• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Biri toxoplazma sormuştu. Sağlık ocağı yapıyor mu diye.

Hastanede ilk kan alımında ona da bakılmış. Doktor isterdsek bu testleri sağlık ocağında da verebileveğimizi söyledi. Demekki orda da bakılıyor toxoplazma ya

TIT hariç diğer testleri sağlık ocağında yaptırdım ben

Eklentiler

• 7139F64A-3E66-41FC-9CF1-ED9221F7FC1F.webp
    7139F64A-3E66-41FC-9CF1-ED9221F7FC1F.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 25
2 hafta önce kalp sesini duydugumuz bebegimizin bugun yani 9. haftada malesef kalbinin durdugunu öğrendik. Cok acıymıs gercekten. Birazdan kürtaj için randevu alacagız :(
Çok çok geçmiş olsun,siz sağ olun,hemen hepimiz her kadının yaşadığı şeyler emin olun,en azından gebe kalabiliyorsunuz,temizlensin dinlenin tekrar denersiniz isterseniz hazır olursaniz

kızlar bişi sorcam benim bu üçüncü gebeliğim bir kızım bir oğlum var kızımda hamileliğim çok zor geçmişti çok fazla bulantım kramplarım vardı ama oğlumda daha kolaydı bulantım şiddetli değildi hafif hissediyordum bu gebeliğimde bulantım gitgide şiddetleniyor çok halsizim acaba kız mı olacak çünkü kızımdaki hamileliğe benziyor

kızlar bişi sorcam benim bu üçüncü gebeliğim bir kızım bir oğlum var kızımda hamileliğim çok zor geçmişti çok fazla bulantım kramplarım vardı ama oğlumda daha kolaydı bulantım şiddetli değildi hafif hissediyordum bu gebeliğimde bulantım gitgide şiddetleniyor çok halsizim acaba kız mı olacak çünkü kızımdaki hamileliğe benziyor
Benimde kızımda çok zor geçti bu hamileliğimde daha kolay gibi şuanlık bulantı falan şiddetli olmadı ama benim bir arkadaşım hem oğlan hem de kız da aylarca çekti diğer arkadaşım da ilk kızında çok rahattı ikinci kızında çok çekti bilemedim :)

Back
X