- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.221
cnm teşekkürler inşallah bebeğim cinsiyeti göstermemekte ısrarcı olmazsa öğrenebilirsem onu da ekleriz...senin kız herhalde dimi hayırlısı bakalım
geç bir buuşma oldu o zaman:))) bakalım seninki kızmı erkekmi.. ilk zamanlar erkekler coğunluktaydı şimdi eşitlendi:)
yani meğer herkes buradaymış iyiki buldum:))cnm senin cinsiyet belli mi?ben hamile kaldığımdan beri erkek olacağını hissediyorum ama göstermiyor kız mı acaba demeye başladım.hayırlısı cinsiyet farketmezşutarafagitti
başta erkek dedi sonra kız bakalım artık değişir mi bilmiyorum ama ben kıza çok alıştım değişmez inşallah tabi ilk dileğim sağlıklı olması
ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden erkek hissetmeye başladım.. (kız olmasını dilediğim halde). kendimide hep erkekmiş gibi hazırladım nedense.... ama benim bebiş kız çıktı:))) 18. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum....
sende bendensin o zaman benim bebişte bi türlü göstermiyoryani meğer herkes buradaymış iyiki buldum:))cnm senin cinsiyet belli mi?ben hamile kaldığımdan beri erkek olacağını hissediyorum ama göstermiyor kız mı acaba demeye başladım.hayırlısı cinsiyet farketmezşutarafagitti
bende hep kız hayal ediyorum ama görenler oğluşun olucak ona benziyor diyolar nerden görüyolarsa artık sempatiksalakcinniben hamile olduğumu öğrendiğim ilk günden erkek hissetmeye başladım.. (kız olmasını dilediğim halde). kendimide hep erkekmiş gibi hazırladım nedense.... ama benim bebiş kız çıktı:))) 18. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum....
:roflol::roflol:bi gösterse ismi hazırda göstermiyo bi türlü:roflol::roflol:hoşbulduk canım, tatil çabuk geçti :roflol: size ancak a.s. getirebildim.
senin bebiş de fazla nazlı çıktı ya; isim hazırlıyor galiba kendine. kız olursa naz-nazlı, erkek olursa nazım :roflol:
bende hep kız hayal ediyorum ama görenler oğluşun olucak ona benziyor diyolar nerden görüyolarsa artık sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:bi gösterse ismi hazırda göstermiyo bi türlü:roflol::roflol:
sende bendensin o zaman benim bebişte bi türlü göstermiyorayrıca aramıza hoşgeldin hayırlı olsun bebişin cnma.s.
bende hep kız hayal ediyorum ama görenler oğluşun olucak ona benziyor diyolar nerden görüyolarsa artık sempatiksalakcinni
:roflol::roflol:bi gösterse ismi hazırda göstermiyo bi türlü:roflol::roflol:
Selam hanımlar...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...a.s.
tabii tatilden dönenlerde....:)))
şirinem dediğim gibi sakın kafana fazla takma atlattın çok şükür ağrılarında geçince bişeyin kalmayacak allahın izniyle.. canım benim... ağlayıpta kızımızı da üzme...
belgünüm naptı acaba?? allah yardımcısı olsun.. hayırlı haberlerle döner inşallah..
deep ohh ne güzel tatilinide yaptın darısı başımıza...:))
Selam hanımlar...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...a.s.
tabii tatilden dönenlerde....:)))
şirinem dediğim gibi sakın kafana fazla takma atlattın çok şükür ağrılarında geçince bişeyin kalmayacak allahın izniyle.. canım benim... ağlayıpta kızımızı da üzme...
belgünüm naptı acaba?? allah yardımcısı olsun.. hayırlı haberlerle döner inşallah..
deep ohh ne güzel tatilinide yaptın darısı başımıza...:))
kızlar göbüş topiğine ilk fotomuzu koyduk,sizden de bekliyorummmsempatiksalakcinni
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz
herkesler tatilden dönmüşş ne güsell herkes burda yine hareketlendi burasıı opuyorumnanaktan
sıcaklardan ewden çıkılmıo -tatlicadiarzu-
okuorum takip ediyorm ama yazacak halim yokk Allah dan herkesler iyi sıcak dışında
bu sıcakta bende hiç çıkmıyorum akşama kadar.. akşam olunca kocişle çıkıyoruz ama burda akşamlarıda çoook sıcak... ben izmirimi özlediimm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?