• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bende genelde 1,5 ancak yerdim dün akşam 2,5 yedim 3 yicektimde ayıp olmasın diye yarısını böldüm:d :30:

benimde sol kaburgam ve göğsümün altı ağrıyor canım batıyorrr resmennnn...

benim de sağa batıyo yaa özellikle biraz uzun oturunca
5dk dan fazla oturamıyorum bacağım uyuşuyo,kaburgam acıyo............:25:

çok oturmaktan oluyor galiba ya ben bütün gün oturduğumdan dolayı çok ağrım oluyor iş yerinde:(

çok oturmaktan oluyor galiba ya ben bütün gün oturduğumdan dolayı çok ağrım oluyor iş yerinde:(

canım ben de çok oturuyorum
kızlar bu arada bebiişler sizin de makata tekme atıyor mu çok afedersiniz ama ben kendimi gaz kaçırmış gibi hissediyorum meğerse bebişler tekmeliyo:17:

benim oğlan artık tekmeyle yetinmiyor ayaklarını bastırarak sürtüyor karnıma.elimin altında gezinip duruyor.akşam yine elimi karnıma koydum annemle muhabbet ediyoruz annem ne dese beğenirsiniz ''bastırıp durma çocuğun kafasını yamultacan''dedi öldük gülmekten:9::9:

benim oğlan artık tekmeyle yetinmiyor ayaklarını bastırarak sürtüyor karnıma.elimin altında gezinip duruyor.akşam yine elimi karnıma koydum annemle muhabbet ediyoruz annem ne dese beğenirsiniz ''bastırıp durma çocuğun kafasını yamultacan''dedi öldük gülmekten:9::9:

:9: yok canım bişii cik olmasss..
sorma benimkide resmen sürtünüo kayıyo filan içim bi hoş oluyo bazen canım bile acıoo
şimdiden yaramaslıklara başladılar... :23:

:9: yok canım bişii cik olmasss..
sorma benimkide resmen sürtünüo kayıyo filan içim bi hoş oluyo bazen canım bile acıoo
şimdiden yaramaslıklara başladılar... :23:

bazen böyle alt taraftan vuruyor eşime diyorum ferhat koş bizim sıpa çıkacak ama şaka maka alttan vurduğu zaman gerçekten canımı acıtıyor.gerçi hareketlerini hissedeyim o sağlıklı olsunda varsın benim cnm acısın :16:

mrb arkadaşlar
dokturdan geldik biz.
çok şükür şekerim düşmüş
dikkat et dedi yemene içmene dedi.

çok şükür oğluşumda iyiymiş
4boyutluya girdik
doktur ve hemşire bana benzetti.
eşim biraz canı sıkıldı sanki:):)
ama belli olmaz tabi herkes daha değişir diyorlar.

inş. sizlerde iyisinizdir.

mrb arkadaşlar
dokturdan geldik biz.
çok şükür şekerim düşmüş

4boyutluya girdik

ooo canım çok sevindim iyi olmana :54: ayrıca bebişine de maşşallah :nazar:
ne güsel kıss sana benziomuş oğluşun bizim doktor da bana benzetti :23: eşim de değişir daha doktor yanlış görmüştür dio :9: kıskanıolar mı napıolarr :9:

ne güzel topikte herkesler iyi,hep iyi haberler duyalım inşallah.
ben de yazılı sorusu hazırlıcam diye kaç saattir pc başındayım tutuldu her yerim,öğrenciler de benim kadar çalışsalar yazılıya keşke ama nerdeeeee.
benim de sıpa oğlum hep alt taraflara vuruyor kızlar,içim bi hoş oluyor,bazen kızasım geliyor çek artık ayaklarını diye,benimki de can yani:3:

mrb arkadaşlar
dokturdan geldik biz.
çok şükür şekerim düşmüş

4boyutluya girdik

cnm sevindim şekerinin düşmesine daha dikkatli ol artık.ay daha doğmamış bebeği nasıl benzetiyorlar.çocuk doğduktan sonra çok değişiyor yüz hatları :18:

ooo canım çok sevindim iyi olmana :54: ayrıca bebişine de maşşallah :nazar:
ne güsel kıss sana benziomuş oğluşun bizim doktor da bana benzetti :23: eşim de değişir daha doktor yanlış görmüştür dio :9: kıskanıolar mı napıolarr :9:

banada kıskanıyorlarmış gibi
geldi.
inan bn şaşırdım bana benzemesine bizim
ailedede hep babaya benzerler
bakalım doğanca kime benzeyecekk

tekmeleri bazen benimde canımı acıtıyor.
benim bebegin kilosu çok değil
özel neler yiyorsunuz acaba.

banada kıskanıyorlarmış gibi
geldi.
inan bn şaşırdım bana benzemesine bizim
ailedede hep babaya benzerler
bakalım doğanca kime benzeyecekk

tekmeleri bazen benimde canımı acıtıyor.
benim bebegin kilosu çok değil
özel neler yiyorsunuz acaba.

valla ben ne bulursam yiyorum abartmadan :9:pis boğaz oldum çıktım :39:

cnm sevindim şekerinin düşmesine daha dikkatli ol artık.ay daha doğmamış bebeği nasıl benzetiyorlar.çocuk doğduktan sonra çok değişiyor yüz hatları :18:

evet canım değişir diyorlar
şimdi beni eşimim burnu birazcıkk
ben burdayım diyenlerdenn
ama bebeginki küçük olunca bana benzettiler galiba.

mrb arkadaşlar
dokturdan geldik biz.
çok şükür şekerim düşmüş

4boyutluya girdik

oohh gözün aydın canım şeker düşmüş
ne güzel maşallah bebişine göstermiş kendini:nazar:
benim sıpa göstermiyo yüzünü bi türlü

ben çıkıyorum kızlar bugün çok zor geçti sırt ağrısından:(( mesayim bitti toparlanıp çıkcam inş. öptüm hepinizi akşama girebilirsem gireceğim hediyemin resmini ekleyeceğim bende allaha emanet olun

mrb arkadaşlar
dokturdan geldik biz.
çok şükür şekerim düşmüş

4boyutluya girdik

şekerin düşmüş çok iyi cnm daha dikkat et ama oğlanlar anneye benziyor sanırım benim oğlanın dudaklarıda aynı ben babasıda fark etmiş dudakları tıpkı sana benziyor dedi eeee artık buda bana benzesin demi kızlarım tıpkı babası
ben çıkıyorum kızlar bugün çok zor geçti sırt ağrısından:(( mesayim bitti toparlanıp çıkcam inş. öptüm hepinizi akşama girebilirsem gireceğim hediyemin resmini ekleyeceğim bende allaha emanet olun

cnm sanada geçmiş olsun

görüşürüss cnmm iyi akşamlarr :3:
geç bile kalmışsın canım erken çıkmıcakmıydınn....

Back
X