2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm sorunca söyler ben hep soruyorum kaydirigubbakcemile3 yoksa aklına gelirse söylüo

canımcım bende sordum ama sölemedi daha erken dedi böle şeler için napcaksın kilosunu diyor gülüyor gelişimi güzel dedi bu yeterli olsun şimdilik dedi banaa doktorum
bilmiyorumkismile

sibush canım bende buna benzer birkaçkere duymuştum annemin evind evar köpeği ona gidince bile benden uzak tutuyorlar daha şimdiden ne olur ne olmaz dikkat etmelisin canım

KÖPEK KILI KİST YAPAR MI?

Ülkemizde kist hidatiğin, köpek ve kedi tüylerinin doğrudan karaciğer ve akciğere giderek yapışması sonucunda oluştuğu biçiminde yanlış ve yaygın bir inanış vardır. Aslında kıllar kist oluşumuna yol açmaz. Kist oluşumuna köpeklerin kıllarının üzerine yapışmış olan yumurtalar yola açmaktadır. Eğer köpek temizse kıllarının insan saçından farkı yoktur.

NASIL KORUNULUR?

Başı boş gezen veya çiğ etle beslenen köpekler kist hidatik açısından en yüksek riski taşırlar. Köpeklerin yaladığı ya da temas edilen bölgelerin, özellikle de ellerin deterjan ve bol suyla yıkanması şarttır. Eller yıkan-mayıp ağıza götürülürse köpek dışkısı bir biçimde ağıza bulaştırılmış olacaktır.

Köpeklere hastalıklı sığır ve koyun artıkları verilmemeli, verilen eder iyice pişirilmelidir. Köpeklerin sağlık kontrolleri ve koruyucu ilaçlamaları düzenli olarak yapılmalıdır.

Kızlar valla kendimden iyi bakıyorum ona:)) her ay veterinerdeyiz.. o yüzden biraz içim rahat.. ama eşim valla koyuverir kapının önüne

sirinem kuşlarından ayrılamana gerek yokki canım ayrı bir odada dursun onlar kafidir bence ama yinede sen bilirsin

kızlar ben çıkıyorum.. dağlar kadar ütüm birikti... yemekte yokakannehir.. azcık evle ilgileneyim.. öptüm hepinizii.. bebişlere iyi bakın

canımcım bende sordum ama sölemedi daha erken dedi böle şeler için napcaksın kilosunu diyor gülüyor gelişimi güzel dedi bu yeterli olsun şimdilik dedi banaa doktorum
bilmiyorumkismile

ewet bazı doktorlar söylemio bizim bööle karşılaştırma yapacağımızı tahmin ederek kaydirigubbakcemile3
ama bak gelişimi iyi demiş demekki normal boyutlarda sırnaşık şey :CüvCüv: için rahat olsun canım bööle şeylere takılmamak lazım yerimseniben olumunekankayizsmile

hunny belgun göbüşleriniz çok güzel çıkmış
yalnız benim göbüş hepinizi sollar devasa şekilde çünkü:roflol:sanki ikiz bebek taşıyom:1rolleyes:

benim yarın dr kontrolüm var 4 boyutlu göreceğim bebeğimi bütün vucudunu oluşan organlarını her gittiğinde görteriyor zaten şimdi birde cinsiyetini söyleyecek heyecanla bekliyorum. ama çok taüzgünüm baba rahatsız bir türlü teşhis konulamıyor. bir haftadır ona üzülüyorum bebeğimide 3-4 gündür hissetmiyorum üzüntüden mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…