Kızlar selaaammm

Günlerdir cepten girmeye çalışıyorum ama giremedim.Bugün kardeşimin bilgisayarından anca girebildim.Annemlere geldim.Evde çok yorulmuştum son günlerde ya buraya gelince nezle oldum.Bademciklerim çok acıyor.Eşimle çok zor vedalaştık zaten ağladı çok.Bende ağladım.Artık telefonla hopörlörü açıyorum öyle konuşuyor kızımızla.Dünya kadar gelişme oldu ya.Bugün doktora gittim.Sonunda benimde magnezyum ilacım oldu.

Çok sağlıklıymış ama poposunu döndüğü için pek göremedik.Babasına resmini gösteremiycem kızımın.Telefonla atarsın diyordu ama.Bi tek tepeden kafası görünüyor.Ben gördüm bacaklarını falan ama.Kaç santim olduğunu heyecandan unuttum.33 ya da 36 civarındaydı.1kilo 34 gr'mış.Ay kızlar bi de doktor demez mi erkeğe benziyor diye

Ama siz 15 haftalıkken kız demiştiniz dedim.Kız da olabilir.Poposu dönük olduğu için göremiyorum tam ama hazırlıklı olun dedi.Sağlıklı olsunda yeterki dedim.Haftaya çarşamba kontrolüm var.Yoksa beklemeyecektim bayrama kadar geri dönmeyi düşünüyordum.Eşimi çok özledim yaa

He bi de sonunda bana da açlık tokluk kan şekeri tahliliyle idrar tahlili verdi.Bir ara gidip yaptırcam kontrolden önce.Şimdilik bu kadar gelişmeler.Girebilmeye çalışıcam sıksık.