• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bikaç hafta önce hissetmiştim oda 1 kere dahada olmamıştı
ama bu hafta başladı tekrar hıçkırmaya
böyle ufak vuruşlar gibi hissediyosun ama ritmik şekilde peşpeşe oluyo
kendi kalbin atıyoya onu karnında hissetmek gibi bişey

eveeeettt,ritmik,benimde dikkatimi çekmişti ama ne olduğunu bilmiyordum :)))))) ayyyyy,hıçkırıyormuş meğer kuzummmmm,TEŞEKKÜR EDERİMMM :))i))i)i

tüm annelere slm...geçmişi okudum şöle ufak tefek rahatsızlıklar dışında olumsuzluk yok.rahatsız olan arkadaşlara çoook çook geçmiş olsun.

kızlar ben bu gün bişey fark ettim söliyeyimde sizler dikkat edin dedim.iki gündür oğluşumun kıyafetlerini yıkıyorum,kurutmaya çalışıyorum falan.bu günde bi makina yıkadım.asarkende hangi takımını hast. götüreyim diye karar vermeye çalışırken bi baktım oğluşumun en sevdiğim tulumunu bi güzel kesmişim.:25:
hepsinin ense etiketlerini kestim rahatsız etmesin diyede.gerçi tam ensede ufak ufak dikcem ama çok üzüldüm.bide kayınvalidem almıştı onu.görürse ne dicem bilmem.:24: aman diyeyim sizler dikkat edin.küçük makası almaya üşenirsen koca makasla olcağı bu işte :20: :20:

kızlar bide bişiy sorcam aralık annelerindeki bayan 33. haftada doğum yapmış neden kuvöze girdi acaba bebeği.benim dr um 28 den sonra kuvöze girer 32 den sonra onada gerek kalmaz demişti.bende heycanla 32. haftamı bekliyorum.hatta sizlerin çizelgelerinede bakıp 32 yi dolduranlara oh bu kurtuldu oh buda rahatladı diye seviniyorum ama boşunamı yani benim sevinçlerim

tüm annelere slm...geçmişi okudum şöle ufak tefek rahatsızlıklar dışında olumsuzluk yok.rahatsız olan arkadaşlara çoook çook geçmiş olsun.

kızlar ben bu gün bişey fark ettim söliyeyimde sizler dikkat edin dedim.iki gündür oğluşumun kıyafetlerini yıkıyorum,kurutmaya çalışıyorum falan.bu günde bi makina yıkadım.asarkende hangi takımını hast. götüreyim diye karar vermeye çalışırken bi baktım oğluşumun en sevdiğim tulumunu bi güzel kesmişim.:25:
hepsinin ense etiketlerini kestim rahatsız etmesin diyede.gerçi tam ensede ufak ufak dikcem ama çok üzüldüm.bide kayınvalidem almıştı onu.görürse ne dicem bilmem.:24: aman diyeyim sizler dikkat edin.küçük makası almaya üşenirsen koca makasla olcağı bu işte :20: :20:

ah canım yaaa çok üzüldüm :50: inşş dikince anlaşılmas :24: arkasındaymış inş kimse de farketmess özellikle kayınvaldenn

kızlar bide bişiy sorcam aralık annelerindeki bayan 33. haftada doğum yapmış neden kuvöze girdi acaba bebeği.benim dr um 28 den sonra kuvöze girer 32 den sonra onada gerek kalmaz demişti.bende heycanla 32. haftamı bekliyorum.hatta sizlerin çizelgelerinede bakıp 32 yi dolduranlara oh bu kurtuldu oh buda rahatladı diye seviniyorum ama boşunamı yani benim sevinçlerim

canım o belli olmass kişiye ve bebeğe göre değişirr :34: benim bildiğim 2500 gr altında doğum olursa onlar küveze alınıo inşş bisimkiler gerek kalmasss.. :61:

ah canım yaaa çok üzüldüm :50: inşş dikince anlaşılmas :24: arkasındaymış inş kimse de farketmess özellikle kayınvaldenn

inşallah cnm o anlamasın yeter zaten.

canım o belli olmass kişiye ve bebeğe göre değişirr :34: benim bildiğim 2500 gr altında doğum olursa onlar küveze alınıo inşş bisimkiler gerek kalmasss.. :61:

inşallah hepimiz küvöze gerek kalmadan bebeklerimizi kucağımıza alırız.ufak bebeğe bakması çok zor oluyo diyolar.tüm meleklerimiz zamanında ve sağlıkla gelirler.

canım benim bildiğimde bebişin sağlığına göre değişiyo zamanında doğup solunum sıkıntısı çeken bebişleride kuvoze koyuyolar..sen endişelenme bunları düşünüp şimdiden:29:

canım benim bildiğimde bebişin sağlığına göre değişiyo zamanında doğup solunum sıkıntısı çeken bebişleride kuvoze koyuyolar..sen endişelenme bunları düşünüp şimdiden:29:

ah be cnm düşünmemek eldemi.hayırlısıyla kucaklarımızda sağlıkla bi görsek.haftayı bırak gün sayıyorum.her gece bu günüde sağlıkla bitirdik diye şükrediyorum allaha.

Kızlar devlethastanesinde doğum yapınca eşimiz yanımızda olabiliyor mu ?Yoksa bütün kadınlar bir oda da mı oluyor ki acaba?:24:

canım devlet hastanesiyse eğer yani tüm hastalıklara bakılan hastaneyse eşin yanına giriyo görüşme saatlerinde
yok doğum hastanesiyse sadece giremiyo
yani ben öyle biliyorum

Kızlar devlethastanesinde doğum yapınca eşimiz yanımızda olabiliyor mu ?Yoksa bütün kadınlar bir oda da mı oluyor ki acaba?:24:

canım devlet hastanesiyse eğer yani tüm hastalıklara bakılan hastaneyse eşin yanına giriyo görüşme saatlerinde
yok doğum hastanesiyse sadece giremiyo
yani ben öyle biliyorum

canım ben hamileliğimin başlarında bulantılar yüzünden 2 gün hastane de yattım oda 5 kişilikti doğum hastanesiydi ve eşim ziyaret saatlerinde yanıma gelebiliodu onun dışında gelemio maalesef :25:
devle hastaneside aynı şekildedir....
ama devlet hastanelerinde ve doğum hastanelerinde fark ödeyip tek kişilik özel oda da kaldığında kalabilrmi bilmiyorum onu sorup öğrenmek lasımm :28:
ama devlet hastanesi olduğu için pek mümkün olmas sanırımm :50:
inş çok fazla kalmayıss nefret ediyorum hastanelerden :20: Allah ım eksikliğinide göstermesin....

bu arada eşim bugece yok :25: eniştesi rahatsızlanmış hastanede yanında refakatçi kalıcakmış.. dün ben yoktum bugece o bakalım yarın a bişii çıkmasa :14:
ama durumu iyise gelirim dedi inş gelir :25:

yaaa canım sıkılıooooooo :25:
zapzupcum bende devlet hastanesi düşünüyorum
inş normal olurda 1 gece bile kalmamısa gerek kalmas :61: hemen ewimize döneriss yani ben ööle dua ediyorum
Allah ım hepimisi ewlerine çabuk dönmeyi nasip etsinnnn :61:

inş normal olurda 1 gece bile kalmamısa gerek kalmas :61: hemen ewimize döneriss yani ben ööle dua ediyorum

canım ben de annemlere gitcem ya o zaman orda bi hastane araştırması yapcam
ama annem ordaki doğum hastanesinin çooook iyi olduğunu söylüyo
en son geçen yıl martta yengem doğum yapmıştı
gayet de memnundu
ben de galiba orda yapcam
normal doğumda 24 sezeryanda 48 saat kalıyolarmış
ama yengem iki doğumda da sabah doğurdu öğleden sonra çıktı:1:

Amin canım ya ama ben annemin yanında yapamıycam galiba doğumu rahat edemiyorum.Eşimden uzak.:14:

merhaba kızlar nasılsınız
umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz

yarın doktura gidecegim inş.
şekerim inş. düşmüştürrr.
oğlumu çok özledimm kızlar yaa
yarın görecegim inş.
inş. yüzünüde gösterir.
siz kimlere benzettiniz bebişinizi.

hunny cim benim eşimd egece 12 gibi gelecekk
öyle br geçer zamanı bekliyorum onu izleyecegimm
aglamak için mana arıyorumm
bu dizide sebepsiz aglıyorumm :(:(:(:

kızlar umarım herkes iyidir...........
ben de bebime battaniye başladımmm elimden bırakasım gelmiyor yine de takip etmeye çalışıyorum yazdıklarınızı...
şimdilik öpüyorum hepinizi...:6:

devlet hastanesinde benim bildiğim özel oda var fakat kime denk gelirse o tutuyormuş önceden kiralayamıyorsun normal doğumda 1 gün tutuyorlar zaten eşine gerek kalmıyor normal doğumu ve 2 kızımı sezeryan olarak devlet hastanesinde yaptım bunu özel hastanede epidural olarak düşünüyorum

umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz

yarın görecegim inş.
inş. yüzünüde gösterir.

mrb canım

inşallah bebeişinin güzel haberlerini alırsın,yüzünüde görürsün.

benimde eşim 12 de gelcek işten aynı senin gibi öyle bir geçer zaman ı bekliorum.

umarım herkes iyidir
biz çok şükür iyiyiz

yarın görecegim inş.
inş. yüzünüde gösterir.

benim de eşim işe gitti
şimdilik kelime oyunu nu izliyorum ama öyle bir geçer zaman ki yi bekliyorum ben de
ayyy osmanı görüp de ağlamamak mümkün mü
öldürüyo beni yaa çoook şeker:nazar::nazar::nazar:

Back
X