- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.161
slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru
slm kızlar nasılsınız bugün?a.s.a.s.
sinannuray çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine.Rabbim senide bebeğinide korusun :Saruboceq:
mystryy DÜN NE OLduki sana ben kaçırdım galiba geçmiş olsun cnm neren ağrıyordu dikkat et kendine..
slm canım h.g
ne alemdesin hala ses seda yok mu kıpırtılardan zemuszemus
şu civil bebyi söyleyen kimdi , kaçırdımHemen baktım netten de.. Hakkaten hem çok tatlı hem gayet uygun görünüyor fiyatlar.. Haftasonu bakacaktı sanırım arkadaş.. Bakınca mutlaka haberlerini bekliyoruz.. Kaliteleri de iyi mi?? Eger öyleyse ben netten epey sipariş veririm gibime geliyor..
civil bebe'yi bnde burdan okuyunca baktım,bi arkadaş mağazasının yakınındaymış gitmiş bakmış,gezmelik için deil ama günlük için iyiler yazmış,orda bi don :!!! vardı,benm komşum çarşıdan almıştı geçen sene civil miydi bilmom ama,çok güzel bi don'du o,kadife falan,şaka yapıodum komşuma ilerde kızım olursa alırım bu donu sizden diodum:))
cancer hoşgeldin canım
hb tatlım
valla ara ara kıpırdanmalar oluyor ama bağırsak hareketi mi bebeğin hareketleri mi anlayamıyorum CADIARZU sanırım iyice tekmeleyene kadar ayırt edemeyeceğim ben hareketlerini :kedi:kaydirigubbakcemile3
göbek deliğimin sol hafif altı yani saçma sapan bir yer pazar günü başladı dün akşama kadar devam etti geçti gibi ama hala yokluyor ağrı sancı gibi değilce acı gibi garipti yani.
civil bebeden alışveriş yaptım çok güzel şeyler var,dünyanın takımını aldım 60 lira tuttu kalite olarak da beğendim,tavsiye ederim,internetten de sipariş verebiliyorsunuz zemuszemus
al bendende okadar sanki hissettim bikaç gün önce 2 gündür tık yok kaydirigubbakcemile3
annem diyo senin ki çok tembel olacak diye bide erkek bebek çabuk hissedilir derler bende tam tersi oluyo nedense:ecrin_bebek:
Bugün dr a gidecektik ama acil ameliyatı çıkmış sabah arayıp haber verdileryarında önemli bazı toplantıalrım var Perşembeye kaldı bizim randevu
Geçmiş olsun çitos sıcakalrdan oluyor sanırım
merhabalar hanimlar
citos,deniz cok gecmis olsun ,Allah acil sifalar versin.
bu arada şirinem bayıldım elifin cicilerine... darısı benimkine :))))
çitoscum sana da çok geçmiş olsun... sıcaklardandır diye tahmin ediyorum, allahtan klimalı bir ortamdayız...
çitosum geçmıc olsun sıcaktandır ya benım genel bulantı halım gectı bılıyorsunuz cok ıstıfra etmıstım ben serumlarla durmuustum bır aydır sadece sabahları bulanıyor sabahları gecmıycek heralde neysekı buna şükür o zamanlar cok dayanılmasdı buna sabredıces artık ınsallah gecer kısa zamanda senınde canım
sağolun kızlar eve gidince istifra ettim o zaman rahatladım sonrada uzandım 1 saat kadar sızmışım şimdi daha iyiyim sanırım midemi üşüttüm sıcaklardan klimaya yüklendik o da dokundu galiba mirmirmirmirdirimcim uşaktayız evet burasıda 45cc kavruluyor resmen akannehirCitoscum dert etme cnm..üşütmüş olabilirsin tabi..Ama benim daha farlı bi tezim var :Bebişinin saçları uzuyor olabilir. :)) O da mide bulantısı, yanması ekşimesi yaparmışAnnemler hep öle derdi..
canım bnmde ilk zamanlardan beri çoğu kramp şeklinde olmak üzre ağrılarım oluo,yatarken kalkmaya yeltendiğimde bıçak gbi girio,dr.a sormuştum kalsiyum eksikliğinden olabilir demişti.ben kendimi bildim bileli peynir yoğurt yemiorum aşırı bi tiksinti var,evime peynir sokmuorum yani okadar,bi sitede doktorumun sölediğini doğrulayan bi yazı gördüm,yani kalsiyum eksikliğindendir diodu ama özellikle krampların sbebi..ben yeni yeni günde 2bardak süt içme kararı aldım,zor oluo kramp girince hem korkuorum bayağı..
ama ciddi bişiy deildir umarım sennkide
aynen canım ya ultrasonda kıpır kıpır ama ben hissedemiyorum belkide hissediyorumda ayırt edemiyorum.dediğin gibi erkek bebek çabuk hissedilir derler benim bebişde erkek ama tık mık yok.sağlıklı olsunda hareketlerini hissetmesemde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?