2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm umarım düzelirsin biran önce kızında hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

rahatsızlann knaması ve ağrısı olan arkadaşlarıma çooook geçmiş olsun,bol bol dinlenn işler beklesin bebişlerden önemli diil hiç bişey.....

bnde biraz önce sinir krizleri geçirdim yine,
arkadaşım geldi içerde otururken benm sıpam mutfakta çakmak bulmuş ocağın yanındaki duvrdaki naylon duvar kağıdını eritmiş,bi ara tutuşsa gerekki korkup yanıma geldi anne bi gel bişiy göstercem die,fıttırdım görünce yaaa
allah'tan perdeyi tutuşturmamış..
hala ağzım burnumda sinirimde korkumda geçmedi

çokk geçmiş olsun tatlım
allah korumuş sizi sakin olmaya çalış çocuk işte nerden neyi bulacağı belli olmuyoki herşey ilgilerini çekiyo

tatlım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.çok sinirlenme bebeğinide üzme.çocuk nihayetinde olabiliyor bu tür şeyler.Rabbim esirgesin :Saruboceq:

çok sağolun arkadaşlar umarım bundan sonra herşey yolunda gider eş yukarı çıkmaya başlamış sizinj dualarınız daha makbuldür benim için dua edin bu sefer acı yaşamak istemiyorum bu sefer kızımı kucağıma alıp doya doya hasret gidermek istiyorum rabbim hepimizin sevincini yarım bırakmasın deniz demek seninde kızmış erkenn haftalarda kordonu erkek sanabiliyolarmış sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil zaten

Ayy iyki akillilik edip seni cagirmis,valla verilmis sadakaniz varmis.Allah korumus,cok cok gecmis olsun.

tulde
cancer
güldeşeker
çokk çok teşekkür ederim canım,rabbim cümlemizide korusun inşallah..
hamilelikten olsa gerekki sinirlennce sinirim üzülünce üzüntüm bikaç gün geçmio
bide yarın sabahtan misafir gelecek curcuandoksandokuz onun kasıntısı girdi şimdi.
birazdan yine misafir gelecek onları beklioz,suratım bir karış,kendilerine bişiy anlamasalar bari..

allahm hepimizi ve evlatlarımızı korusun yaa,
benmki yapmaz bulamaz demeyin,normalde sık sık gider bakarım yanımda deilken,kaşla göz arası eritmiş duvar kağıdını valla..
geldi geçti çookkk şükür kazasız belasız

çok geçmiş olsun.umarım tehlikeyi atlatırsın.

verilmiş sadakan varmış canım Allah korumuş Allah beterinden saklasın korusun. çocuk işte yapmas dememek lazım. bizde mi bi kaç senen sonra bunları konuşuo olucas benimki şunu yaptı senin ki böyledi die opuyorumnanaktan alsanaalsanasmile Allah ım uzun ömürler versin korusun.

kızlarr merhabbaaa ben geldim nasılsınız?

dün organ taramamız vardı herşey yolunda gitti çok şükür bebeişim ultrasonla tespit edilebildiği kadarıyla sağlıklıymışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…