2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gunaydın gecmıs olsun bende cok ıstıfra edıyordum serumlarla duruyordum dedıdıgın gıbı bendede kan gelmıstı cıkarmaktan.ama azaldı senın neden azalmadıkı anlamadım hıcbı azalma yokmu ben sadece sabahları zorlanıyorum oda mesala 4 -5 gunde bır ıstıfra edıyorum.ınsallah gecer canım ya cok zor bende 50 kıloydum 45 e kadar dustum sımdı 47 ancak olabıldım

kızlarr merhabbaaa ben geldim nasılsınız?

dün organ taramamız vardı herşey yolunda gitti çok şükür bebeişim ultrasonla tespit edilebildiği kadarıyla sağlıklıymışş
enimopa gözün aydın canım
maşallah:)

canım bana doktor demedi ama bi akraba
karnın aşağıda dedi,bakıyorum bakıyorum anlamadım
doktora soracağım bende
ama sana doktor bişey demediyse
sıkıntı stres yapma

canım çok geçmiş olsun
inşallah bidaha yaşanmaz

canım hiç mi azalmadı?
çok geçmiş olsun

bizim de 3 lü test sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür. 20. haftamızda ayrıntılı ultrason var.inşallah onda da herşey iyi çıkar.
canım gözün aydın
inşallah canım

herkese günaydın a.s.

kızlar birazdan misafirlerim gelecek,çıkcam birazdan,bikaç gün yoğunluktan gremeyebilirim
herkes aeolsun..herkesi öptüm..hoşçakalın :)))

gunaydınnn...
nasılsınız anneler
ıyımısınız..
çok sıcak bugun
vıtamın ılaçım bıttı
bugun onu yazdırcam galıba.sıcaklarda cesaret edersem dısarı çıkmaya..
bırde oglumu goturcem yanımda..oda sıcakta bunalıyor..hızlı da yurumuyor ben gıbı..kalıyoruz sıcagın altında..
aslında saglık ocagı eve 5-6 dakıka..ama emırle 10-15 dakkada ancak gıdıyoruz..

günaydın hamınlarropuyorumnanaktan
dilekcim güneş dikmeden gidiver yoksa perişan olursunuz..

arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum .. uclu tarama testinizi tam olarak ne zaman yaptirdiniz .

ıkılı testımız de rısk olmayınca 3 luye gerek tok dedı doktorum..
o yuzden ben yaptırmadım canım..hiç bılmıyorum..
ama 14 haftadan sonra yapılıyor..15 16 17 haftalarda olabılır
sen kaçıncı haftadasın
doktorum bırsey soylemedımı..:hulya:

canim bende ikili test yaptirdim .sonuc iyiyidi .simdide uclu test yaptiricam.16 ve 18 haftalar arasi yapiliyormus .benim 16+3 gunluk oldu bebis... Bugun yaptiricam ama icimden gelmiyor bugun yaptirmak stres yaptim heralde .daha pazartesi gordum bebeisi ..bugun tekrara usg girmekte istemiyorum ...esim yarin yaptiriirz dedi o zaman ..bende stres yaptim iste ...

Günaydın güzel anneler....a.s.
Burasıda yanıyor... daha sabahtan böyleyse ileriki saatleri düşünemiyorum.....
Enimopa hadi gözün aydın canım çok sevindim..
Bebish22 şimdi tam hareketlendiği yaşlar.. biz nasıl koşturacağız bakalım arkalarından....
GreenPearl seninde gözün aydın canım...üçlü testleri atlattık şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…