odası alayım diyorum
kız olursa pembe-beyaz(beyaz ağırlıkta olacak)
erkek olursa mavi-beyaz(beyaz yine ağırlıkta)
birde yanına beşik alayım diyorum
sanırım genç odası düşünen yok?

genç odası için erken
çocuk ilerde kendi seçer
daha iyi olur
ben beyaz bir mobilya istiyorum
nevresim halı tül ile renklendircem
olaki ikinci çocuk olursa kullanayım diye

Benim arkadaşlarım arasında büyüyen beşiklerden kullananlar çok var.Artık kenarlarını söktüler ve büyük haliyle kullanıyolar.Ben de büyüyen yataklı bir bebek odası bir de tekerlekli minik bi beşik almayı düşünüyorum.Salona yatak odasına her yere gezdiririm diye düşünüyorum.bi kaç bebek odası baktım ama karar veremedim daha....

anladım canım bende zaten alacağım genç odasını
10 yıl kullansın diyorum,tek farkı yatağı biraz daha büyük olacak
ama hala karar veremedim napsam
hangisi mantıklı olur

slm kızlarrr
sabahtan beri elektrik yoktu yaa çok sinir bi durum

denizcim geçmiş olsunn dikkat et kendine..
bebek odasınıda ben çok beğendim çok şirin gözüküyo kullanımada uygunsa düşünülebilir..

hayrancığım süpersin kaydirigubbakcemile3
ne yapayım dirimcim hakediyo benim o görümcem
kayınvalidemle kayınpederim laf etmiyo ona ne oluyo anlamıyorum ben
sanki ikinci kaynana

kızlar iştahınız nasıl?
ben zorla yiyorum
yediklerimin eski tadı yok sanki
bulantı geçti ama iştahım açılmadı
canım ben şimdi az az yiyorum
bulantılar eskiye göre hafifledi biraz

ay çok sinir durum ya niçin anne babaya bırakmazlar ki bu kararı

kaydirigubbakcemile3 ay dirimcim bu da güzelmiş
kızlar bunu beğendik nasıl sizce
canım dıştan çok sade görünüyor sade olması bence çok güzel odayı boğuculuktan kurtarır geniş gösterir ama önemli olan içi kullanışlı olması

kızlar yaaa ben kaç gecedir hiç uyuyamıyorum
uyuduğumda da hep kötü kötü rüyalat görüyorum ağlayarak uyanıyorum:2:
naapsam ki sizce:sinifsinif:
canım sıcaklardan olabilir

ay ben onlardan almak istiyodum ya

selam anjelic aramıza hoşgeldin ikiz hamişler çoğalıyoruz ne güzell.cinsiyetleri bellimi.benım leke gectı cok sukur ama korkuyorum cok uzun olmasada bı yolculuga cıkmam gerekıyo 3,4 saatlik umarım tekrar olmaz.

yaa kızlar dünden beri anormal derecede göbek deliğimin sol hafif altında acı hissediyorum ağrı değil bu resmen acı tarif edebildimmi bilmiyorum doktorumu aradım sormak için ama hastası varmış not bıraktım neden olabilir ki sizce?tam geçti galiba diyorum yarım saat sonra falan pat gene başlıyor

canım bunu bikaç arkadaştan daha dumuştum bende olmadı henüz ama normal sanırım endişelenme dinlen birazcık göbüşün büyüyo geriliyo belki ondandır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…