• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaw annişler mşşllh herkes eksikleini tamamlamı.. Ben ne bebişe ne bana bişi almadım hala. Hastane çıkışm bile yohk daha .. Gerçi ne alacagımı da bilemiyrum.. Anneme soruyom acele etme biz nları sen dogurana kadar alırız diyo, iyice gıcık oluom :30: bari sizler söyleyinde çaktırmadan yavaş yavaş alayım ben de :10:

Yaw annişler mşşllh herkes eksikleini tamamlamı.. Ben ne bebişe ne bana bişi almadım hala. Hastane çıkışm bile yohk daha .. Gerçi ne alacagımı da bilemiyrum.. Anneme soruyom acele etme biz nları sen dogurana kadar alırız diyo, iyice gıcık oluom :30: bari sizler söyleyinde çaktırmadan yavaş yavaş alayım ben de :10:

canım bizimkilerde aynı acele etme deyip duruyolar arada ben annemlere gittiğimde beraber çarşıya çıkıp alıyorus yani
düşünme sen bunları, ben hastane çıkışını daha dün aldım biberonunu emziğini filan
hem aldıklarımda kayınvaldemde yolda ağır olur die ben getirmedim, annemler gelirken getiricek
düşün yani daha yıkanıp ütülenecek
buarada annemlerin ve ananemlerin komşularının gelinleri hamileydi ocakda doğuracaktı onlarda ikiside doğurmuşş duyunca bende panik oldum gerçi durumları iyimiş normal doğum olmuşş
Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de :nazar:

ayy leyla yine doğuruyooooo :36:
bak onun da çantası hazır değil :27: :9:

canım bizimkilerde aynı acele etme deyip duruyolar arada ben annemlere gittiğimde beraber çarşıya çıkıp alıyorus yani
düşünme sen bunları, ben hastane çıkışını daha dün aldım biberonunu emziğini filan
hem aldıklarımda kayınvaldemde yolda ağır olur die ben getirmedim, annemler gelirken getiricek
düşün yani daha yıkanıp ütülenecek
buarada annemlerin ve ananemlerin komşularının gelinleri hamileydi ocakda doğuracaktı onlarda ikiside doğurmuşş duyunca bende panik oldum gerçi durumları iyimiş normal doğum olmuşş
Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de :nazar:

ayy leyla yine doğuruyooooo :36:
bak onun da çantası hazır değil :27: :9:

benim annemler de burda degil ki cnm.. Dguma anca gelirler.. Huffff blmiorummmm napcam bennnn.:28:Leylanın en azından odası hazırdı :35:

ne depresyonu kızz girme öle depresyona falannn lolisss gibi şen kahkahalar atalım bizde:))

yaf çok yorgun ve isteksizim ben lolisi aksine.. Normalde çok glerim ben de halbuki :) Ama bu hafta öle bi ruh halim var.. Şimdi bi de hazırlıım yohk hiç die iice moralm bozuldu amma almaya enercm de yohk ..:26:

benim annemler de burda degil ki cnm.. Dguma anca gelirler.. Huffff blmiorummmm napcam bennnn.:28:Leylanın en azından odası hazırdı :35:

canım sen şimdi bunları düşünüp stres yapma, onlar alırıs dediyseler erken gelip hallederler :13:
ewett oda bari hazırdı :27: bizde odayı bırak beşik bile yok :18: bayramdan sonra alıcas inş..
buarada ben demiştim ya oto koltuğu sipariş verdik die aldırmadım eşime sonra dan vazgeçtik bi baktım intermetten araştırdım made in prc yazıo :30:
meğer çin malıymış markası baby2go dubilindik bi marka die alalım istedik ama çin malı olunca vazcaydık :25:
neyse ki almadan farkettik...:27:

kızlarr napıyorsunuz

iyiyiz canımm sen napıonn ben yaprak dökümüne bakıom reklamlarda burdayımm :27:
buarada hediyenisi iyigünlerde kullanınn :16: mis kokulu günlerde kullanmak nasip olsunn çok şekermiş :16:

Son düzenleme:
bende hem yaprak dökümü hem çocuklar duymasın arasında gidip geliyorum canım napim pek bir keyifsizim kociş bana ceviz kırdı elime aldım kaseyi tıkınıyorum

hadi gözünaydın canım annenler geliomuşş hem yeni ewe geçiomuşsunuz şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde oturun inşş
sakın kendini yorma bak annenlerde yardıma geliomuşş

çok teşekkür ederim canım evet taşınıyoruz doğumdan önce çok ii oldu.annemde geliyor annelerimiz olmasa napardık bilemiyorum.

bende hem yaprak dökümü hem çocuklar duymasın arasında gidip geliyorum canım napim pek bir keyifsizim kociş bana ceviz kırdı elime aldım kaseyi tıkınıyorum

ah canım benimde canım istedi kayınvaldem taze ceviz göndermişti onlardan bende kırıp yiyim bari benim kociş uyuyo dün akşamdan uykususs, ben cevizi ballı seviyomm :56: bandıra bandıra yiyiyommm :27:

bende yaprak dökümünü izliorum iyice içim şişti.. zaten kocişimi ok özledim.. geldim evime öyle yalnız yalnız oturuyorum bi ceviz kıranım meyve soyanım yooooooooook:14:

bende yaprak dökümünü izliorum iyice içim şişti.. zaten kocişimi ok özledim.. geldim evime öyle yalnız yalnız oturuyorum bi ceviz kıranım meyve soyanım yooooooooook:14:

ah canım benim yaaaa kıyamammm :29:
sorma canım bende böle bu diziyi izlerken moraller sıfırlanıo iice insanın psikolojisi bozuluo :37: izlemicem diorum ama merak :27:
canımm valla yakın olsam gelirim beraber meyve ceviz yeriss ben herşey yaparım sana :56: bak benimki yanımda ama bak devirdi popoyu yatıo :27:
arada konuşuo elinde ki araba kaç model falan die bende cevap veriyorum pazarlık yapıo benle :60: :60: ay gülmekten öldüm kalkınca da hatırlamıo

sorma canım bende böle bu diziyi izlerken moraller sıfırlanıo iice insanın psikolojisi bozuluo :37: izlemicem diorum ama merak :27:
canımm valla yakın olsam gelirim beraber meyve ceviz yeriss ben herşey yaparım sana :56: bak benimki yanımda ama bak devirdi popoyu yatıo :27:
arada konuşuo elinde ki araba kaç model falan die bende cevap veriyorum pazarlık yapıo benle :60: :60: ay gülmekten öldüm kalkınca da hatırlamıo

saol canım yaaa gelmiş kadar oldun:))))))))))))dizi yıllardır bi türlü bitemedi bizim dogum zamanı biticek artık:) bizdede tam tersi ben cok konusurum uyurken bide herseye cevap veriyomusum.. korkarım bigün adamdan gizli bisi yapsam gece hepsini uykumda okurum diye)::53:)))))

fikrete de kızıyorum kocasının suçu ne :19:
anası yapmış bi terbiyesizlik bu kalkmış adamcağıza da kızıyo bağırıyo adamcağız her dediğini yapmaya çalışıo bi dediğini ikiletmio kalkıp taa nerelere gitti zor anında yanında oldu hep ama bu ufacık bişeyde hemen bağırıyo asabiileşio :47: ayy psikolojimi bozuo bu dizi benim bunalıma sürüküo resmen :37:

saol canım yaaa gelmiş kadar oldun:))))))))))))dizi yıllardır bi türlü bitemedi bizim dogum zamanı biticek artık:) bizdede tam tersi ben cok konusurum uyurken bide herseye cevap veriyomusum.. korkarım bigün adamdan gizli bisi yapsam gece hepsini uykumda okurum diye)::53:)))))

:60: :60: Allah iyiliğini versinn
valla kaçarı yok bende konuşturuyorum :23:
hatta bi gece uyuyorus benim uykumda çok hafiftir, sarıldı bana gel bi çay söyliyim dedi olur dedim nerde dedim oda gel köşedeki kahveye gidelim dio hee dedim erkek yanındaki :9:
hele bi saklı bişii yapsınn :20:
yapmass zatennn :69: :16:

ah canım kıyamam gel beraber yiyelim cevizleri meyveleri.. valla bu yaprak dökümü insanın içini çürütüyorrr artık üffff

ah canım benimde canım istedi kayınvaldem taze ceviz göndermişti onlardan bende kırıp yiyim bari benim kociş uyuyo dün akşamdan uykususs, ben cevizi ballı seviyomm :56: bandıra bandıra yiyiyommm :27:

benimde kayınvalidem yollamıştı duruyordu nezamandr en sonunda koydum kocişin kucağına başladı kırmaya biraz fazla yedim galiba ağzımın içi burştu afiyet olsun sanada canımcım yarasın ikinizedeeee

:)))))))))))))))))kız hiç gülceğim yoktu bizimkide hep sayıklar böle bende cevap veririm oda bana verir öle gülerim kalkıncada anlatırım inanmaz:D

Back
X