• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar bugun doktora gıttık testler ıcın ama bebegın durusu uygun olmadıgı ıcın haftaya cagırdı bunun dısında hıcbır sorun yok Allaha cok sukur gece tuhaf tuhaf ruyalar gordum cok stres yaptım sanırım tamogrenemedık yıne ama olsun en azından gorduk bebısımızı ellerını yuzune cekmıs ole uyuyordu kalbınıde dınledık yıne 4.5 cm olmus:)ınsallah zaman cabuk gecer haftaya kadar nasıl beklıyces:(

maşallah bebişine...
haftaya ıkılı test ıçınmı gıdecektın...

evet canım bende baktım benimki çıkmadı daha çıksın koyacam bende

bu arada dilayın oğlu oluyomuşş

hadı yaaa..
oglan mı...
kızların içine dogmustu...
benımkı kız olursa çok guzel
olcak..
ama hayırlısı
saglıklı olsunda..
erkek olsada sevınırız ...
sen nasılsın..
bulantı flan varmı..

evet tahminler tuttu hayırlısı olsun bizim için
iyim canım bulantılarım yok çok şükür
sadece arada bi lavabo gördüm ama bunada şükür çok kötü olanlar var
sen nasılsın ?

evet tahminler tuttu hayırlısı olsun bizim için
iyim canım bulantılarım yok çok şükür
sadece arada bi lavabo gördüm ama bunada şükür çok kötü olanlar var
sen nasılsın ?

bende süreklı bır mıde bulanması var..
bıraz azaldı...
oncelerı çok fazlaydı...
bırsey yemıyordum...
yersem bulanıyordu...
şimdıde az yıyorum..boylece başa çıkıyorum bulantıyla...
senın kızınmı oglunmu olcak acep...ıkılı testınde soyledımı doktorun...

düzelir tamamıyle inşallah
canım söylemedi dr ya aslında ben sormayı unuttum miniğimi görünce çok heyecanlanıyorum
ona bakarken sordu dr sormak istediğin bişey var mı diye yok dedim bende:)) belkide görmüştü ne olduğunu ama sonuçlarım çıkmadı henuz perşembe alacam inş. ozaman sormayı düşünüyorum..

düzelir tamamıyle inşallah
canım söylemedi dr ya aslında ben sormayı unuttum miniğimi görünce çok heyecanlanıyorum
ona bakarken sordu dr sormak istediğin bişey var mı diye yok dedim bende:)) belkide görmüştü ne olduğunu ama sonuçlarım çıkmadı henuz perşembe alacam inş. ozaman sormayı düşünüyorum..

tamam canım..hadı ınşallah ...
bende merak edıyorum..benımkı bellı olmaz daha dedı..
goremem dedı..
olsun beklerız napalım..
ben çıkıyorum canım..kendıne ıyı bak..öptum..sempatiksalakcinni

herkese merhaba kızlar bugün evdeym tembellik yaptım biraz...
az önce makinaya çamaşırları attım açtım hemen pc yi
bebişlerini görenler baya çok bu hafta hepside güzel sonuçlar maşallah
benim kocişde doktor kesin olmamakla beraber erkek diyince iş yerindekllere hemen yaymış bugün tatlı götürecekmiş kaydirigubbakcemile3

günaydın canım a.s.bazılarının iç karnı geniş oluyormuş o yüzden göbek belli olmuyormuş seninde öyle galiba zemuszemus

günaydın sirinemm bebişini görmüşün gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5stres yapma canım haftaya olur artık sağlık olsun inşallah sende hayırlısıyla geçersin testten:Saruboceq:bulantın ne alemde geçtimi biraz benimki geçti artık arada hafiften oluyor o kadarboshayallersmile

sorma aksam tuhaf tuhaf ruyalar gordum acıkcası testı yapamasabıle gormus olmak rahatlattı.b3 gundur ıstıfra etmıyorum bıraz azaldı bulantılar canım ama sabhaları ögurtu oluyor yınede bende alıstım sanırım az yıyorum maden suyu ıcıyorum bol bol gecsın dıye

Back
X