• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ne güzel keşke benimde canım balık istese:))) daha öncede pek sevmezdim ama şimdi düşüncesi bile miğdemi bulandırıyor..
kocişim burger diyooo.. ben menemen:)) adama yemek yapmaya yapmaya alıştı dışarda yemeye:)))

aynn walla benm koçişte alıştı dışarılara hep dışardan yenioo:1:

canım belli olmaz ya bazısıda gününden sonra doğuyo yerilerini çok seviyolar sanırım

benim hayatım boyunca en büyük korkum doğum:( herkez dogurur ben doguramam:( o yüzden sezeryan olucak bi terslik olmazsa.... eh bide sezeryan genelde dahada erken oluyor.. Tahmini aralık annesi olucak ama sizlere çook alıştım aralık sayfasına elim gitmiyo:))

bu arada menemen yapmaya karar verdim:)

ben dışardada ev yemekeri yiyorum genelde:)) dün yoğurtlu lahana sarması yedim valla annemin yaptığı gibi olmuştu:)
afiyet bal şeker olsun yarasın bebişee
benim hayatım boyunca en büyük korkum doğum:( herkez dogurur ben doguramam:( o yüzden sezeryan olucak bi terslik olmazsa.... eh bide sezeryan genelde dahada erken oluyor.. Tahmini aralık annesi olucak ama sizlere çook alıştım aralık sayfasına elim gitmiyo:))

bu arada menemen yapmaya karar verdim:)

ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan

ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan[/QUOTE]

ya ameliyat çok zor tabi.. Bende 5 yıl önce büyük bir ameliyat geçirdim.. ama doğum başka birşey... mantık normal doğum desede..ı-ıh.. olmuyacak

ben 2 defa ameliyat farklı ameliyatlar oldum şimdiye kadar o yüzden normal istiyorum daha çabuk toparlanır insan

ya ameliyat çok zor tabi.. Bende 5 yıl önce büyük bir ameliyat geçirdim.. ama doğum başka birşey... mantık normal doğum desede..ı-ıh.. olmuyacak[/QUOTE]

oyy allah yardımcımız olsunn ben öyle diyorum tabide benim ameliyatların biri bel fıtığı normal yapamam belkide o yüzden hayırlısını versin allahım bizlerede kolayca kurtulalım

[/QUOTE]

oyy allah yardımcımız olsunn ben öyle diyorum tabide benim ameliyatların biri bel fıtığı normal yapamam belkide o yüzden hayırlısını versin allahım bizlerede kolayca kurtulalım[/QUOTE]

benimki beyin ameliyatıydı bende bahane ediyorum işte ıkınamam filan diye:) bakalım hayırlısı sağlıkla dünyaya gelsinde bebişlerimiz o zamanlar unutulur elbet.

Back
X