• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım gönlüne göre olur citos bebişin a.s. ıkili tarama testini ben de bekliyorum ve bir yandan da huzursuzlanıyorum. Testin sonuçlarını almadan bu gerginliğim gitmeyecek herhalde :çok üzgünüm:

çok halsizim ve hep dinlenmeme rağmen çok yorgun hissediyorum kendimi...kızlar benim gibi olan var mı? Neler yapıyorsunuz?
:1no2:

canım bende birtürlü yerimden kalkamıyorum eşimin yıllık izni mahvaoldu sayemde:1:yemek yapıyor beğenmiyorum.evi temizliyor ben dağıtıyorum artık bitse şu izin bende kurtulsam diyor

selam kızlar; nasılsınız ? ben iyi sayılırım midem ve belim hariç cuma günü ikili taram testini yaptırdık ultrasonda ense kalınlığına da bakıldı iyi sonra burun kemiğini gösterdi bu da tehlikeyi azaltıyor dedi kan sonucunu da haftaya pazartesi alacağım sonra bebeğin hareketlerini seyrettik baya bi hareket etti ilk defa gördük çok hoşumuza gitti bir de cd yaptı verdi ilerde seyrettiririz artık :) ama rahimde miyom oluşmuş dedi bir tehlikesi yok şuan için dedi kist vardı birde şimdi miyom hepsi takip edilecek artık biraz telaşlandım ama ne yapayım zaten gebelikten önce de 2 defa ksit ameliyatı olmui bir insanım sonra cinsiyet içinde çok erken ama dedi erkeğe çok yakın görünüyor dedi.6 kilo almışım baya fazla buldu bencede öyle zaten napcaz bilmem bu kadar olanlar kızlar :))

arkadaşlar benım doktorum folikasitten başka vitamiin vermedi neden dıye kafama takılıyo bıde benım ıkız gebelik..ve demir kullanımı ne zamandan itibaren kullanılıyo bılenler benı bılgılendırıse sevınırım..demır kullanmaya başlayan var mı?

arkadaşlar benım doktorum folikasitten başka vitamiin vermedi neden dıye kafama takılıyo bıde benım ıkız gebelik..ve demir kullanımı ne zamandan itibaren kullanılıyo bılenler benı bılgılendırıse sevınırım..demır kullanmaya başlayan var mı?

3 aydan sonra demir veriyorlar diye biliyorum bebek büyüdükçe annneden demir çekiyo

merhaba arkadaşlar
hafta sonu evde tektim haliyle temizlikdi,çamaşırdı derken yordum kendimi.bu gece uyuyamadım karın ağrısından birde hafif bir lekelenme olunca doktora gittim,gayet normal dedi doktor,rahim genişlediği için bu dönemde karın ağrıları olabilirmiş,bebeğimin artık kolları bacakları öyle net görünüyorduki,bir de doktor sizin bebek erkek gibi görünüyor dedi,besin halkası yukarda çünkü dedi,ne demekse.keyfim yeine geldi çok şükürkaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba...

selselcim, ilk üç ay sadece folik asit yetiyor. 3. aydan sonra vitamin-genellikle elevit- veriyor doktorlar. benim doktorum normalde demirin 6. ayda falan verildiğini söyledi. ama benim kan değerlerim normalde de düşüktü ve kan tahlilinde yine düşük çıktığı için üç hafta önce kan şurubuna başladık. 6. aydan sonra iki doza çıkarmam gerekebilirmiş. tahlillerinin sonucuna göre doktorun daha sonra verir merak etme.

Ya arkadaşlar ben 7 + 1 oldum.O kadar gergin ve sinirliyim ki devamlı ağlıyorum.Hıncımı alamıyorum sağolsun eşimle aileside sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar.ınsan kötü olayları yansıtmaz strese giriyorum iyice yok.Öyle bir bulanıma girdim ki bebeği bile istemiyorum artık.Herşeyden nefret ediyorum.Eşimde anlamıyo ağladıkça ne yapmaya çalışıyorsun diyip duruyor.Diyorum elimde değil anlamıyor.Sabah sabah birşeye canım sıkılırsa hep öyle gidiyor zaten.Bir de üstüne trip azar yiyorum

Ya arkadaşlar ben 7 + 1 oldum.O kadar gergin ve sinirliyim ki devamlı ağlıyorum.Hıncımı alamıyorum sağolsun eşimle aileside sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar.İnsan kötü olayları yansıtmaz strese giriyorum iyice yok.Öyle bir bulanıma girdim ki bebeği bile istemiyorum artık.Herşeyden nefret ediyorum.Eşimde anlamıyo ağladıkça ne yapmaya çalışıyorsun diyip duruyor.Diyorum elimde değil anlamıyor.Sabah sabah birşeye canım sıkılırsa hep öyle gidiyor zaten.Bir de üstüne trip azar yiyorum

inş çabucak geçer arkadaşım bu duygusal dalgalanmalar hepimizde oluyo bende geçen akşam abartısız tam 2 saat ağladım bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra hemde eşim zor susturdu..bi onu biliyorum bugüne kadar ama sen çok yoğun yaşıyosun aldırmamaya çalış etrafındakilere 1,2 ay sonra bunlar geçecek ve bebişinin tadını çıkarmaya başlıcaksın..bol bol duş almanı tavsiye ederim ozamanlarda insanı rahatlatıyo..

inş çabucak geçer arkadaşım bu duygusal dalgalanmalar hepimizde oluyo bende geçen akşam abartısız tam 2 saat ağladım bağıra bağıra hıçkıra hıçkıra hemde eşim zor susturdu..bi onu biliyorum bugüne kadar ama sen çok yoğun yaşıyosun aldırmamaya çalış etrafındakilere 1,2 ay sonra bunlar geçecek ve bebişinin tadını çıkarmaya başlıcaksın..bol bol duş almanı tavsiye ederim ozamanlarda insanı rahatlatıyo..

Ya bana şaka falan yapıyorlar kaldıramıyorum.Ağlamaya başladım gittiler şimdi bir ton surat bir şey yapacaklar.Eşimde devamlı ofluyorsun pofluyorsun iinsanlar tabi alınır diyo.Elimde değil diyorum.Kimse anlamıyorum.İçim bunalıyor.Eşim de iyi nasıl biliyorsan öyle yap ozaman diyor.Artık intihar etmeyi bile düşünüyorum yani o kadar bunaldımki.Yani anlamak bir yana bi de azar işitiyorum üstüne üstlük.Ne aşerdiğim birşeyi istiyorum ne birşey.Sanki onlar hamilede benim anlayış göstermem gerekiyor sanki.

merabalar arkadaşlar
epey bi zamandır giremiyordum
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
geçmişi okudum anne adaylarımız ikili tarama testlerini yaptırmış
inş olumlu sonuçlar alır
bizimde temmuzun birinde ikili taramamız bakalım neler olacakbilmiyorumkismile

canım ne intiharı yaa durr nediyosun sen bence yanlız kalmaya ihtiyacın varr ,çok bunalmışsınn geçecek bunlar onlara anlatmaya çalış halini ozaman belki daha dikkatli davranırlar sana karşı

selam kızlar; nasılsınız ? ben iyi sayılırım midem ve belim hariç cuma günü ikili taram testini yaptırdık ultrasonda ense kalınlığına da bakıldı iyi sonra burun kemiğini gösterdi bu da tehlikeyi azaltıyor dedi kan sonucunu da haftaya pazartesi alacağım sonra bebeğin hareketlerini seyrettik baya bi hareket etti ilk defa gördük çok hoşumuza gitti bir de cd yaptı verdi ilerde seyrettiririz artık :) ama rahimde miyom oluşmuş dedi bir tehlikesi yok şuan için dedi kist vardı birde şimdi miyom hepsi takip edilecek artık biraz telaşlandım ama ne yapayım zaten gebelikten önce de 2 defa ksit ameliyatı olmui bir insanım sonra cinsiyet içinde çok erken ama dedi erkeğe çok yakın görünüyor dedi.6 kilo almışım baya fazla buldu bencede öyle zaten napcaz bilmem bu kadar olanlar kızlar :))

gözünaydın cnm ilk 2 li testi sen yaptırdın sanırım.Hadi inş kan testinde temiz çıkar miyom ve kist içinde geçmiş olsun cnm dikakt et kendine.Ne mutlu sana bebişinin hareketlerinin cdsi bile var artık özledikçe izlersin ççok güzel bişeydir eminim. olumunekankayizsmile

Ya arkadaşlar ben 7 + 1 oldum.O kadar gergin ve sinirliyim ki devamlı ağlıyorum.Hıncımı alamıyorum sağolsun eşimle aileside sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar.İnsan kötü olayları yansıtmaz strese giriyorum iyice yok.Öyle bir bulanıma girdim ki bebeği bile istemiyorum artık.Herşeyden nefret ediyorum.Eşimde anlamıyo ağladıkça ne yapmaya çalışıyorsun diyip duruyor.Diyorum elimde değil anlamıyor.Sabah sabah birşeye canım sıkılırsa hep öyle gidiyor zaten.Bir de üstüne trip azar yiyorum

canım benim sakin ol bu duygu dalgalanmaları o kadar normalki hamilelikte bir an mutluyken biranda herşey tuz buz olup dağılır.bunların hepsi geçici ama dikkat et bebeğinde etkileniyor seninle birlikte o yüzden cnm oalylara fazla takılma şuan duyguların çok hassas en ufak şeyler bile seni kızdırmaya yetecek büyüklükte biraz sabır tatlım hepsi son bulacak olumunekankayizsmile

Ya bana şaka falan yapıyorlar kaldıramıyorum.Ağlamaya başladım gittiler şimdi bir ton surat bir şey yapacaklar.Eşimde devamlı ofluyorsun pofluyorsun iinsanlar tabi alınır diyo.Elimde değil diyorum.Kimse anlamıyorum.İçim bunalıyor.Eşim de iyi nasıl biliyorsan öyle yap ozaman diyor.Artık intihar etmeyi bile düşünüyorum yani o kadar bunaldımki.Yani anlamak bir yana bi de azar işitiyorum üstüne üstlük.Ne aşerdiğim birşeyi istiyorum ne birşey.Sanki onlar hamilede benim anlayış göstermem gerekiyor sanki.

canım sakın bir daha o kelimeyi ağzına alma sen artık iki cansın böyle şeyler olucak ama çözüm intiharmı aslaaaaa :oklava: Sende fazla görüşme kimseyle madem bu kadar etkileniyorsun eşine de söyle biraz uzak dur herkesten yanlız kal hamileliğe iyice alıştığında bu anlattıklarına kendin güleceksin neler saçamalamışım ben diceksin. SAkın kötü sözler duymayalım senin ağzından bir daha :1hug:

kızlar niye kimse konuşmuyorrrr sıcaklarla aranız kötü dimi benim gibi

ayyy sıcak deme yaaa hiç dayanamıyom.keşke hergün yağmur yağsa ne ii olurdu.burası iç anadolu aşırı sıcak olmamasına rağmen ben çok etkileniyorum ama buna şükür önceki hamileliğimde osmaniyedeydim o daha beterdi burda en azından nem yok akşam serinliği var

Back
X