- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.201
sirinemm çok geçmiş olsun canım allahım başka dert hastalık göstermesin:Saruboceq:
deep tatilden dönmüşün hoşgelmişin nasıl geçti tatil bize ne getirdin gelirkenkaydirigubbakcemile3
kızlar bende perşembe günü cinsiyeti öğrenirsem inşalllaaaah beğendiğim beşik var ilk işim onu gidip almak olucak ufak tefek şeyleride almaya başlıycam iyice ağırlaşmadan
DEEP hoş geldin canım
hoşbulduk denizcim, epey oldu herhalde ama sen de hoşgeldin. umarım tatilin iyi geçmiştir.
enimopa, teşekkürler canım, hoşbulduk.
listedeki istenen bilgileri yaz sen canım eklerim
yaşadığınız ilde mothercare mağazası varsa her ayın 15inde pırlanta ürünleri oluyor indirimde bir dolanın bakın derim işinize yarayan şeyler çıkabilir normal zamanda gerçekten pahalı
canım son adet tarihim 23 nisan.bebğin tahmini doğum tarihi 28 ocak.yaşım 26.hamile kaldığım kilom 52.bebeğimin cinsiyeti henüz belli deil.umarım tamdır bilgiler:)))
çok eğlenceliydi ya ama tatil sonrası hiç çekilmiyor iş falan hele bu sıcaklar berbat
hoşgeldin aramıza:)))
canım son adet tarihim 23 nisan.bebğin tahmini doğum tarihi 28 ocak.yaşım 26.hamile kaldığım kilom 52.bebeğimin cinsiyeti henüz belli deil.umarım tamdır bilgiler:)))
canım 76. sıra boştu oraya ekledim bilgilerini
hoşbulduk cnm ben uzun süredir bu sitedeyim ama aylara göre paylaşım olan topikleri görmemiştim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?