2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

belguncum Allah yardımcın olsun,inşallah senin dediğin gibi herşey yolunda olacak ve sağlıklı bir şekilde bebğini kucağına alacaksın :Saruboceq:

bende kızım olursa bana benzesin oğlum olursa eşime benzesin diye dua etmiştim ,inşallah oğlum babasına benzer :lepi:

Oruç konusunda yazdıklarıma niye bu kadar celallendiniz anlayamadım ki kızlar ben zaten o yazıyı yazarken de cümlenin başında belirttim kimse kimseye karışamaz tabii herkesin kendi seçimi...Ben de her sene orucumu tutuyordum ama bu sene ayrıcalıklı olduğumuzu düşünüyorum ve sadece kendi görüşümü belirrtim karar tabii ki sizin....

arkadaşlar özellikle sol göğüs ucum yarılmaya başladı ve canım çok acıyor,bepanten sürdüm iyi geldi sizin de aynı sorununuz var mı hatta bu hafta sonu doktora gideceğiz kontrole o zamanda soracağım doktoruma.

slm hanımlar nasılsınız bakalım?
cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun diliyorum.
belgun amiyosentezi de atlatır hayırlı sonuçla gelirsin inşallah.
bende mutluyum babam iki ameliyatıda atlattı şimdi durumu iyi artık çabucak iyileşmesi için dua diyoruz.

hayır öyle bi yazmışsınki sanki biz bebeklerimizin sağlığını hiçe sayıyoruz :)
yada bana öyle geldi herneyse işte..dediğin gibi isteyen tutsun istemeyen tutmasın..karar tatlı gebelerin:)

benim hamilelik kıyafetim önceden vardı ama yaz hamileliği olduğu için şimdi onları giyiyorum esas kışa alacağım artık daha da büyüyecek karnım

slm kızlar.. bugün doktora yoldan gedik bi sorun varmı die kntrole gittik...Çok şükür bebişimi ii..Doktor emin olmamakla birlikte büyük ihtimal erkek diye cinsiyeti söyledi..Yalnız sevinemeden moralim bozuldu..Eşim görmceme söedi, o da kız degil diye resmen üzüldü..(kndininde 2 oglu var bu arada)..Eşim şaka yaptı falan dio ama öle olsa sizce telefona beni de isteyip tebrik etmesi gerekmez midi?

ne güswll bütün gün yazışmışsınızalkisalkisalkis

okudum bugu n yazılanları ama uykum geldııdelikafadulden,,
bende bıraz ıshal oldum bugun,cok sıcak....benımde hafta sonu doktor randevum var ayrıntılı ultrason yapılacak.Insallah hayırlısıyla atlatırız bunuda. BELGUNcum ınsallah sende ıyı sonuclar alırsın.

kızlar benım kılo almam 2 haftadır hızlandı. Hıc almamıstım.2 Haftadır 1,5kg aldım.
Ben normal beslenıyordum doktorumda cok rahatlatıyordu benı. Takı gıttıgım doktor cınsıyette yanılınca eşim baska bır yerede gıdelım dedı.2.gıttıgım doktor da bana hıc kılo almamamın bebek ıcın rısklı oldugunu erken dogum rıskı olusturdugunu soyledı ve bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı. Gunde 6 öğun .Tıpkı yazdıklarınız gıbı ara ogunlerle ve oglen -aksam yemeklerınde pilav-et veya tavuk-salata-tatlı-meyve seklınde cesıtlı beslenmem gerektıgını soyledı

sonuc:::: ben 2 haftada 1,5kg aldım :uhm:

olumunekankayizsmile hadi bakalım cnm hayırlı haberlerini bekliyoruss :sm_cool:

belgun ben de amniyosentez yaptırdım hiiiç merak etme bişey çıkmaz
çünkü genelde temiz geliyor amniyosentez sonuçlarıı...çoğumuz boşyere yaptırıyoruz...
ama aklımızda kalacağına diyoruz...

hayır öyle bi yazmışsınki sanki biz bebeklerimizin sağlığını hiçe sayıyoruz :)
yada bana öyle geldi herneyse işte..dediğin gibi isteyen tutsun istemeyen tutmasın..karar tatlı gebelerin:)

bwn arkadaşa katılıorum dedim ama derken senn oruçla ilgili yazdığını görmemiştim bilekaydirigubbakcemile3 öbür arkadaşında celallendiği için yazdığını sanmıorum cnm bn ya:1hug:

benim hamilelik kıyafetim önceden vardı ama yaz hamileliği olduğu için şimdi onları giyiyorum esas kışa alacağım artık daha da büyüyecek karnım

benmde vardı canım o zamanlar yaz annesiydim tabe,geçen hamile pantolonumu bi deniyim dedim baya bi bol,lastiği parçalanmış,dayanamamış kilolarımakaydirigubbakcemile3 o tamir edilecek ama onu koyu renk bildiğimiz kot olduu için kışın giyerim
ahh bi belden lastikli bollama kot bulsam badilerimin altına giymek için püfür püfür:jeyyar:

hayırlı olsun..kızlar cogalıyorrr...

:lepi: :lepi:
hayırlı evlat olsun canımm...

canım bu kadın doktormuymuş ..
tıp mı okumus..yoksa ebelık mı yapmıs...
neden takılıyorsun boyle sozlere..
he de geççç..olumunekankayizsmile
hayırlı olsun kızın...:lepi:

kızlar 17 erkek 17 kız eşitlendi kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu
vay...erkekler coktu..şımdı kızlar gelıyor...

selammm herkese,

sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
oyyy..bır kız daha..:lepi:

hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel canım benım..hıç sıkma kendını..hersey guzel olacak..merak etme..olumunekankayizsmile

boş ver..ne derse desınler...
bızdede kız yok..herkes kız haberı ısterken bebegıme doktor erkek dedı...
kayınvalıdeme telefon geldı"kız yüzü goremeyecek mısın sen " dıye...kayınvaldemınde kzı yok...benım ılk çocugumda erkek...bu ıkıncı numarada erkek...
ama hıç alınmadımmm...
kahkahalarla guldum...nıye uzuleyım..hayat benım hayatım..bebek benım bebegım..kım ne dusunurse kendıne...tınnnnnnn...
boşverr...

canım..artık hızlı kılo almaya başlarız..çok normall..
bundan sonra ayda 1-2 kılo rahat alınır...
bende aldım....sempatiksalakcinni

günaydın kızlar olumunekankayizsmile
suhan ve cancer68 Allah yardımcınız olsun kızlar :Saruboceq:

cancercim güzel haberlerle dönersin inş canım

slm kızlarrr kimsecikler yok bugünn

suhan ve cancer allah sizi ve meleklerinizi korusun

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.:1hug:a.s.bugün iğne vurunmak için gitmiştim ama dayanamadım kontrolede girdim.
veeeeee açılmam normale dönmüş bebeğimde gayet sağlıklı 2 hafta sonra organ taraması için gideceğiz.270 gr ve 20 cm olmuş cnm oğluşum benim(cinsiyette hala değişiklik yok)gamyoncuiremsu

selammm herkese,

sonunda öğrendik cinsiyeti kız annesi oluyorum bndebayanssulusmile
canım benim gözün aydın

canım geçmiş olsun
bebeğin suyu fazla mı çıkmıştı?
inşallah temiz çıkar

canım amniyosentezin bugündü değil mi?
inşallah iyi geçer,güzel haberlerle dönersin

canım bencede boşver,benim görümceminde hiç kızı yok,hep erkek
benden kız istiyorlar kaydirigubbakcemile
olmadıysa napalım ama dimi olumunekankayizsmile

canım inşallah randevun güzel geçer
canım daha 5.aydan sonra çok kilo alacağız
yavaş yavaş almaya başlamamız çok normal artık

öyle canım işte
bebe mağazasında satış elemanı olumunekankayizsmile
çok hamile gördüyse dedim :kedi:

canım çok şükür atlattın a.s.
geçmiş olsun,inşallah böyle sıkıntılar bir daha olmaz

slm kizlar bende cuma günü Allah kismet ederse,bebisimde izin verirse cinsiyetini ögrenebilecegim.zemuszemus

canım hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…