2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

geçmiş olsun cnmm ne kadardı düştüğünde?? üzülme bak ben 2 düşükten sonra yılmadım guclubacismile ve bu 3. şimdi Allah nasip ederse bi oğlum olcak Allah ım inş en kısa zamanda sana da nasip eder olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

sinannuray allah sabır versin canım.düşük sebebin belli mi? eş aşağıda biraz felan diyordun yukarı çıkmaya başladı demiştin düşük sebebin bu mu

ben düşük yaptım beni listeden çıkarın inşallah siz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

geçmiş olsun canım
ALLAH sabır versin

ben geçen yıl 10 haftalık ikizlerimi düşük yaptım
zorlu bir süreçten sonra tekrar hamile kaldım

umudunu yitirme

ALLAH en yakın zamanda kucağını doldurur inşallah

Son düzenleme:
kızlarr nerdesiniz kimseden ses çıkmıo....
sıcaklardan kimsenin yazası da yok galiba mirmirmirmir

günaydın hanımlaar
zor bş gecenin ardından ancak uyanabildimmirmirmirmir
çok sıcak yaaa çıldircaaamsempatiksalakcinni

sinannuray,
bu şekilde tanışmak istemezsdim ne yazıkki..
çok üzgünüm
allah sabır versin inşallah sanada, eşinede..
allah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah..
gerçekten çok üzüldüm..nasıl oldu,18.haftanın içinde nasıl gerçekleşti bu üzücü durum??
tekrar geçmiş olsun..

selam kızlarrr
nasılsınız bugün??
denizzzzzzzzzzzzzz resmini merakla bekliorummmm
bnde geçen eşimin telden çekmiştim,ama bluetooth'u tanımamış bizim bilgisayar ..
foto makinemizide komşum istemişti getirmedi hala..
bnde makinayı alınca direk eklicem:))
ama sadece göbişimi değil,boydan eklicemm:))
denizcim sende boydan ekliceksin dimi??

yaa kızlar bide bişiy sorucam ben:
geçen burda bi muhabbeti dönmüştü ama sadece okumakla yetinmiştim eşim sıcak bakmaz die..
bikaç gün sonra aynı şeyi eşimden duyunca şaştım kaldım öyle..
burada bi koşu bandı almak istiorum,almayı düşünüorum falan die bişiyler okumuştumm...üstünden bir hafta kadar geçtiği için kimlerdi bu muhabbeti yapanlar bilemiorm....

koşu bandı olan,yada spor salonunda başka bi yerde falan kullanmışlığı olan varmı aramızda??
bizde almayı düşünüoruz ama hiç markaymış,özellikleriymiş bilgimiz yok..dün baktık biraz netten,bikaç ma4ka duyduk memnun olunan,bilgileriniz varsa bu konuda paylaşırsanız sevinirim çoookkk

canım kociş sabah çekti bişiler göbekten boydan akşam ekleyecem bekleyin beni anacımmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar, güzel bir hafta sonu geçiröeniz dileğiyle...

ben çok yiyorum ama sadece 1 kilo aldım. damatçığın iki üç gündür kendini hissettiriyor. iyi sanırım. perşembe dr. kontrolümüz var bakalım bir de dr onaylasın iyi olduğunu.

evet canm gördüm.zaten bikaç kişi vardık orayı bilen.olsun,buraya doluışuruz bizde:))
tatilin bitene kadar tadını çıkarbayanssulusmile

bende ole düşündüm zaten cnm.tatil bitsin istemiyrm

yürüyüş bandı biz de alcaz cnm arastırıyoz.hadi şimdi yürüyüş yapabiliyrz ama kışın napcaz bi de ben normal doğum isatiyrm bol bol yürümek lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…