• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlarrrr..... Ben geldimmm.....
Begümcüm, lolisimm, zapzp canım benimmm, vuslat yaren canımmm, ahsencim,mügezimmm hepinize tek tek teşekkür ederimm dualarınız ve iyi dilekleriniz için :16:
Inşş unuttuklarım atladıklarım yokturr :26:

Daha yeni geldimm:10:
Karnım acıktı :56: Bide lahmacundan sözetmişinisss :31: Alıp gelicem galiba yada biras atıştırıım şimdi akşama eşimle yeriss :56:
Ewine taşınanlar hayırlı olsunn.. :46:
Zapzupumm sende olmasan inan gülemiycem :60: Demişsin ya üstten tavuk gibi çıkıo die :60: Rabbimde seni herzaman güldürsünn :16: :29: Görümcenin gazabından korusunnn....
Buarada kayınvaldem yeni ciciler aldı bebişimeeeee :16: :54: Hastane çıkışı aldık havlu filan aldık pek bi alıncak kalmadı sanırım yakında eklerim fotolarını he bide biberonunu filan da aldıkk :16: Ayy hepsi çok şekerrr :31:
Neyse klavyenin üstüne yığılcam şimdi açlıktan gidip bişiiler yiyipde geliyimm...:37:

He buarada zapzup bebişinin iyi olmasına ve görmene çok sevindimm :16:
Hem üzülme inşş daha güsel fotosunu alırsın bu gittiğinde :29:

canımm hoşgeldinn güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebeğin cicilerini inş... :16:

canım hoşgeldin.

bizde klima ile ısınacağız. klimayı doktorlar bebekler için tavsiye etmiyor ama ne yapalım, İzmir'de başka alternatif yok pek...Bende UFO kullanıcam klima ile ısınamazsak :))

benim kızımın hareketleri de eskiye göre epey belirgin, karnım şekilden şekile giriyor :) senin hissettiğin hareketlerin eskiye göre daha az olması bence de normal, çünkü bebiş kocaman oldu artık annesi, nerde kıpırdasın eskisi gibi :))

bu arada doğum şeklini falan konuştunuz mu şekercim ? tahmini doğum tarihi ne zaman belli mi?

Benim salon L seklinde oldugu için bi taraf ısınıyo bi taraf ısınımıyo bide ısınan tarafa tasıdık koltukları.. Ufoyla beraber ısınırız artık.. klima saglıklı degılmıs canım dediğin gibi bende eşim gelsin bakımını yaptırıcam ihmal etmemek gerekiyormuş bide hava nemlendiricisi kullanıcaz umarım bi zararı olmaz yapıcak bisey yok...
dogumuda gecenlerde konustuk ben hep sezeryan istiyordum dogumdan korktugum için kahraman beyde sezeryan yanlısı bi doktor işine geldi:) ama ben bu hafta fikrimi degıstırdım epidural normal istiyorum bi sıkıntı olmazsa ..tarih olarakta aralık 2. haftası dedi sezeryan için ama normal olursa 2 hafta daha uzayabilir dedi. pazartesi rendevumuz var tekrar konusacagız :) senin bebiş nasıl ? namık beye devam ediyorsunuz degilmi?

kızlar merhaba :))))))))) herkezler iyidir inşallah.. tasınan arkadaslarım yeni evleriniz hayırlı olsun ... benim kocamda dellendi bi ara ille kaloriferli bi eve taşınalım bebişi ya ısıtamazsak diye ama hamileyken bana taşınmak coook zor geldi.. hem hamilelik hem durduk yere bir sürü masraf.. bizde odanın seklini değiştirdik koltukları klimanın altına koyduk.. bide ufo aldım olurda klima ısıtmazsa diye bakalım artık:)))))

kızlar birde bu aralar artık bebeğimi eskisi kadar sık hissetmiyorum.. hareketleri cok daha net ve sert ama eskisi kadar sık degil buda normaldir değilmi??
cnm benimkinide eskisi kadar hissetmiyordum kontrolde herşey yolunda çıktı sanırım büyüdükleri için bulundukları yere sığamıyorlar benim bebiş birde hep başı aşağıdaydı şimdi yukarıya çıkmış sezeryan olacağım için önemli değil gerçi
slm kızlarrrr..... ben geldimmm.....
begümcüm, lolisimm, zapzp canım benimmm, vuslat yaren canımmm, ahsencim,mügezimmm hepinize tek tek teşekkür ederimm dualarınız ve iyi dilekleriniz için :16:
inşş unuttuklarım atladıklarım yokturr :26:

daha yeni geldimm:10:
karnım acıktı :56: bide lahmacundan sözetmişinisss :31: alıp gelicem galiba yada biras atıştırıım şimdi akşama eşimle yeriss :56:
ewine taşınanlar hayırlı olsunn.. :46:
zapzupumm sende olmasan inan gülemiycem :60: demişsin ya üstten tavuk gibi çıkıo die :60: Rabbimde seni herzaman güldürsünn :16: :29: görümcenin gazabından korusunnn....
buarada kayınvaldem yeni ciciler aldı bebişimeeeee :16: :54: hastane çıkışı aldık havlu filan aldık pek bi alıncak kalmadı sanırım yakında eklerim fotolarını he bide biberonunu filan da aldıkk :16: ayy hepsi çok şekerrr :31:
neyse klavyenin üstüne yığılcam şimdi açlıktan gidip bişiiler yiyipde geliyimm...:37:

he buarada zapzup bebişinin iyi olmasına ve görmene çok sevindimm :16:
hem üzülme inşş daha güsel fotosunu alırsın bu gittiğinde :29:

cnm o lahmacun lafından sonra bende durmam hemen sipariş veririm akşama eşim getirir ah bu lahmacun ah:1:
cnm cicilerinide güle güle kullan resimlerinide bekliyoruz

selam kızlar,

bende eşimi işe gnderdim arkadaşım gelcekti akşam yemek için sipariş ettim ona şimdi bnde lahmacun istedim:)

bu arada benim kızımda eskisinin aksine daha bi hareketlendi hiç durmuyo bazen yatarak laptopu alıorum karnımın üstüne gelince çıldırıyo resmen cadı.

Benim salon L seklinde oldugu için bi taraf ısınıyo bi taraf ısınımıyo bide ısınan tarafa tasıdık koltukları.. Ufoyla beraber ısınırız artık.. klima saglıklı degılmıs canım dediğin gibi bende eşim gelsin bakımını yaptırıcam ihmal etmemek gerekiyormuş bide hava nemlendiricisi kullanıcaz umarım bi zararı olmaz yapıcak bisey yok...
dogumuda gecenlerde konustuk ben hep sezeryan istiyordum dogumdan korktugum için kahraman beyde sezeryan yanlısı bi doktor işine geldi:) ama ben bu hafta fikrimi degıstırdım epidural normal istiyorum bi sıkıntı olmazsa ..tarih olarakta aralık 2. haftası dedi sezeryan için ama normal olursa 2 hafta daha uzayabilir dedi. pazartesi rendevumuz var tekrar konusacagız :) senin bebiş nasıl ? namık beye devam ediyorsunuz degilmi?

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım...Kahraman Bey sezeryan tercih ediyor genelde...

Senin de bebişin de hakkında hayırlısı olsun canım

Benim pamuk kızım da iyi çok şükür :) kıpır kıpır :)) Namık Bey'e gidiyorum ben. Perşembe günü gidicem tekrar kontrole. Dua edin kızıma...Güzel şeyler söylesin doktorumuz...

Canım bir lahmacun istedi hepinize çektirdim galibaaa aman yememezlik yapmayın yiyin kızlar canınız çektiyse bizim akşama lahmacun ziyafeti var :10: :56:

İnşallah herşey gönlüne göre olur canım...Kahraman Bey sezeryan tercih ediyor genelde...

Senin de bebişin de hakkında hayırlısı olsun canım

Benim pamuk kızım da iyi çok şükür :) kıpır kıpır :)) Namık Bey'e gidiyorum ben. Perşembe günü gidicem tekrar kontrole. Dua edin kızıma...Güzel şeyler söylesin doktorumuz...

dualarım seninle canım.. sen olumlu düşün hep.. bebişini saglıkla alacaksın kucagına

cnm benimkinide eskisi kadar hissetmiyordum kontrolde herşey yolunda çıktı sanırım büyüdükleri için bulundukları yere sığamıyorlar benim bebiş birde hep başı aşağıdaydı şimdi yukarıya çıkmış sezeryan olacağım için önemli değil gerçi

cnm o lahmacun lafından sonra bende durmam hemen sipariş veririm akşama eşim getirir ah bu lahmacun ah:1:
cnm cicilerinide güle güle kullan resimlerinide bekliyoruz

saol canım inşş hepimisin bebişleri iyi günlerde kullanır cicilerini :16:
:52: sorma lahmacun yicek herkes bu akaşam galia :52:

karnım açıktı kızlar birşeyler yiyeceğim sonra grş.

kısss lahmacun yemeğemi gittin :60:

Canım bir lahmacun istedi hepinize çektirdim galibaaa aman yememezlik yapmayın yiyin kızlar canınız çektiyse bizim akşama lahmacun ziyafeti var :10: :56:

ah belgun ah :67: sorma sayende topik lahmacun yicek :52: :56:
bizimde canımıs istiyomuşda sayende yices :29:

lahmacun dediniz benim de canımı çektirdiniz,ama ben dışardan almaktansa kendim yapmayı tercih ettim,kıyma da vardı buzlukta,hamurunu mayalicam şimdi,eşimin gelmesine hazır olur.tık tık 2 dkda yaparım:9:yemekten sonra da yürüyüşe çıkıcam biraz,en azından hiç yürümedim demeyeyim:9:

canım hadi gözün aydınn şekerde yokmuş çok şükür

işlerindede kolay gelsin bian önce bitsin inşallah

:))))))))) BUGÜN YİYELİM ÖLEYSE

canım hadi gözünaydın sevindim benimde perhizden sonra güzel çıkmıştı sonucum doktor perhiz işe yaramış şekerin ii dedi ama ben hala aynı ölçülerle devam ediyorum yemeye perhizmiş gibi tek fark arada şimdi canım istedikçe akşamları çayın yanına abartmadan kurabiye kek falan yiyorum tamamen tatlısız olmuyorrrr çünkü..

tatlım gözün aydın bende kaçamak yapmazsam eğer normalin altında şekerim çok düşebilyo bile bazen ama dikkat etmedğim zamanda 135lere çıkıyo senin adına çok sewindim gerçekten stresin biri gitti senin için bebğinide sağlıkla kucağına alırsın inş:21:

gözünaydın deniz dediğin gibi dikkat etmek lazım yinede .

şekeri atlatanlar tebrik ederim darısı başıma inşallah düşünüyorumda çok sinirli stresli zamanlar geçirdim o yüzdende şekere etkisi olmuşmudur acaba çok korkuyorum kalıtsal olarak kalmasından aslında ama çaktırmıyorum kimseye inşallah benimde geçer

denizcim gözünaydın, çok sevindim senin adına...

teşekkür ederim kızlar hepinize korkum geçti çok şükür daha iyiyim artık

lahmacun lahmacun bune ya benimde canım çekti şimdi bak :9:

BEN ÇIKYIORUMM KIZLARRRRR HEPİNİZİ ÇOK ÇOK ÖPTÜMMM BU ARADA ARALIK ANNELERİNDNE İKİ KİŞİ DOĞUM YAPMIŞ.. AYŞE DURUNUN HİKAYESİNİ OKUDUM AĞLADIM TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU BU NASIL MUHTEŞEM BİR DUYGUDUR YARABBİM...RABBİM BİZEDE SAĞLIKLA SIHATLE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN..

http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/399381-2010-aralik-annelerinin-dogum-hikayeleri-3.html

bende okudum bayıldım yaaaa hem güldüm hem çok duygulandım harika ve çok kolay olmuş darısı başımıza inşallah

bu arada sizin canınız lahmacın benimkide şöle yoğurtlu bir makarna istiyor ohhhh yesemmi ne

Back
X