- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.181
slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru
kalsiyum için calsiyun eritme tablet vermişti önceki hamileliğimde şimdi vermedi sadece kan hapı ve magnezyun granül kullanıyorum kramplar için bu iyi geliyor
magnezyumu günde kaç kez alıyosun canım bana 2 kez verdi ama akşamları yatmadan içiyorum sadece..
magnezyumu günde kaç kez alıyosun canım bana 2 kez verdi ama akşamları yatmadan içiyorum sadece..
teşklergünde bir paket yarım bardak suya karıştırıp içiyorum
bende kullanıyorum magnezyum günde 2 kere.meyve suyuna karıştırıp içiyorum yerimseniben
teşkler
ben suyla zor içiyorum maşallah sana
bende suyla içiyordum ama eczacı meyve suyuyla içerse daha iyi olur demiş.portakal suyuna karıştırıyorum tadı hiç belli bile olmuyor tavsiye ederim yerimseniben
rahatsızlann knaması ve ağrısı olan arkadaşlarıma çooook geçmiş olsun,bol bol dinlenn işler beklesin bebişlerden önemli diil hiç bişey.....
bnde biraz önce sinir krizleri geçirdim yine,
arkadaşım geldi içerde otururken benm sıpam mutfakta çakmak bulmuş ocağın yanındaki duvrdaki naylon duvar kağıdını eritmiş,bi ara tutuşsa gerekki korkup yanıma geldi anne bi gel bişiy göstercem die,fıttırdım görünce yaaa
allah'tan perdeyi tutuşturmamış..
hala ağzım burnumda sinirimde korkumda geçmedi
rahatsızlann knaması ve ağrısı olan arkadaşlarıma çooook geçmiş olsun,bol bol dinlenn işler beklesin bebişlerden önemli diil hiç bişey.....
arkadaşım geldi içerde otururken benm sıpam mutfakta çakmak bulmuş ocağın yanındaki duvrdaki naylon duvar kağıdını eritmiş,bi ara tutuşsa gerekki korkup yanıma geldi anne bi gel bişiy göstercem die,fıttırdım görünce yaaa
hayırlı akşamlar size hanımlar öpttüm herkesi ve bebislerini
slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru
tulde
cancer
güldeşeker
çokk çok teşekkür ederim canım,rabbim cümlemizide korusun inşallah..
hamilelikten olsa gerekki sinirlennce sinirim üzülünce üzüntüm bikaç gün geçmio
bide yarın sabahtan misafir gelecek curcuandoksandokuz onun kasıntısı girdi şimdi.
birazdan yine misafir gelecek onları beklioz,suratım bir karış,kendilerine bişiy anlamasalar bari..
allahm hepimizi ve evlatlarımızı korusun yaa,
benmki yapmaz bulamaz demeyin,normalde sık sık gider bakarım yanımda deilken,kaşla göz arası eritmiş duvar kağıdını valla..
geldi geçti çookkk şükür kazasız belasız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?