- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.541
lolis gözün aydın minik cimcimen hayırlı olsun
kızlar tansiyonum çok düşüyor aşırı şekilde baş ağrısı yapıyor. sizde oluyor mu?
denizcimm gözünaydın canımm
bizim kızın oyun arkadasları artıyor buarada denız gozun aydın canım
denizcim gözünaydın zemuszemus
loliss bebişin hayırlı olsun,bahtı şansı güzel olsun inş opuyorumnanaktan HAE
gözün aydın denizcim.
hepinize çok teşekkür ediyorum teyzeleridenizcim gözün aydın bak herşey ne güsel yolunda gidiyohem bak bebişinide hissetmişsin seninle sevinio oda opuyorumnanaktan
lolis cim ben sana demiştim kızın olcak die sana benzicek die Alllah mı söyletio ne kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına
zemuszemuskız olduğunu bidin valla bakalım bana benziycek minaniknanikdenizcim gözün aydın bak herşey ne güsel yolunda gidiyohem bak bebişinide hissetmişsin seninle sevinio oda opuyorumnanaktan
lolis cim ben sana demiştim kızın olcak die sana benzicek die Alllah mı söyletio ne kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına
lolis gözün aydın minik cimcimen hayırlı olsun
kızlar tansiyonum çok düşüyor aşırı şekilde baş ağrısı yapıyor. sizde oluyor mu?
zemuszemuskız olduğunu bidin valla bakalım bana benziycek minaniknanik
çok saol canım
valla o an içime ööle doğdu benzerse şaşırmam hamilelik sezgilerimi kuvvetlendirdi :jeyyar:
başka sormak istediğin bişi var mı kaydirigubbakcemile3
teyzoşlaaar biz geldik
bizim rengimiz artık buuuzemuszemus
benim minikim de değişti kızlar doktor kesin kız dediiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 HAE
Günaydın sonunda dün gittik doktora
Bebişimiz kızmış hihoyyyt Kesn mi diye sorduk %80 dedi. Kıpır kıpırdı çok zor ölçüm yaptı bu sefer doktor teyzemiz. Tahminlerim doğru çıktı ben kız hissediyordum etrafımızdaki herkes sen bir güzelleştin göbeğinde sivri kesin kız diyorlardı ama benim hissettiklerim doğru çıktıhihoyyythihoyyythihoyyyt
gözün aydın canım boshayallersmileteyzoşlaaar biz geldik
bizim rengimiz artık buuuzemuszemus
benim minikim de değişti kızlar doktor kesin kız dediiiikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 HAE
canım çok geçmiş olsunmerhaba kızlarrrrrrrrrrrr
geçde olsa geldim tekrar aranızaa
çok yoğun ve yorucu ayrıca sıkıcı sinir bozucu iki günün arkasından burdayım tekrr..
saat bire kadarki konuşmaları okudum ama sonrakilere bakamadım artık ne çok yazılmış :))
cinsiyet öğrenen arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun prensesler ve prensler...
tetonoz aşısı konusunda ısrarla yaptırın benmde dr.um oğlumda bana bırakmıştı ama ömür boyu bağışıklık yapıo anne ve bebeğe.sağlık ocaklarınıza kaydınızı yaptırın onlar çizelge veriolar elinize,çok önemli,doğumda hastanem özel hijyenik,ve zaten normal yapıcam doğumu die ertelemeyin..ne olur ne olmaz..
bnmde oğlumda biri eksik yapılmıştı ağustosta sonuncusu yapılcak,bnde birazcık ağrı yapmıştı üç gün kadar kolum çok acımıştı ama belli olmaz deişebilir.................................
bnmde dün çok ayakta kalıp yemekle uğrşmaktan belimin sağ tarafına bıçak gbi ağrı girdi,gece nasıl uyumuşumn bilemnedim,saat üçe kdar bebek gbi uyumuşum.çok şiddetli acır gbi ağrıo valla..yorgunluktan yattığım zaman kalçalarım batıo yaa....
aman siz dikkat edin,ayakta kalmayın benm gbi,hiçbişey bebişinizden önemli deil valla,salak gbi uğraştım kaç saat olan bana oluo da kimsenn sorduğu yok....
sizlerde iyisinizdir umarımm:))
canım inşallah güzel geçer randevunuzKızlar ben de haftaya cumayı bekleyemedim yarın sabaha randevu almış babamiz çok mutlu oldum sabah gorucem minigimi....
canım seninde hayırlı olsun minik kuzun bayanssulusmileGünaydın sonunda dün gittik doktora
Bebişimiz kızmış hihoyyyt Kesn mi diye sorduk %80 dedi. Kıpır kıpırdı çok zor ölçüm yaptı bu sefer doktor teyzemiz. Tahminlerim doğru çıktı ben kız hissediyordum etrafımızdaki herkes sen bir güzelleştin göbeğinde sivri kesin kız diyorlardı ama benim hissettiklerim doğru çıktıhihoyyythihoyyythihoyyyt
canım çok sevindimm Allah gönlüne göre vermişş olumunekankayizsmile
seninle günlerimis aynı hihoyyyt bakalım hangimizinki önce olcak :jeyyar:
benim ki de erkek gamyoncuiremsu
Sağlıkla doğup büyürler inşallah.
Aslında bizimki yaklaşık 1,5-2 haftakadar önde gidiyor ama ben güncellemedim günü ultrasındaki tarihlere göre. İri bir bebek olacak bende pek bir ufak tefeğim napıcaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?