- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #7.501
hunny belgun göbüşleriniz çok güzel çıkmış
yalnız benim göbüş hepinizi sollar devasa şekilde çünkü:roflol:sanki ikiz bebek taşıyom:1rolleyes:
benim yarın dr kontrolüm var 4 boyutlu göreceğim bebeğimi bütün vucudunu oluşan organlarını her gittiğinde görteriyor zaten şimdi birde cinsiyetini söyleyecek heyecanla bekliyorum. ama çok taüzgünüm baba rahatsız bir türlü teşhis konulamıyor. bir haftadır ona üzülüyorum bebeğimide 3-4 gündür hissetmiyorum üzüntüden mi bilemedim
geçmiş olsun canım inşallah kötü bişi değildir :teselli:sen üzülünce bebişinde etkileniyordur sıkma canını inşallah teşhis konulur biran öncede tedavisi olur:Saruboceq:benim yarın dr kontrolüm var 4 boyutlu göreceğim bebeğimi bütün vucudunu oluşan organlarını her gittiğinde görteriyor zaten şimdi birde cinsiyetini söyleyecek heyecanla bekliyorum. ama çok taüzgünüm baba rahatsız bir türlü teşhis konulamıyor. bir haftadır ona üzülüyorum bebeğimide 3-4 gündür hissetmiyorum üzüntüden mi bilemedim
alırsın canım merak etme hemde istemediğin kadar :jeyyar:teşekkür ederis cnm ya çok kilo verdim ondan heralde ama bunddan sonra alıcasss guclubacismile kaydirigubbakcemile3 inşş
bende biras kilo alsam die bakıyorum boshayallersmile inş sizi geçer koca göbişli olurum boshayallersmile
benim yarın dr kontrolüm var 4 boyutlu göreceğim bebeğimi bütün vucudunu oluşan organlarını her gittiğinde görteriyor zaten şimdi birde cinsiyetini söyleyecek heyecanla bekliyorum. ama çok taüzgünüm baba rahatsız bir türlü teşhis konulamıyor. bir haftadır ona üzülüyorum bebeğimide 3-4 gündür hissetmiyorum üzüntüden mi bilemedim
geçmiş olsun cnmm :1hug: inş iyileşir en kısa zamanda
hiç canını sıkma 20 haftaya kadar bööle oluyomuş ondan sonra daha rahat hissediliomuş ben de daha akşam hissettim bidaha yok a.s ama normal miş yerimseniben
geçmiş olsun canım inşallah kötü bişi değildir :teselli:sen üzülünce bebişinde etkileniyordur sıkma canını inşallah teşhis konulur biran öncede tedavisi olur:Saruboceq:
alırsın canım merak etme hemde istemediğin kadar :jeyyar:
selam canım üzülme demekle elebişey geçmiyor tabi ama bebişinin de sağlığını düşünerek çok fazla kendini yıpratmamaya çalış .. bak yarında cinsiyet belli olabilir diyorsun ne güzel.. dikkat et sende bir can taşıyorsun unutma..
hunny belgun göbüşleriniz çok güzel çıkmış
yalnız benim göbüş hepinizi sollar devasa şekilde çünkü:roflol:sanki ikiz bebek taşıyom:1rolleyes:
canım çok geçmiş olsun sıkma o güzel canını inş önemli birşey değildir..bak bebişini düşün etkilyeniyordur oda şimdi annnişi üzgün olunca..hem bak yarın belki cinsiyetini öğrenecekmişsiniz hayırlısıyla..
canım çok geçmiş olsunbenim yarın dr kontrolüm var 4 boyutlu göreceğim bebeğimi bütün vucudunu oluşan organlarını her gittiğinde görteriyor zaten şimdi birde cinsiyetini söyleyecek heyecanla bekliyorum. ama çok taüzgünüm baba rahatsız bir türlü teşhis konulamıyor. bir haftadır ona üzülüyorum bebeğimide 3-4 gündür hissetmiyorum üzüntüden mi bilemedim
canım çok geçmiş olsun
inşallah biran önce düzelir
Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce teşhis konulur benim babam da öyleydi gitmediğimiz doktor kalmadı en son bulundu şimdi daha iyi senin babanda iyi olur inşallah
kızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama( detaylı organ taraması olacakmış
kızlar dörtlü testimizin sonucu temiz çıktı şuanda baya hissediyorum ben sevinince mi ne oda hareketlendi kaydirigubbakcemile2 bir sonra ki muayenemiz bir ay sonra ama( detaylı organ taraması olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?