2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm.Rabbim tekrarını yaşatmasın.:1hug:

hg cnm.
ben daha bebişime hiçbişey almadım.6.aydan itibaren alışveriş yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse.

canım geçmiş olsun allah başka dert göstermesin,bu son olsun inşallahbilmiyorumkismile

Ben ilerleyen günlerde çok ağırlaşırım dolaşamam diye korkuyorum biraz, ikizlerde ilerleyen dönemlerde daha çok dikkat ve dinlenme gerkiyor sanırım, neyse ben her çıktığımda bir şeyler almayı düşünüyorum, toplu alamam zaten...

hu huuuu, herkese selam!
biz tatilden döndük ama hiç iyi olmadı, burası çoook sıcak. ben deniz istiyorum :umursamaz:
valla iki haftada o kadar çok şey yazmışsınız ki okumak mümkün değil. çoook uzak kaldım muhabbetten çoook!
cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun.
ama loliss, ne oldu senin kamyoncu?beni yalancı mı çıkarttı sonradan? hani arkadaş olacaktı bizimkiler! neyse başka arkadaşlıklar kurarlar belki :roflol: hayırlısı olsun canım.
sirinemm cok geçmiş olsun. :Saruboceq:
herkese sevgiler, öpücükler...

geçmiş olsun cnm birdaha yaşatmasın allah

hg cnm.
al işte bir turist daha tatilden döndü ben hala evdeyim offfffff kıskanıyorum ama mafoldumben

ıyı dıleklerınız için hepınıze tesekkur ederım arkadaslar sızlerın sayesınde moralımz duzelıyor Allah sızden razı olsun

cnm Allah senden de razı olsun.gerçekten burdaki muhabbetler kurulan arkadaşlıklar çok büyük moral veriyor insana.ben mesela önce Allahın izniyle sonrada sizlerin verdiği moralle bu düşük tehdidinden kurtulacağım ve dikişe gerek kalmayacak demiştim öylede oldu.Rabbime şükürler olsun :Saruboceq:

hg cnm.
al işte bir turist daha tatilden döndü ben hala evdeyim offfffff kıskanıyorum ama mafoldumben

hoşbulduk canım,
amaan, gittik de hepimizin döndüğü yer yine ev işte. sonlar aynı nasılsa, fazladan da bir sürü para harcamış oluyorsun. en azından senin evin temiizdir. benimkini sakın görmeyin. yarım saat temizlik yapıyorum, bir saat dinleniyorum. işte sorular: 1) bu hızla temizliğim kaç günde biter? 2) tam temizlik bitti derken ilk başladığım yer kirlenmiş olmaz mı? 3) bu bir çelişki midir? 4) benim başıma güneş geçmiş olabilir mi? (yoksa neden saçmalıyorum?)
:roflol:

zor zamanlardada ıyı zamanlarda bızı bız gıbı anlayan arkadaslarımız oldugu ıcın cok sanlıyıs hepimızın dılegı saglıkla bebıslerı kucagımıza almak Allahın ıznıyle onlar için çekılen her sıkıntıya deger yeterkı onlara bısey olmasınnn Allahım korusun hepsını meleklerımızın

kız benim koca bebek(eşim) hergün batırıyor evi.akşamları bilgisayar masasının üstünü görsen kedi eniğini yitirse bulamaz o derece yani kaydirigubbakcemile3
ben fazla iş görmüyorum kardeşim geldikçe evleri süpürüp siliyor.bende bulaşıkla yemek işlerini hallediyorum.zemuszemus

amin cnm :Saruboceq:

geçmiş olsun a.s.
umarım bir daha yaşamaz kimse böyle şeyler

oo ne güzell kardeşler yakın olunca bu durumda işe yarıyolar
burası okadar tozlu bi yerki ben hergün evi siliyorum yoksa yürürken ayaklarıma tozlar yapışıyo gibi geliyo neyseki eğilmiyorum hergün olunca vileda işe yarıyo saolsun ama camlarım berbatt bana kalsa onlarada çıkarımda eşimin korkusundan bişi yapamıyorumlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…