- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.001
selam hanımlar hayırlı haftalar diliyorum herkese. bebişlerinizide kocaman öpüorum. yarın aminosentezim var..allahın izniyle başarıyla geçecek inş ve olumsuz birşey olmadan bende bebeğimde atlatacağız allahın izniyle.ve güzel sonuçlar alacağız inş ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebeğiizi inş... dualarınızı yine eksik etmeyin arkadaşlarım. yarın yüksek moralle gideceğim hastaneye en son gelişmelerden sonra moralim daha ii gerçi bugün heyecandanmı stresmi yaptım bilmiyorum sabah durup durup ağladım işyerinde ama daha iyiyim şimdi. bu arada rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun cinsiyeti belli olanlar var galiba okuduğum kadarıyla gözünüz aydın olsun suhan kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım gözünaydın..herkese kocaman sevgilerimle.
Oruç konusunda yazdıklarıma niye bu kadar celallendiniz anlayamadım ki kızlar ben zaten o yazıyı yazarken de cümlenin başında belirttim kimse kimseye karışamaz tabii herkesin kendi seçimi...Ben de her sene orucumu tutuyordum ama bu sene ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum ve sadece kendi görüşümü belirrtim karar tabii ki sizin....
selam hanımlar hayırlı haftalar diliyorum herkese. bebişlerinizide kocaman öpüorum. yarın aminosentezim var..allahın izniyle başarıyla geçecek inş ve olumsuz birşey olmadan bende bebeğimde atlatacağız allahın izniyle.ve güzel sonuçlar alacağız inş ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebeğiizi inş... dualarınızı yine eksik etmeyin arkadaşlarım. yarın yüksek moralle gideceğim hastaneye en son gelişmelerden sonra moralim daha ii gerçi bugün heyecandanmı stresmi yaptım bilmiyorum sabah durup durup ağladım işyerinde ama daha iyiyim şimdi. bu arada rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun cinsiyeti belli olanlar var galiba okuduğum kadarıyla gözünüz aydın olsun suhan kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım gözünaydın..herkese kocaman sevgilerimle.
mrb anneciklerr cinsiyetler belli oldu mu yoksa bekliyenler varmı aranızda:))))
hayır öyle bi yazmışsınki sanki biz bebeklerimizin sağlığını hiçe sayıyoruz :)
yada bana öyle geldi herneyse işte..dediğin gibi isteyen tutsun istemeyen tutmasın..karar tatlı gebelerin:)
benim hamilelik kıyafetim önceden vardı ama yaz hamileliği olduğu için şimdi onları giyiyorum esas kışa alacağım artık daha da büyüyecek karnım
hayırlı olsun..kızlar cogalıyorrr...selam kızlar ben geldim..... eevvett kızım kesinleşti nihayett kaydirigubbakcemile2 tam 300 gr ve 20 cm herşey yolunda dedi ama suyu çok dedi bilmiyorumkismile bu bende şeker belirtisi olabilirmiş..16 sına gün verdi şeker yüklemesi yapılacak bu arada neden suyu çok o da anlaşılacak.. bu durum erken doğuma neden olabilirmiş ..biraz üzüldüm tabi...
:lepi: :lepi:Herkese merhabalar. İki haftalık izinden sonra tekrar buralardayım. Bilgisayarı bile açmadım tatil sırasında. Ne çok şey yazmışsınız biraz okuayayım dedim ama sonunda vazgeçtim. Umarım herkes ve küçük melekleri iyidir.
Bu arada bizimde cinsiyetimiz belli oldu. Kızımız geliyor. Hep erkek olarak düşünüyordum oyüzden benim için süpriz oldu. Denizcim listeye eklersen sevinirim. Bizdede yoğun bi şekilde isim araştırmaları yapılıyor şu an.
canım bu kadın doktormuymuş ..selam kızlar yeni girebildim kk ya(
kızlar bişey sorucam size
bugün bayanın biri bana 3 aylık mı hamilesin dedi
bende yok dedim 4 aylık
neyse karnın hiç belli değil felan dedi
sonra durdu durdu senin karnın aşağıda dedi
normalde tam göğüs altından mı başlıyormuş göbek
moralim okadar bozuldu ki anlatamam
bilgisi olan varmı kızlar
sizinki nasıl duruyor?
hayırlı olsun kızın...:lepi:merhaba arkadaşlar bizimde bir kızımız olacak inş.hayırlısıyla
oruç konusuna gelince dr bana tutmamamı söyledi zaten eşim ilk kızımdada tutturmamıştı
bundada tutmamı istemiyor.artık doğumdan sonra tutarız napalım.önemli olan bebişlerin sağlığı.
vay...erkekler coktu..şımdı kızlar gelıyor...kızlar 17 erkek 17 kız eşitlendi kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu
oyyy..bır kız daha..:lepi:selammm herkese,
sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel canım benım..hıç sıkma kendını..hersey guzel olacak..merak etme..olumunekankayizsmileselam hanımlar hayırlı haftalar diliyorum herkese. bebişlerinizide kocaman öpüorum. yarın aminosentezim var..allahın izniyle başarıyla geçecek inş ve olumsuz birşey olmadan bende bebeğimde atlatacağız allahın izniyle.ve güzel sonuçlar alacağız inş ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebeğiizi inş... dualarınızı yine eksik etmeyin arkadaşlarım. yarın yüksek moralle gideceğim hastaneye en son gelişmelerden sonra moralim daha ii gerçi bugün heyecandanmı stresmi yaptım bilmiyorum sabah durup durup ağladım işyerinde ama daha iyiyim şimdi. bu arada rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun cinsiyeti belli olanlar var galiba okuduğum kadarıyla gözünüz aydın olsun suhan kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım gözünaydın..herkese kocaman sevgilerimle.
boş ver..ne derse desınler...slm kızlar.. bugün doktora yoldan gedik bi sorun varmı die kntrole gittik...Çok şükür bebişimi ii..Doktor emin olmamakla birlikte büyük ihtimal erkek diye cinsiyeti söyledi..Yalnız sevinemeden moralim bozuldu..Eşim görmceme söedi, o da kız degil diye resmen üzüldü..(kndininde 2 oglu var bu arada)..Eşim şaka yaptı falan dio ama öle olsa sizce telefona beni de isteyip tebrik etmesi gerekmez midi?
canım..artık hızlı kılo almaya başlarız..çok normall..ne güswll bütün gün yazışmışsınızalkisalkisalkis
okudum bugu n yazılanları ama uykum geldııdelikafadulden,,
bende bıraz ıshal oldum bugun,cok sıcak....benımde hafta sonu doktor randevum var ayrıntılı ultrason yapılacak.Insallah hayırlısıyla atlatırız bunuda. BELGUNcum ınsallah sende ıyı sonuclar alırsın.
kızlar benım kılo almam 2 haftadır hızlandı. Hıc almamıstım.2 Haftadır 1,5kg aldım.
Ben normal beslenıyordum doktorumda cok rahatlatıyordu benı. Takı gıttıgım doktor cınsıyette yanılınca eşim baska bır yerede gıdelım dedı.2.gıttıgım doktor da bana hıc kılo almamamın bebek ıcın rısklı oldugunu erken dogum rıskı olusturdugunu soyledı ve bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı. Gunde 6 öğun .Tıpkı yazdıklarınız gıbı ara ogunlerle ve oglen -aksam yemeklerınde pilav-et veya tavuk-salata-tatlı-meyve seklınde cesıtlı beslenmem gerektıgını soyledı
sonuc:::: ben 2 haftada 1,5kg aldım :uhm:
günaydın annelere ve tüm meleklerine ...
bana moral veren tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim... inşallah ayın 16 sına kadar kese suyum normale döner... kızıma su ismini mi koysam acaba....fisfisfis
cancer im allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah kapanmıştır.. :Saruboceq: bu stresler bizi yaşlandırdı zaten ..
günaydın kızlar olumunekankayizsmile
suhan ve cancer68 Allah yardımcınız olsun kızlar :Saruboceq:
hayırlı sabahlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))
suhan1,
cancer 68
allah şifanızı versin canlrm,çok çok geçmişler olsun
moralişnizi yüksek tutun,güzel düşünün,güzel olsun inşallah:))
başak,hayırlı yolculuklar canım,allah gönlüne göre versin cinsiyeti ne olursa olsun:))
bu arada güzell anneler aramızda ikinci yada üçüncü bebişini bekleyen var mı???
şundan dolayı soruorum,bnmde ikinci bebeğim,ilk hareketini 2temmuzda hissetmiştim,nedense son beş gündür daha önceki haftaya göre daha pasif..
bide karnım büyük olmasına rağmen bebek hala kasıklarımın olduu hizada.bebek aşağıdaysa yukardaki ne:)))???sinizdemi bebişler hala aşağıda????
günaydın arkadaşlarrrr:sm_cool:
bugün sağlık ocağına gittim, 1 ekim de yine çağırdılar aşı için, bugün bişii yapmadılaar aklinialirimsmile
buarada cancer ve suhan cım Allah bol bol şifa versin inş en kısa zamanda geçer yerimseniben
ya yiyiyorum rahatsız oluyorum çok gelio, ama yemeyince de rahatsız oluyorum miğdem başlıo kazınmaya bulanmaya ... napıcamı şaşırdımm kafamçokkarıştı sizin de böölemi ??:uhm:
cancercim güzel haberlerle dönersin inş canım
slm kızlarrr kimsecikler yok bugünn
suhan ve cancer allah sizi ve meleklerinizi korusun
canım benim gözün aydınselammm herkese,
sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
canım geçmiş olsunselam kızlar
has-bahçe ve buurcuum ikinizinde gözü aydın sizde bendensiniz allah hayırlı, şanslı ve sağlıklı olarak elimize almayı nasip etsin...
eelifes çok geçmiş olsun canım bencede tek bir dr bağlı kalma.. allah senin ve meleğinin yardımcısı olsun..
şeker yüklemesi yapılacak olan yok galiba benim cumartesi günü 50 mg şeker yüklemem olacak..hayırlısı bakalım...
canım amniyosentezin bugündü değil mi?selam hanımlar hayırlı haftalar diliyorum herkese. bebişlerinizide kocaman öpüorum. yarın aminosentezim var..allahın izniyle başarıyla geçecek inş ve olumsuz birşey olmadan bende bebeğimde atlatacağız allahın izniyle.ve güzel sonuçlar alacağız inş ve sağlıkla kucağımıza alacağız bebeğiizi inş... dualarınızı yine eksik etmeyin arkadaşlarım. yarın yüksek moralle gideceğim hastaneye en son gelişmelerden sonra moralim daha ii gerçi bugün heyecandanmı stresmi yaptım bilmiyorum sabah durup durup ağladım işyerinde ama daha iyiyim şimdi. bu arada rahatsızlanan arkadaşlarım geçmiş olsun cinsiyeti belli olanlar var galiba okuduğum kadarıyla gözünüz aydın olsun suhan kızın olacakmış hayırlısı olsun tatlım gözünaydın..herkese kocaman sevgilerimle.
canım bencede boşver,benim görümceminde hiç kızı yok,hep erkekslm kızlar.. bugün doktora yoldan gedik bi sorun varmı die kntrole gittik...Çok şükür bebişimi ii..Doktor emin olmamakla birlikte büyük ihtimal erkek diye cinsiyeti söyledi..Yalnız sevinemeden moralim bozuldu..Eşim görmceme söedi, o da kız degil diye resmen üzüldü..(kndininde 2 oglu var bu arada)..Eşim şaka yaptı falan dio ama öle olsa sizce telefona beni de isteyip tebrik etmesi gerekmez midi?
canım inşallah randevun güzel geçerne güswll bütün gün yazışmışsınızalkisalkisalkis
okudum bugu n yazılanları ama uykum geldııdelikafadulden,,
bende bıraz ıshal oldum bugun,cok sıcak....benımde hafta sonu doktor randevum var ayrıntılı ultrason yapılacak.Insallah hayırlısıyla atlatırız bunuda. BELGUNcum ınsallah sende ıyı sonuclar alırsın.
kızlar benım kılo almam 2 haftadır hızlandı. Hıc almamıstım.2 Haftadır 1,5kg aldım.
Ben normal beslenıyordum doktorumda cok rahatlatıyordu benı. Takı gıttıgım doktor cınsıyette yanılınca eşim baska bır yerede gıdelım dedı.2.gıttıgım doktor da bana hıc kılo almamamın bebek ıcın rısklı oldugunu erken dogum rıskı olusturdugunu soyledı ve bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı. Gunde 6 öğun .Tıpkı yazdıklarınız gıbı ara ogunlerle ve oglen -aksam yemeklerınde pilav-et veya tavuk-salata-tatlı-meyve seklınde cesıtlı beslenmem gerektıgını soyledı
sonuc:::: ben 2 haftada 1,5kg aldım :uhm:
öyle canım iştehayırlı olsun..kızlar cogalıyorrr...
:lepi: :lepi:
hayırlı evlat olsun canımm...
canım bu kadın doktormuymuş ..
tıp mı okumus..yoksa ebelık mı yapmıs...
neden takılıyorsun boyle sozlere..
he de geççç..olumunekankayizsmile
hayırlı olsun kızın...:lepi:
canım çok şükür atlattın a.s.kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.:1hug:a.s.bugün iğne vurunmak için gitmiştim ama dayanamadım kontrolede girdim.
veeeeee açılmam normale dönmüş bebeğimde gayet sağlıklı 2 hafta sonra organ taraması için gideceğiz.270 gr ve 20 cm olmuş cnm oğluşum benim(cinsiyette hala değişiklik yok)gamyoncuiremsu
slm kizlar bende cuma günü Allah kismet ederse,bebisimde izin verirse cinsiyetini ögrenebilecegim.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?