2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geç bir buuşma oldu o zaman:))) bakalım seninki kızmı erkekmi.. ilk zamanlar erkekler coğunluktaydı şimdi eşitlendi:)

yani meğer herkes buradaymış iyiki buldum:))cnm senin cinsiyet belli mi?ben hamile kaldığımdan beri erkek olacağını hissediyorum ama göstermiyor kız mı acaba demeye başladım.hayırlısı cinsiyet farketmezşutarafagitti

ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden erkek hissetmeye başladım.. (kız olmasını dilediğim halde). kendimide hep erkekmiş gibi hazırladım nedense.... ama benim bebiş kız çıktı:))) 18. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum....

başta erkek dedi sonra kız bakalım artık değişir mi bilmiyorum ama ben kıza çok alıştım değişmez inşallah tabi ilk dileğim sağlıklı olması

aslında erkek dediklerinde düşük ihtimal değişmesi cnm ama belki kordondan dolayı erkek sanmıştır.antalyada nerde oturuyorsun cnm?ben antalyada okudum ünv.çok özledim antalyayı hatta bu seneki tatil planlarımı antalya yapıyordum ama tabi sürpriz bebiş sonrada mide sorunlarım derken gidemedik antalyaya bizde didime geldik dün:))):dance:

amanın aynı ben.bende kızları daha çok seviyorum ama erkek hissediyorum benim de 17 haftalık oldu ayın 20sinde bir dahaki kontrol artık görürüz inşallh cinsiyeti cnm.bir de cnm biliyormusun bilmiyorum ama benim bebek 1 hafta önden gidiyor hatta tahmini doğum tarihi 28 ocak görünüyordu doktor 22-23 ocak doğumu diyor.bole erken büyüyen bebekler genelde erkek çıkor dediler.bilmem hayırlısı hiç farketmez ama ben de farkında olmadan erkeğe hazırladım kendimi çevremde herkes ole diye diye:CüvCüv:

sende bendensin o zaman benim bebişte bi türlü göstermiyorayrıca aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebişin cnma.s.

bende hep kız hayal ediyorum ama görenler oğluşun olucak ona benziyor diyolar nerden görüyolarsa artık sempatiksalakcinni

hoşbulduk canım, tatil çabuk geçti :roflol: size ancak a.s. getirebildim.
senin bebiş de fazla nazlı çıktı ya; isim hazırlıyor galiba kendine. kız olursa naz-nazlı, erkek olursa nazım :roflol:
:roflol::roflol:bi gösterse ismi hazırda göstermiyo bi türlü:roflol::roflol:

bende hep kız hayal ediyorum ama görenler oğluşun olucak ona benziyor diyolar nerden görüyolarsa artık sempatiksalakcinni

:roflol::roflol:bi gösterse ismi hazırda göstermiyo bi türlü:roflol::roflol:

banada herkez erkek dedi .. bende kendim hep erkek gibi hissettim.. ama süpriz yaptı benimki.. ben isim naz düşünüyorum seninki kız olursa kesin nazlı olucak artık ismi paylaşırız:)))

cnm saolasın senin bebişinde hayırlı olsun.bakalım ne çıkacak cinsiyetleri:))

Selam hanımlar...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...a.s.
tabii tatilden dönenlerde....:)))
şirinem dediğim gibi sakın kafana fazla takma atlattın çok şükür ağrılarında geçince bişeyin kalmayacak allahın izniyle.. canım benim... ağlayıpta kızımızı da üzme...
belgünüm naptı acaba?? allah yardımcısı olsun.. hayırlı haberlerle döner inşallah..
deep ohh ne güzel tatilinide yaptın darısı başımıza...:))

merhabalar cnm sen de hoşgeldin:)

tesekkurler canım hosbulduk, daha güzel ve daha uzun tatiller sizin olsun.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz
herkesler tatilden dönmüşş ne güsell herkes burda yine hareketlendi burasıı opuyorumnanaktan
sıcaklardan ewden çıkılmıo -tatlicadiarzu-
okuorum takip ediyorm ama yazacak halim yokk Allah dan herkesler iyi sıcak dışında

bu sıcakta bende hiç çıkmıyorum akşama kadar.. akşam olunca kocişle çıkıyoruz ama burda akşamlarıda çoook sıcak... ben izmirimi özlediimm:sinifsinif:

bu sıcakta bende hiç çıkmıyorum akşama kadar.. akşam olunca kocişle çıkıyoruz ama burda akşamlarıda çoook sıcak... ben izmirimi özlediimm:sinifsinif:

biz de her akşam alışveriş merkezindeyiz,bişey aldığımızdan değil,oturup oturup geliyoruz en azından azcık serinliyoruz napalımkaydirigubbakcemile2

kızlar iyi akşamlar.şimdiden hayırlı ramazanlar ayrıca...ben bişi sorucam.bebeğinizin hareketlerini nasıl?yani bnm iki gündür fln içerden iğne batıomuş gibi.ilk bebeğim oldugu içinde ayırt edemiyorum kasılma mı bebek hareketimi.nasıl oluo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…