- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #2.941
denizciğim süpersin canım:))
ama benim çalıştığım yer yasaklamış siteyi giremiyorum![]()
sen yaz bilgilerini ben bakayım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denizciğim süpersin canım:))
ama benim çalıştığım yer yasaklamış siteyi giremiyorum![]()
benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız bakalım çinlilerinkimi tutcak ruslarınmı kaydirigubbakcemile3
ay benim ikiside aynı çıktı zaten erkek hissediyorum ama kızım olsun istiyorum delikafadulden
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
benim çin takviminde erkek rus takviminde kız çıktı hangisi tutacak acabakaydirigubbakcemile3
canım sat 17.04
ikiz desem değil bi kız bi erkekgünaydın cnm benimde aynı senin gibi çıktı kaydirigubbakcemile3
ikiz desem değil bi kız bi erkekkeşke ikiz olsaydı aynı anda çıkar bidaha yapma derdim olmazdıkaydirigubbakcemile3
tabiki cnm bunada şükür amin rabbim herkese versin anne olmak dünyanın en güzel duygusu:asigim:ay bende hep öyle isterdim sonra kepenkleri kapatırım diyordum eşime kaydirigubbakcemile3
buna da şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah
kızlar bir şey soracağım,benim hafiften göbeğim,karnım kaşınmaya başladı,sizde de var mı kaşıntı,ben şimdiden aldım krem çatlakalr için adı lierac ve kuzenim tavsiye etti.
:asigim::asigim::asigim:dün eşimle beraber yaşama yolculuk belgeselini izledik çok güzeldi ya
benim ki balık burcu bide çok duygusal baya etkilendi :asigim:
benim henüz yok kaşıntım zaten hafiften göbüşüm vardı genişliği yeterli geliyor herhalde :2:bende kakao yağı kullanmıştım ilkinde iyi gelmişti bundada kullanıcamguclubacismilekızlar bir şey soracağım,benim hafiften göbeğim,karnım kaşınmaya başladı,sizde de var mı kaşıntı,ben şimdiden aldım krem çatlakalr için adı lierac ve kuzenim tavsiye etti.
ikiz desem değil bi kız bi erkekkeşke ikiz olsaydı aynı anda çıkar bidaha yapma derdim olmazdıkaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun cnm hayırlısı olsun ama olsada hayır demezdim ne güzel olurdu zaten eşimin tarafındada benim akrabalardada ikiz var belki ikinciye denk gelir kaydirigubbakcemile3Olsun cnm ikiz bakmakta zor Allah hayırlsıını versin