2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla canım benim de üstten çekio göbek olmadığından heralde altına gircek yer bulamıo kaydirigubbakcemile3

Cnm siz şu çapraz olan kısımdan bahsetmiyosunuz demi? Şu yatay olan kısım bebnim göbegin altından , çapraz kısımda gögsün hemn altından geçiyo :uhm:

tarih kitabından alıntı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 kimler arası 3 lü ittifak filan iyi olan kazansınn kaydirigubbakcemile3 ay kendi cümlelerime güler oldum :roflol: sıcak hakkaten çarptı beni -tatlicadiarzu-

ayy evet sıcak seni hakkatten çarpmış hayatım baksana aklın başka türlü çalışmaya başlamış,
acıktıysan git bir iki loklma ye de gel kuzum :))
pek güldüm heesırnaşık şey

çok sağolun desteğiniz için eş aşağıdaydı ama pazartesi kontrolde yukarı çıktı tehlike geçti demişti doktor çarşamba günü kanamam başladı perşembe sabah ezanı okunurken evde düşük yaptım çapaya gittik düşükle ilgili bişey demediler bebeği araştıracaklar çok kötüyüm hala şoktayım

allah büyük sabır versin canım
ben çok şaşırdım şuan..
tehlike geçmemiş demekki..
herşeyde bir hayır vardır
rabbim en kısa zamanda yeniden hamiş kalmayı ve daha sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi sana ve tüm isteyenlere nasip etsin canımm
söleyecek bişiy bulamıorum
bol bol dinlen uyumaya çalışbilmiyorumkismile

canım cok gecmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar sahıp olursun cok zor :Saruboceq:

Allah sabırlar versin canım.Çok zor

Arkadaşlar ben burdayım sayfa açılıyor ama yazılar çıkmıyor.Saatlerdir yeniletiyorum sayfayı anca açıldı.Neden anlamadım.

zap zup
şirinem
gülay
deniz nerdesiniz yahuu
kimse konuşmuorrrr

Cnm sabhtan beri şunları okuyorum..Kafamı karıştırdınız. Ama ben dogru yapmışım yolda, rahatladım :)

Gebelikte emniyet kemeri takmak kesinlikle gereklidir ve kesinlikle faydalıdır, bir zararı yoktur ancak doğru şekilde takıldığı sürece. Gebelik sırasında otomobil içerisinde kaza nedeniyle travmaya maruz kalan birçok kadın olmaktadır ve emniyet kemeri bu travmaları azaltmaktadır. Yalnız gebelik sırasında emniyet kemerinin takılma biçimine dikkat etmek gerekir, yanlış takılması zararlı olabilir. Emniyet kemerinin alttaki bandını karnınızın altından karşıya geçecek şekilde kasık hizasından bağlamalısınız asla karnınızın (rahmin) üzerinde olmamalıdır. Çapraz olan bandı ise göğüslerin arasından geçecek şekilde yine karın üzerine gelmeyecek şekilde karşıya geçirmeniz gerekir. Eğer mümkünse çapraz bandın yüksekliğini kendinize göre ayarlamalısınız.
Bu kurallara dikkar edilmek şartıyla gebelikte otomobil de kullanılabilir ancak bunu minimum seviyede tutmak ve günde 5-6 saatten fazla kullanmamak gerekir. Otomobille seyahat sırasında her 2-3 saatte bir mola verip dinlenmek gerekir. :teytey:

Malum işyerindeyim o yüzden yazamıyorum bazen

şimdi de çıkıyorum eve gidip yemek yapacağım makineye çamaşır atacağım fotoları pc ye yükleyip kk ya atacağım :enbuyukkk:

Bende emniyet kemerimi taktım hep ama koca yol düzelte düzelte canım çıktı.Alttaki üste çıkıyordu.Üsteki aşağı doğru sıkıyordu.Araba zaten benle yaşıttı.Eşim arkadaşından aldı.Gevşetip durdum kemeri habire ama çıkarmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…