- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.481
cnm sorunca söyler ben hep soruyorum kaydirigubbakcemile3 yoksa aklına gelirse söylüo
canım sana bısey anlatmmam lazım yaa annem bır ara saglık sorunu nedenıyle hastanede kaldı odamızda bır bayan daha vardı amelıyata gırıcektı akcıgerınde kıst olusmus almıslar kıstı patalojıye gondermısler dr ben odadayken geldı dedıkı evde köpek varmı kadın evet dedı.dr hemen uzaklastırın dedı patalojı sonucuna gore akcıgerıne gıden sey köpek tüyü cıktı etrafına ıltahap yapmıs kadın koskoca akcıger amelıyatı oldu ya gozumun onunde oldu bunlar tamam hayvanları sevıyoruz ama buarada kuş tüyü içinde aynı sey gecerlı
ben bu konuda hala net değilim malesef.. şimdiye kadar en az 10 doktorla sadece bu konuyu konuşmuşluğum var.. bana denilen köpeğin yada kedinin kılını yutmuş ciğerine yapışmış.. bunlar hep şehir efsanesi dediler.. eşimin ailesinde nerdeyse herkez doktor ve hayatlarında hiç böyle birşeyle karsılasmamışlar.. Tüy olsa bile bir süre sonra yapısını kaybedeceği için bunu tahmin etmek bile imkansız dediler.. Yurtdışında yaşamıştım uzun süre.. oralarda her evde nerdeyse evcil hayvan var.. ve doktora böyle bişey sorunca kocaman gözlerle bakıyo uzaydan gelmişim gibi.. Aksine cocuk gelişimine faydalı oldugunu savunuyorlar.. Bende süphe ediyorum bu türkiyeye özel bi hastalıkmı... Ama seninde anlattıgın gibi oolayları bende cok duydum o yüzden içim rahat etmiyor..
valla canım bunlar benım gozumun onunde oldu hastane ulludağ üniversitesi tıp fakultesı gogus kalp damar cerrehısı doktoruda cengız gebıtekın benden soylemesı gerısı senın takdırın tabı
bende kuslarımdan ayrılmak ıstemıyorummmm yaaa
helede limonu nasıl bırakırım
benim önceden vardı muhabbet kuşum.. valla hiç kuş gibi değildi kafeste değil bizim omuzumuzda yaşardı...
canımcım bende sordum ama sölemedi daha erken dedi böle şeler için napcaksın kilosunu diyor gülüyor gelişimi güzel dedi bu yeterli olsun şimdilik dedi banaa doktorum
bilmiyorumkismile
slm cnmkaydirigubbakcemile5slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?