2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sirinemm çok geçmiş olsun canım allahım başka dert hastalık göstermesin:Saruboceq:
deep tatilden dönmüşün hoşgelmişin nasıl geçti tatil bize ne getirdin gelirkenkaydirigubbakcemile3
kızlar bende perşembe günü cinsiyeti öğrenirsem inşalllaaaah beğendiğim beşik var ilk işim onu gidip almak olucak ufak tefek şeyleride almaya başlıycam iyice ağırlaşmadan

hoşbulduk canım, tatil çabuk geçti :roflol: size ancak a.s. getirebildim.
senin bebiş de fazla nazlı çıktı ya; isim hazırlıyor galiba kendine. kız olursa naz-nazlı, erkek olursa nazım :roflol:

kızlar valla ben sıcaklardan fena oldum bi yatıyom bi kalkıyommm bişiler yapıom işte.soğuk yağmurlu günlerin hayalini kuuruyorum

hormonlarımız sayesinde ılık bir kış geçircekmişiz kızlar yaşasııınnn

ohhh şöle serin serin yağmurlar yağsa

ben de bebişe çok fazla bişi almadım arkadaşlar.cinsiyeti öğrenince kocişimi mothercare a soktum yaşaşsın kötülük:) valla çok fazla marka takıntılı değilimdir ama benim arkadaşlar hep ordan aldılar bebişlerine çok güzel şeyler var bir de kaliteli valla yapcak bişi yok.ordan bebişime inek desenli şapkalı tulumlu takım aldım 17 ytl ye.%50 i,ndirimleri oluyor her ayın 15inde haberiniz olsun arkadaşlar.sonra 5li önlük aldım 10 liraya.
ama kıızım kısmetli olcek birsürü arkadaşımdan hediye geldi daha şimdiden
teyzesi aldı bişiler
üşenmesem foto çekip eklicem de valla sıcaklardan kötü oldum

yaşadığınız ilde mothercare mağazası varsa her ayın 15inde pırlanta ürünleri oluyor indirimde bir dolanın bakın derim işinize yarayan şeyler çıkabilir normal zamanda gerçekten pahalı

yaşadığınız ilde mothercare mağazası varsa her ayın 15inde pırlanta ürünleri oluyor indirimde bir dolanın bakın derim işinize yarayan şeyler çıkabilir normal zamanda gerçekten pahalı

ben birkaç yere girdim çıktım ama daha hiçbirsey almadım.. bi çorabı bile yok kızımın.. nerden başlayacagımı bilmiyorum galiba.. eşim benden hevesli kızıp duruyor bebek bu gidişle çıplak kalcak diye:)

çok eğlenceliydi ya ama tatil sonrası hiç çekilmiyor iş falan hele bu sıcaklar berbat

haklısın valla seni çok iyi anlıyorum. bizimki çok eğlenceli değildi ama iyice dinlendik. iki haftada 1 kg almayı başardım. doktorum çok sevinecek. son gittiğimde "madem sağlıklı şeylerle kilo alamıyorsun, hamurişi de ye bari" demişti sırnaşık şey. plajda hep erkek bebişlere baktım, inş. seneye biz de böyle çıkarız tatile diye hayal kurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…