- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.181
merhaba kızlar dün bebşmle beraber malesef lokal anestesi ile amelıeta gırıp su 3 hafta önce takılan teli çıkarttık .inanılmaz canım yandı herseyı hıssettım sanırım bebıse zararı olmasın dıye az ilaç verdıler.lutfen duaedin bizim için bıdaha tekrarlamasın.yarın aksamda yıne dr gıdıp kızımızı gorucez ıyımı dıye cok hastayım evdeyım eşim bakıyor bıze Allah ondan razı olsun o olmasa napardık bilmemmafoldumben
Ocak anneleri nasılsınız? Şirinem çok geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra çok kolay geçer senin için. Kızlar ben de bebişlerime yavaş yavaş bir şeyler almaya başladım, sizler alıyor musunuz, naptınız?
merhaba kızlar dün bebşmle beraber malesef lokal anestesi ile amelıeta gırıp su 3 hafta önce takılan teli çıkarttık .inanılmaz canım yandı herseyı hıssettım sanırım bebıse zararı olmasın dıye az ilaç verdıler.lutfen duaedin bizim için bıdaha tekrarlamasın.yarın aksamda yıne dr gıdıp kızımızı gorucez ıyımı dıye cok hastayım evdeyım eşim bakıyor bıze Allah ondan razı olsun o olmasa napardık bilmemmafoldumben
canım eşim sormamı istedı neden ocak babaları topiği yok diye onlarında paylaşcakları şeyler varmıs.kaydirigubbakcemile3
canım eşim sormamı istedı neden ocak babaları topiği yok diye onlarında paylaşcakları şeyler varmıs.kaydirigubbakcemile3
hu huuuu, herkese selam!
biz tatilden döndük ama hiç iyi olmadı, burası çoook sıcak. ben deniz istiyorum :umursamaz:
valla iki haftada o kadar çok şey yazmışsınız ki okumak mümkün değil. çoook uzak kaldım muhabbetten çoook!
cinsiyet öğrenen arkadaşları tebrik ederim, hayırlı olsun.
ama loliss, ne oldu senin kamyoncu?beni yalancı mı çıkarttı sonradan? hani arkadaş olacaktı bizimkiler! neyse başka arkadaşlıklar kurarlar belki :roflol: hayırlısı olsun canım.
sirinemm cok geçmiş olsun. :Saruboceq:
herkese sevgiler, öpücükler...
ıyı dıleklerınız için hepınıze tesekkur ederım arkadaslar sızlerın sayesınde moralımz duzelıyor Allah sızden razı olsun
hg cnm.
al işte bir turist daha tatilden döndü ben hala evdeyim offfffff kıskanıyorum ama mafoldumben
cnm Allah senden de razı olsun.gerçekten burdaki muhabbetler kurulan arkadaşlıklar çok büyük moral veriyor insana.ben mesela önce Allahın izniyle sonrada sizlerin verdiği moralle bu düşük tehdidinden kurtulacağım ve dikişe gerek kalmayacak demiştim öylede oldu.Rabbime şükürler olsun :Saruboceq:
hoşbulduk canım,
amaan, gittik de hepimizin döndüğü yer yine ev işte. sonlar aynı nasılsa, fazladan da bir sürü para harcamış oluyorsun. en azından senin evin temiizdir. benimkini sakın görmeyin. yarım saat temizlik yapıyorum, bir saat dinleniyorum. işte sorular: 1) bu hızla temizliğim kaç günde biter? 2) tam temizlik bitti derken ilk başladığım yer kirlenmiş olmaz mı? 3) bu bir çelişki midir? 4) benim başıma güneş geçmiş olabilir mi? (yoksa neden saçmalıyorum?) :roflol:
zor zamanlardada ıyı zamanlarda bızı bız gıbı anlayan arkadaslarımız oldugu ıcın cok sanlıyıs hepimızın dılegı saglıkla bebıslerı kucagımıza almak Allahın ıznıyle onlar için çekılen her sıkıntıya deger yeterkı onlara bısey olmasınnn Allahım korusun hepsını meleklerımızın
Canım benim eşimde takmıştı bir ara erkekler kulubü yok mu diye baktık nete var :))) erkekler kulubü diye oda baktı ama sarmadı sanırım bir daha girmedi
kız benim koca bebek(eşim) hergün batırıyor evi.akşamları bilgisayar masasının üstünü görsen kedi eniğini yitirse bulamaz o derece yani kaydirigubbakcemile3
ben fazla iş görmüyorum kardeşim geldikçe evleri süpürüp siliyor.bende bulaşıkla yemek işlerini hallediyorum.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?