- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.521
saol cnm bizimde öyle gitmediğimiz branş dr. kalmadı bütün testler yapıldı şimdi tıpta bakalım burada ne denilecek
denizcim testlerin temiz çıktığına sevindim opuyorumnanaktan
canım gözün aydınkızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama( detaylı organ taraması olacakmış
gözün aydın canım çok sevindim senin adınaalkisalkisalkiskızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama( detaylı organ taraması olacakmış
canım gözün aydın
gözün aydın canım çok sevindim senin adınaalkisalkisalkis
kızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama( detaylı organ taraması olacakmış
hadi gözünaydın canım çok sevindim senin adına ohh bebekte sevinmişşalkisalkisalkis kaydirigubbakcemile
saol cnm bizimde öyle gitmediğimiz branş dr. kalmadı bütün testler yapıldı şimdi tıpta bakalım burada ne denilecek
canım hayırlı olsun prensesin kaydirigubbakcemile2teyzoşlaaar biz geldik
bizim rengimiz artık buuuzemuszemus
benim minikim de değişti kızlar doktor kesin kız dediiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 HAE
denizcim gözün aydın tahliller iyi çıkmış
lolis kızın hayırlı olsunn bi prensesimiz daha olduukaydirigubbakcemile2
benim yarın dr kontrolüm var 4 boyutlu göreceğim bebeğimi bütün vucudunu oluşan organlarını her gittiğinde görteriyor zaten şimdi birde cinsiyetini söyleyecek heyecanla bekliyorum. ama çok taüzgünüm baba rahatsız bir türlü teşhis konulamıyor. bir haftadır ona üzülüyorum bebeğimide 3-4 gündür hissetmiyorum üzüntüden mi bilemedim
kızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama( detaylı organ taraması olacakmış
teyzoşlaaar biz geldik
bizim rengimiz artık buuuzemuszemus
benim minikim de değişti kızlar doktor kesin kız dediiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 HAE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?