2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bilmiyorumkismile
küçük hanım ne zamandır doğru düzgün topiğimizde yoksunuz demek buralardasınız:)))

oy oyyy canm benm burdayım da ordayımda..bilgisayara her oturduumda hemen bi açıp son sayfaya bakıorum,yazılanlar varsa hepsini okuorum...
burası daha bi kalabalık,gel gel sende gelll:))
bikaç saat önce yemin ederim aklımdan geçtin ha,bilmiomu ki burayı,sölim gelsin oda diodum yaaa valla bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kötü hissettim şimdiohaoldumsmile

:2: Canlarım dün gece rüyamda sizleri gördüm.Ben dün çok dert yandım diye sıkılıp beni banlamışsınız.Mesaj yazıyorum gösterilmiyor diyor.Kabus desem yeridir.Böyle herkesle kavga etmişim.Buraya bakıyorum.Kimse beni istemiyormuş

Son düzenleme:

olurmu öle şey yaa
saçmalama
ne bunaltması ??
tersine yoralım,tabi konuşucaz dertleşicez fikir alışverişleri yapıcaz..
kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar ben de gecmisi okudum uzun uzun cilekteki kız odası çok seker gercekten görümden kızına aldı onu biz de bı mağazada beğendik bembeyaz bı takım 4000 lira dediler ben de fiyatları bilmiyorum daha hiç biraz araştırmak lazım çünkü sırf dış görünüş degil de kullanılan malzeme daha da önemli kurşunsuz boya kullanılması gerekiyo bebek mobilyalarında bence sizler de acele etmeyin güzel araştırın derim ben....

slm kızlar umarım herkez iyidir uzun zamandır giremedim13 haftamda kanamam oldu hastanede yattım bebeğin eşi aşağıdaymış şuan evde yatıyorum tehlikem devam ediyor bu arada bebeğim kızmış erkek demişti doktorum şaşırdı hayırlı sağlıklı bi bebek olur inşallah bende şaştım hangisi doğru

zemuszemus Dün ilaç gibi geldiniz bana.Bir de benim görümcemle problemlerim vardı.Eşim konuştu.Ailesiyle çok ayıp etti dedi görümcem için falan .Beni savundu.Allaha binlerce kez şükürler olsun varya.Herşey düzeliyor aramızda galiba.Bir de görümcem bizde kalırken eşimle iletişim kopukluğumuz oluyor.Evlendiğimizden beri dikkat ediyorum.O kalmaya devam ettikçe biz yavaş yavaş uzaklaşıyoruz.O gidince herşey düzeliyor.Bu hafta sonu istanbula geliyoruz inşallah bir kaç günlüğüne .Görümcem burada olsa onuda götürürdük diye çok korkuyordum ama bu olayların olmasında da bir hayır var demekki başbaşa gidicez allaha şükür zemuszemus Allah hepinizi böyle sevindirsin inşallah

Allah acil şifalar versin inşallaha.s.

tuğçe canım hoşgeldin:)
ne zamandır yoktun?

sinannuray geçmiş olsun canım
inşallah tehlike geçer biran önce
sağlıklı doğsunda kız erkek farketmez

çokkk geçmiş olsun..
kızın hayırlı olsunn
bol bol dinlenmeye bak tatlım

aminn canımm oh ohh maşallahh allah bozmasın aranızı
rüyanda bilinç altı sanırım bak bugün burdasın yazabiliyosun hala :))birbirimize destek için burdayız

canım çok şükür
bak herşey yoluna girmeye başladı bile zemuszemus

selam çok geçmiş olsun şimdi daha iyisinizdir inş bebekte sende dinlen iicene..kız demekkk hayırlı olsun sağlıklı olsun en önemlisi bu

dün biraz daha fazla duygusaldın sanki canım çok takmıştın kafana burda bizede çok anlatınca iyi niyetinden sıkıldımızı falan düşünmüş olabilirsin piskolojik olarak...tamamen piskolojinden dolayı görmüşsün o rüyayı canım hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız birbirimiz içni hep duacıyız ve destekçiyiz. herşey düzeliyor hem bak istanbul size ii gelir belki:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…