- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #8.841
ha bide dün tchibo bebek ürünleri için gittik ama nette göründüğü gibi değildiler bana göre hoşuma gitmedi o kadar paraya değecek ürünler değildi almadık baktık sadece döndük
ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
VUSLATYAREN geçmiş olsun canım,anladıım kadarıyla senn bu kaşıntı işi ciddiye benzio,bidaha bi görün bence:
BAŞAKCIm,sen bulabildinmi memnun klabileceğiniz bi ürün??
hemen bulup hemen alalım istiorum,çok hevesliyim şuanda.
bide sorması ayıp kaç kaç fiyatlar arsında düşünüosunuz siz??
aslında en güzeli biyerde denemek,spor salonu gbi bi yerde.ona göre almak gerekli ama denzli küçük yer sayılı spor salonu var,nerlerde kim bilir..
alıpta kötü çıkmasından yada kullanamamaktan çekiniorum..
şu sıkıntıda bi sürü paraboshayallersmile
slm kızlar,
doktordan geldik çok şükür oğlum iyi ve çok hareketli maşallah doktor amcasını çok uğraştırdı bize tam olarak yüzünü göstermiyor kerata arkasını dönüyor ya da elini yüzüne kapatıyor kaydirigubbakcemile3 yana yattım olmadı oturdum olmadı çok fazla göstermedi yüzünü gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir burnu ve minnacık ağzı var maşallah,1 ay sonra şeker yükleme testi yapılacak,sonucu doktoruma göndereceğim o da ona göre beni çağıracak,bayramda seyahat serbest 2 saatte bir mola vermem şartıyla birde emniyet kemeri riskli dedi,karnının üzerinden geçirmem sakıncalıymış....
doktordan sonra alışveriş merkezine gittik,taç linensde indirim vardı bir nevresim takımı alana bir pike takımı yarı fiyatınaydı birde uyku seti aldık sadece içinde yorganı yok ki zaten yorgan istemiyorum,annem yün yorgan yapacak daha sağlıklı olduğu için,eve geldim aldıklarıma baktım çok hoşuma gitti,hepsi organik ve yumuşacık,tavsiye ederim kızlar,eksikleri yavaş yavaş almak lazım,hepsi aynı anda zor olur.
ben şimdi pazara gideceğim eşimle,tekrar uğrarım,öptüm sizi opuyorumnanaktan
slm kızlar,
doktordan geldik çok şükür oğlum iyi ve çok hareketli maşallah doktor amcasını çok uğraştırdı bize tam olarak yüzünü göstermiyor kerata arkasını dönüyor ya da elini yüzüne kapatıyor kaydirigubbakcemile3 yana yattım olmadı oturdum olmadı çok fazla göstermedi yüzünü gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir burnu ve minnacık ağzı var maşallah,1 ay sonra şeker yükleme testi yapılacak,sonucu doktoruma göndereceğim o da ona göre beni çağıracak,bayramda seyahat serbest 2 saatte bir mola vermem şartıyla birde emniyet kemeri riskli dedi,karnının üzerinden geçirmem sakıncalıymış....
doktordan sonra alışveriş merkezine gittik,taç linensde indirim vardı bir nevresim takımı alana bir pike takımı yarı fiyatınaydı birde uyku seti aldık sadece içinde yorganı yok ki zaten yorgan istemiyorum,annem yün yorgan yapacak daha sağlıklı olduğu için,eve geldim aldıklarıma baktım çok hoşuma gitti,hepsi organik ve yumuşacık,tavsiye ederim kızlar,eksikleri yavaş yavaş almak lazım,hepsi aynı anda zor olur.
hunny+'cim sen nasılsınnnnnn
slm kızlar,
kızlar turkcell in ücretsiz hizmeti burda yazdım mı daha önce bilmiyorum hamilelere özel hem size hemde eşinize mesaj geliyor güzel bir uygulama bilgilerinizi istiyor haftanıza göre bilgi veriyor her gün geliyor bana mesela dün gebeliğinizin yarısına geldiniz artık geri sayım başladı yazıyordu heyecanlandım baya
bnde iyim cnm çook şükür..
aynen yaa oturulmuo valla
canm sen de var mıydın bi ara şu koşu bandı muhabbeti yapılmıştı burda??
Bende tatilden dönerken rahatsız oldum.Kemer göbeğimin üstünden tutup aşağı doğru çekiyo bebeği sanki
canım muhabbeti hatırlıyorumda kimler arasında olmuştu onu bilmiyorum :sm_confused: ben almayı düşünmüyorum. Hayırlısı canım inş iyi olanı alırsınızz yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?