2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hunny belgun göbüşleriniz çok güzel çıkmış
yalnız benim göbüş hepinizi sollar devasa şekilde çünkü:roflol:sanki ikiz bebek taşıyom:1rolleyes:

teşekkür ederis cnm ya çok kilo verdim ondan heralde ama bunddan sonra alıcasss guclubacismile kaydirigubbakcemile3 inşş
bende biras kilo alsam die bakıyorum boshayallersmile inş sizi geçer koca göbişli olurum boshayallersmile

geçmiş olsun cnmm :1hug: inş iyileşir en kısa zamanda
hiç canını sıkma 20 haftaya kadar bööle oluyomuş ondan sonra daha rahat hissediliomuş ben de daha akşam hissettim bidaha yok a.s ama normal miş yerimseniben

geçmiş olsun canım inşallah kötü bişi değildir :teselli:sen üzülünce bebişinde etkileniyordur sıkma canını inşallah teşhis konulur biran öncede tedavisi olur:Saruboceq:

alırsın canım merak etme hemde istemediğin kadar :jeyyar:

selam canım üzülme demekle ele bişey geçmiyor tabi ama bebişinin de sağlığını düşünerek çok fazla kendini yıpratmamaya çalış .. bak yarında cinsiyet belli olabilir diyorsun ne güzel.. dikkat et sende bir can taşıyorsun unutma..

teşekkür ederim cnm ama işte anne yüreği hissetmeyince rüyalarıma girer oldu.

saol cnm hep onu düşünerek kendime teselli etmeye çalışıyorum ama işte çok düşkünümdür babama ve zaten hassas bir insanım birde böyle olunca dayanması çok zor oluyor.telefonda sesini bile duyup konuşamıyorum kötü oluyorum diye

teşekkür ederin cnm tesellin için hep aklımda bebeğim var

hunny belgun göbüşleriniz çok güzel çıkmış
yalnız benim göbüş hepinizi sollar devasa şekilde çünkü:roflol:sanki ikiz bebek taşıyom:1rolleyes:

Teşekkürler canım. eee hanimiş göbüş hanimiş göbüşşş eklesene sende görelimm kız ikizdir belki:teytey:

canım çok geçmiş olsun sıkma o güzel canını inş önemli birşey değildir..bak bebişini düşün etkilyeniyordur oda şimdi annnişi üzgün olunca..hem bak yarın belki cinsiyetini öğrenecekmişsiniz hayırlısıyla..

hanımlar ben çıkıyorum biras yatayım gezindim die bacağım çok kasılıo hamileliktendir dediler yatınca geçer belki benneyaptımki kendinize ve bebişlere iyi bakın:CüvCüv:
sakın kendinizi üzmeyin klava: soona bebişlerde üzülürr
görüşürüss

canım çok geçmiş olsun
inşallah biran önce düzelir

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce teşhis konulur benim babam da öyleydi gitmediğimiz doktor kalmadı en son bulundu şimdi daha iyi senin babanda iyi olur inşallah

kızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama ( detaylı organ taraması olacakmış

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce teşhis konulur benim babam da öyleydi gitmediğimiz doktor kalmadı en son bulundu şimdi daha iyi senin babanda iyi olur inşallah

saol cnm bizimde öyle gitmediğimiz branş dr. kalmadı bütün testler yapıldı şimdi tıpta bakalım burada ne denilecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…