• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    37
Kızlar selam size yazmıştım geçenlerde sonra çok kötüleştim hep soğuk algınlıgı hem de benim mide bulantım kusmam coktu zaten iyice arttı 2 gün hastanede yattım serumla zor toparladılar idrarda keton pozitif çıkıyordu
Geçmiş olsun şifa versin inşallah 🤲

Ben 13. haftadayım. 5. haftadan itibaren yoğun bulantı, iştahsızlık, halsizlik, sivilce yaşamış biri olarak tüm belirtiler yavaş yavaş azalıyor diyebilirim. 12. haftaya girince doktorum bulantı ve iştahsızlığın yavaş yavaş azalacağını 16. haftada bitebileceğini söylemişti. Son 1 haftadır bayağı azaldı.
Böyle yazılar bqna umut oluyor

Teşekkür ederim ya kanama gibide değil yani kahverengi kanamada diyemiyorum beyaz akıntısının kahverengisi sanki kanka karışmış azıcık gelmiş gibi korktum ama ev tipi dopplerle kalp atışlarını dinledim iyiydi
ev tipi doppler cihazının bebeğe zararı oluyo mu acaba

Kızlar merhaba ben 14+2 yim bugün cinsiyetimizi öğrendik çok şükür, erkek olacakmış bebeğimiz 🩵 ( denizzehra denizzehra )sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur😊daha öğrenmeyenler için örnek olsun diye yazıyorum ben başından beri erkek hissediyordum mide bulantım olmadı hiç. Cildim kötüleşmedi ve canım baharatlı ekşi şeyler çekti. Normalde tatlıcı olmama rağmen😄

Ay doğrudur valla 😂 bir kaç yerde okuyunca merak ettim açıkçası 🤭😂
Ben daha 13.haftadayım ve hissettiğimi düşünüyorum buna inanıyorum :) bu4. Gebelik onunla bi alakası olabilir mi bilmiyorum. Bugün mesela sabah yatakta sırt üstü uzandım ayaklarımı karnıma doğru çektüm bir anda sezaryen dikişimin orada bişey topaklandı ve sertleşti elime dokunun hissettim yani o sertliği çok değişikti.
Ama sonra bi daha yapamadım 😂

Ben daha 13.haftadayım ve hissettiğimi düşünüyorum buna inanıyorum :) bu4. Gebelik onunla bi alakası olabilir mi bilmiyorum. Bugün mesela sabah yatakta sırt üstü uzandım ayaklarımı karnıma doğru çektüm bir anda sezaryen dikişimin orada bişey topaklandı ve sertleşti elime dokunun hissettim yani o sertliği çok değişikti.
Ama sonra bi daha yapamadım 😂
Den tecrübelisin canım muhtemelen ayırt edebiliyorsundur 🤭 ilk gebelik değilse daha erken hissediliyormuş zaten öyle okumuştum. Benim ilk gebeliğim şuan hissediyor olsam bile bağırsak hareketiyle karıştırıyorum muhtemelen 😂😂

Den tecrübelisin canım muhtemelen ayırt edebiliyorsundur 🤭 ilk gebelik değilse daha erken hissediliyormuş zaten öyle okumuştum. Benim ilk gebeliğim şuan hissediyor olsam bile bağırsak hareketiyle karıştırıyorum muhtemelen 😂😂
İlkinde hatırlıyorum 20küsür haftada hissetmiştim :) ama hissedince bağırsak hareketiyle aradaki farkı anlıyor insan :)

Kızlar merhaba. Bugün çocuklarla parka gittik, gezdik, eve geldik salladık uyuttuk derken ben de uzanayım dedim. Uyandığımda karnımda ve vajinamda baya ağrı vardı. Hiç böyle olmamıştı. Dinlenince geçer mi acaba?

Ay doğru diyorsun bu seferde bugün hareket etmedi iyi mi diye kafayı yerim kesin😂 of bu hamilelik beni anksiyete sahibi yaptı bu kadar evhamlı bir insan değildim ben 🤦🏻‍♀️😂
Doğunca da ayrı oluyor evhamlar :) hep güzel günler görelim inşallah hep birlikte 💜💙

Kızlar merhaba. Bugün çocuklarla parka gittik, gezdik, eve geldik salladık uyuttuk derken ben de uzanayım dedim. Uyandığımda karnımda ve vajinamda baya ağrı vardı. Hiç böyle olmamıştı. Dinlenince geçer mi acaba?
Yorulduğunuz için olabilir. Dinlenince geçmezse doktora bir sorun

Bende sürekli bundan yakınırım çok ayakta durup hareket edince hemen karnım kasıklarım ağrır sanırım sizde biraz fazla ayakta vakit geçirmişsiniz uzanın dinlenin geçer allahın izniyle 🤲🏻

Back
X