- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.861
Benim kemer göbegin altında sizin ki nasıl üstünde ki CADIARZU
valla canım benim de üstten çekio göbek olmadığından heralde altına gircek yer bulamıo kaydirigubbakcemile3
tarih kitabından alıntı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 kimler arası 3 lü ittifak filan iyi olan kazansınn kaydirigubbakcemile3 ay kendi cümlelerime güler oldum :roflol: sıcak hakkaten çarptı beni -tatlicadiarzu-
Benim kemer göbegin altında sizin ki nasıl üstünde ki CADIARZU
ayy evet sıcak seni hakkatten çarpmış hayatım baksana aklın başka türlü çalışmaya başlamış,
acıktıysan git bir iki loklma ye de gel kuzum :))
pek güldüm heesırnaşık şey
çok sağolun desteğiniz için eş aşağıdaydı ama pazartesi kontrolde yukarı çıktı tehlike geçti demişti doktor çarşamba günü kanamam başladı perşembe sabah ezanı okunurken evde düşük yaptım çapaya gittik düşükle ilgili bişey demediler bebeği araştıracaklar çok kötüyüm hala şoktayım
çok sağolun desteğiniz için eş aşağıdaydı ama pazartesi kontrolde yukarı çıktı tehlike geçti demişti doktor çarşamba günü kanamam başladı perşembe sabah ezanı okunurken evde düşük yaptım çapaya gittik düşükle ilgili bişey demediler bebeği araştıracaklar çok kötüyüm hala şoktayım
zap zup
şirinem
gülay
deniz nerdesiniz yahuu
kimse konuşmuorrrr
zap zup
şirinem
gülay
deniz nerdesiniz yahuu
kimse konuşmuorrrr
Ben burdayım cnm.. Sıcaktan bayımamaya çalışıyom sositososito
Malum işyerindeyim o yüzden yazamıyorum bazen
şimdi de çıkıyorum eve gidip yemek yapacağım makineye çamaşır atacağım fotoları pc ye yükleyip kk ya atacağım :enbuyukkk:
kızlar benim ayaklarım şişmeye başladı şimdiden özelikkle sag ayagım tuzluda yemiyorum suda içiyorum bol bol napcam bendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?