2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar nasılsınız?ben kötüyüm bu kaşıntı beni öldürüyo.akşam uyuma hevesiyle yatıyom sağa dön sola dön kaşın kaşın arada otur geri yat hala kaşın kaşın derken saat2'de davulcu başlıyo sinir oluyom defalarca geçiyo saat 3te tel çalıyo namaz falan derken 4.30u buluyo yatmam.sabah 8.30-9da da sağolsun kızım kalkıyo.ama bu kaşıntıyla ne yapcam bilmiom ben bazı arkadaşlar ne güzel iştahla yiyolarmış maşallah ben biraz fazla kaçırsam karnım patlayacak gibi oluyo nefes alamıyorum ve ardından bulantı.halime şükür ama ikiz hamilelik gerçekten zormuş.kızımda hiç böle değildim.ayın 21i 22si gibi dahiliyeye tekrar kontrole gitcem bakalım hala karaciğer enz yüksek ve düşüşe geçmemişse bi kadın doğum prof.a mı gitsem diyorum bu kaşıntıyla 4-5 ay geçirmek çok zor-tatlicadiarzu- ALLAH kimseye yaşatmasın

ha bide dün tchibo bebek ürünleri için gittik ama nette göründüğü gibi değildiler bana göre hoşuma gitmedi o kadar paraya değecek ürünler değildi almadık baktık sadece döndük

ha ha ben de dün akşam gidip baktım, aynen hiçbirini beğenmedim. internetten alışveriş yapmamak lazım özellikle tekstil konusunda. nevresim takımı dedikleri şeyin içinde çarşaf bile yoktu!

Sinannuray Allah hakkında hayırlısını versin canım.Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar kucağına almayı nasip etsina.s.

Son düzenleme:
VUSLATYAREN geçmiş olsun canım,anladıım kadarıyla senn bu kaşıntı işi ciddiye benzio,bidaha bi görün bence:

BAŞAKCIm,sen bulabildinmi memnun klabileceğiniz bi ürün??
hemen bulup hemen alalım istiorum,çok hevesliyim şuanda.
bide sorması ayıp kaç kaç fiyatlar arsında düşünüosunuz siz??
aslında en güzeli biyerde denemek,spor salonu gbi bi yerde.ona göre almak gerekli ama denzli küçük yer sayılı spor salonu var,nerlerde kim bilir..
alıpta kötü çıkmasından yada kullanamamaktan çekiniorum..
şu sıkıntıda bi sürü paraboshayallersmile

sağol canım yaa inş geçer korkuyorum canım sıkılıyor
yürüyüş bandı düşünüyomuşsunuz ya kardeşim voit marka bisiklet almıştı gayet memnun ama yürüyüş bandı nasıl olur bilemem

ben de iki yıl boyunca iki farklı spor salonunda voit ve dunlop markalar gördüm ve kullandım. ikisi de iyiydi. çok sıcak ben kaçıyorum, hoşçakalın.

slm kızlar,
doktordan geldik çok şükür oğlum iyi ve çok hareketli maşallah doktor amcasını çok uğraştırdı bize tam olarak yüzünü göstermiyor kerata arkasını dönüyor ya da elini yüzüne kapatıyor kaydirigubbakcemile3 yana yattım olmadı oturdum olmadı çok fazla göstermedi yüzünü gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir burnu ve minnacık ağzı var maşallah,1 ay sonra şeker yükleme testi yapılacak,sonucu doktoruma göndereceğim o da ona göre beni çağıracak,bayramda seyahat serbest 2 saatte bir mola vermem şartıyla birde emniyet kemeri riskli dedi,karnının üzerinden geçirmem sakıncalıymış....
doktordan sonra alışveriş merkezine gittik,taç linensde indirim vardı bir nevresim takımı alana bir pike takımı yarı fiyatınaydı birde uyku seti aldık sadece içinde yorganı yok ki zaten yorgan istemiyorum,annem yün yorgan yapacak daha sağlıklı olduğu için,eve geldim aldıklarıma baktım çok hoşuma gitti,hepsi organik ve yumuşacık,tavsiye ederim kızlar,eksikleri yavaş yavaş almak lazım,hepsi aynı anda zor olur.
ben şimdi pazara gideceğim eşimle,tekrar uğrarım,öptüm sizi opuyorumnanaktan

Canım çok sevindim oğlun iyiymiş cicileride hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah

çok sevindim cnmm oğluşun iyimiş görmüşsün ama kereta bayağ uğraştırmış kaydirigubbakcemile3 benimki de öyle neden utanırlar bilmemm kaydirigubbakcemile3
cicilerde almısın Allah iyi günlerdekullanmayı nasip etsin opuyorumnanaktan
ben daha erken die düşünüyorum ama haklısın biyerden başlamak lazım hepsi birden ağır gelir.

nevacım, emniyet kemeri nası sakıncalıymış??Ben aksini duymuştum..Mutlaka kemer takmalı hamileler diye???

Biz dde üyeyiz ona.. Ama bi hafta önden gidiyor sempatiksalakcinni

bnde iyim cnm çook şükür..
aynen yaa oturulmuo valla

canm sen de var mıydın bi ara şu koşu bandı muhabbeti yapılmıştı burda??

canım muhabbeti hatırlıyorumda kimler arasında olmuştu onu bilmiyorum :sm_confused: ben almayı düşünmüyorum. Hayırlısı canım inş iyi olanı alırsınızz yerimseniben

canım muhabbeti hatırlıyorumda kimler arasında olmuştu onu bilmiyorum :sm_confused: ben almayı düşünmüyorum. Hayırlısı canım inş iyi olanı alırsınızz yerimseniben

tarih kitabından alıntı gibi oldu kaydirigubbakcemile3 kimler arası 3 lü ittifak filan iyi olan kazansınn kaydirigubbakcemile3 ay kendi cümlelerime güler oldum :roflol: sıcak hakkaten çarptı beni -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…