- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.141
beyaz bebek çizme patik çok güzelmiş fiyatı nedir canım*öğrendiğinde özelden yazabilirsin:)
küçük hanım ne zamandır doğru düzgün topiğimizde yoksunuz demek buralardasınız:)))
slm kızlarr özledm sizii
hoş geldin canım nasılsın
iiim cnm sen nasılsn nsıl geçio
:2: Canlarım dün gece rüyamda sizleri gördüm.Ben dün çok dert yandım diye sıkılıp beni banlamışsınız.Mesaj yazıyorum gösterilmiyor diyor.Kabus desem yeridir.Böyle herkesle kavga etmişim.Buraya bakıyorum.Kimse beni istemiyormuş
slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru
çokkk geçmiş olsun..slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru
zemuszemus Dün ilaç gibi geldiniz bana.Bir de benim görümcemle problemlerim vardı.Eşim konuştu.Ailesiyle çok ayıp etti dedi görümcem için falan .Beni savundu.Allaha binlerce kez şükürler olsun varya.Herşey düzeliyor aramızda galiba.Bir de görümcem bizde kalırken eşimle iletişim kopukluğumuz oluyor.Evlendiğimizden beri dikkat ediyorum.O kalmaya devam ettikçe biz yavaş yavaş uzaklaşıyoruz.O gidince herşey düzeliyor.Bu hafta sonu istanbula geliyoruz inşallah bir kaç günlüğüne .Görümcem burada olsa onuda götürürdük diye çok korkuyordum ama bu olayların olmasında da bir hayır var demekki başbaşa gidicez allaha şükür zemuszemus Allah hepinizi böyle sevindirsin inşallah
canım çok şükürzemuszemus Dün ilaç gibi geldiniz bana.Bir de benim görümcemle problemlerim vardı.Eşim konuştu.Ailesiyle çok ayıp etti dedi görümcem için falan .Beni savundu.Allaha binlerce kez şükürler olsun varya.Herşey düzeliyor aramızda galiba.Bir de görümcem bizde kalırken eşimle iletişim kopukluğumuz oluyor.Evlendiğimizden beri dikkat ediyorum.O kalmaya devam ettikçe biz yavaş yavaş uzaklaşıyoruz.O gidince herşey düzeliyor.Bu hafta sonu istanbula geliyoruz inşallah bir kaç günlüğüne .Görümcem burada olsa onuda götürürdük diye çok korkuyordum ama bu olayların olmasında da bir hayır var demekki başbaşa gidicez allaha şükür zemuszemus Allah hepinizi böyle sevindirsin inşallah
slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru
:2: Canlarım dün gece rüyamda sizleri gördüm.Ben dün çok dert yandım diye sıkılıp beni banlamışsınız.Mesaj yazıyorum gösterilmiyor diyor.Kabus desem yeridir.Böyle herkesle kavga etmişim.Buraya bakıyorum.Kimse beni istemiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?