• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende toplamda 4kilo aldım ama şeker yüzünden diyet yapıyorum o yüzden.gerçekten her şerde birhayır var ilk oğlumda 25kilo almıştım gerçi hepsini ilk 6ayda vermiştim oğlum hiiiç uyumamıştı da:((
umarım bu oğlum uyuyan bi çocuk olur.hepinizin bebeği de uyku seven olsun şimdiden çok dua edin:))

günaydın arkadaşlarr :3: :3:
saat 10 gibi kalktık kahvaltımızı yaptık birasda işlerim vardı anca geçmişi okuyup geldimm :10:

ya arkadaşlar benım cenem dudagımın ustune ucuk cıktı cok sınır bozucu nıye acaba zayıfmı dustum seker dıyetınden dıye dusunuyorum.dudagımın ustundekı gıt gıde buyuyo bugun cıktı ay korkuyorum ya cok buyurse..zovirax..dıye bı ucuk kremı var eczneye sormustum hamılelıkte kullanılırmı dıye evet dedı ama genede tedırgınım...

canım bende de çıkıo hele grip olduğumda dudağımla burnumun arasında çok sinir bozucu oluooo :95:
eczacı kullanmanda bi sakıınca yok dediyse kullanabilrsinn inş çabuk geçer cnmm dikkat et kendine geçmiş olsunn :71:

bende toplamda 4kilo aldım ama şeker yüzünden diyet yapıyorum o yüzden.gerçekten her şerde birhayır var ilk oğlumda 25kilo almıştım gerçi hepsini ilk 6ayda vermiştim oğlum hiiiç uyumamıştı da:((
umarım bu oğlum uyuyan bi çocuk olur.hepinizin bebeği de uyku seven olsun şimdiden çok dua edin:))

inşş canımm ağzından bal damlıo :31: doğduklarında doya doya uyurus belki :31:

özgey canım maşşallah bebişineeee :nazar: :13:

BGÜNAYDIN KISSSLARRR
maşallah bebişe!!!!! kaç haftalıksın merak ettim canımm :))) bende 11 kilo aldım.ama yameyi abartıyorum sanırım.tatlı manyağı olup çıktım yaaa,normalde yüzüne bile bakmaycağım tatlıları silip süpürür oldum yaaaa. yememem lazım. azlatıcam artık,daha 1,5 ay falan var.toplam 15 kiloyu geçmek istemiyorum.Acaba doğumdan sonra ne kadarı gidiyor???

29. hafta içerisindeyim artı bebek bir hafta önden gidiyormuş öle dedi doktorum şeker yememeğe dikkat ediyorum yemek yediğimde halsizleşiyorum bilmiyorum ne olcak

günaydın arkadaşlarr :3: :3:
saat 10 gibi kalktık kahvaltımızı yaptık birasda işlerim vardı anca geçmişi okuyup geldimm :10:

canım bende de çıkıo hele grip olduğumda dudağımla burnumun arasında çok sinir bozucu oluooo :95:
eczacı kullanmanda bi sakıınca yok dediyse kullanabilrsinn inş çabuk geçer cnmm dikkat et kendine geçmiş olsunn :71:

inşş canımm ağzından bal damlıo :31: doğduklarında doya doya uyurus belki :31:

özgey canım maşşallah bebişineeee :nazar: :13:

teşekkürler canım ben bebeği eşimde beni ii beslemiş :)

Tebrikler!
Bebeginiz 15 Ocak 2011 tarihinde doguyor.
Bebeginiz büyük ihtimalle Oglak burcu olacak.
Hamileliginizin %75.36'ini tamamlamis bulunuyorsunuz.
Hamileliginizin tamamlanmasina yaklasik 69 gün kaldi.
Hamileliginizin ücüncü üc aylik dönemindesiniz.

:81: :87: :69: :87: :81:

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 6 ay 26 gün
Kalan süre: 2 ay 9 gün
Doğum tarihi: 16.01.2011
Burcu: Oğlak

çalışmak artık beni çok zorlamaya başladı kimse ben gibi şikayet etmiyor benim mi canım çok tatlı acaba :( serviste dua ediyorum yol bitse de bir an evvel evime dönsem diye.

boyun fıtığı başlangıcım ve ileride derecede boyun düzleşmem vardı ve son bi haftadır inanılmaz sırt ve boyun ağrısı çekiyorum :( kramplar sonra zaten gebelik öncesi de olan varisler. ee tabi nasıl aldığımı benim de doktorumun da anlamadığı kilolarım :( daha 5 hafta nasıl çalışıcam allah hepimizin yardımcısı olsun!

çalışmak artık beni çok zorlamaya başladı kimse ben gibi şikayet etmiyor benim mi canım çok tatlı acaba :( serviste dua ediyorum yol bitse de bir an evvel evime dönsem diye.

boyun fıtığı başlangıcım ve ileride derecede boyun düzleşmem vardı ve son bi haftadır inanılmaz sırt ve boyun ağrısı çekiyorum :( kramplar sonra zaten gebelik öncesi de olan varisler. ee tabi nasıl aldığımı benim de doktorumun da anlamadığı kilolarım :( daha 5 hafta nasıl çalışıcam allah hepimizin yardımcısı olsun!

canımm benimm çok geçmiş olsunn
daha erken iznine başlayamıyomusunn
yada iş yeriyle görüş saatleri esnetmelerini iste belki kabul ederlerr
Allah yardımcın olsun cnmm inş çabuk geçer
Allah bebişlerimise sağlık uzun ömürler versinn, insan onlar için katlanıo dimii....

canımm benimm çok geçmiş olsunn
daha erken iznine başlayamıyomusunn
yada iş yeriyle görüş saatleri esnetmelerini iste belki kabul ederlerr
Allah yardımcın olsun cnmm inş çabuk geçer
Allah bebişlerimise sağlık uzun ömürler versinn, insan onlar için katlanıo dimii....

tşk ederim elbette erken çıkabilirim ama malum şu 5 hafatyı doğum sonrasına aktarma gereksinimini duyuyorum her çalışan anne gibi. yoksa şu an izne çıkabilirim. çalışabilir raporumu bu hafta içi alıp işyerime vericem. normal doğum istediğim için bu hsonu alıcam çalışabilir raporunu bebeğim nazlı çıkıp bizi ocağın 7 sine kadar bekletebilir.

aslında sıkıntı iş yerimle evimin arasının 60 km olması sabah akşam toplamda en az 3 saat servis yolculuğu yapıyorum bel mi dayanır bu yolculuğa. soran olursa memurum ama 12 saat dışarlardayım. kadınlar mutlaka evlerine yakın yerlerde çalışmalı insan hamileyken bunu daha da iyi anlıyor:50:

tşk ederim elbette erken çıkabilirim ama malum şu 5 hafatyı doğum sonrasına aktarma gereksinimini duyuyorum her çalışan anne gibi. yoksa şu an izne çıkabilirim. çalışabilir raporumu bu hafta içi alıp işyerime vericem. normal doğum istediğim için bu hsonu alıcam çalışabilir raporunu bebeğim nazlı çıkıp bizi ocağın 7 sine kadar bekletebilir.

aslında sıkıntı iş yerimle evimin arasının 60 km olması sabah akşam toplamda en az 3 saat servis yolculuğu yapıyorum bel mi dayanır bu yolculuğa. soran olursa memurum ama 12 saat dışarlardayım. kadınlar mutlaka evlerine yakın yerlerde çalışmalı insan hamileyken bunu daha da iyi anlıyor:50:

:96: :53: 3 saat miii
canım sen bu haftaya kadar iyi bile dayanmışsınnn maşşallah sana :nazar:
inş bundan sonrası da çabuk geçerrr....
ben ewde olduğum halde bu haftalar zor gelmeye başladı ben hiç şikayet etmiyim o zamnnn :77:
gerçekten Rabbim çalışan anne ve anne adaylarına kolaylılar versinnn :81: :29:

slm kızlar,
dün doktora gittik,oğluşum yine yüzünü göstermedi,yandan profilini gördük,maşallah herşey yolunda,1612 gr olmuş boyu da 43 cm olmuş,gelişimi 1 hafta önden gidiyor çok şükür ve gelelim 3 haftadır aklımdan çıkmayan beynindeki su seviyesine ,çok şükür o da iyi yükselmemiş,hatta düşmüş,doktorum endişelenecek bir durum kalmadı artık,rahat uyuyabilirsin dedi :43: dualarım ve dualarınız sayesinde güzel haberler aldım,Allah razı olsun hepinizden :70: şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve daha huzurlu....
denizcim kolay gelsin,taşınıyormuşsun,Allah yardımcın olsun...
bende haftaya pazartesi doğum raporumu alacağım ama 5 hafta daha çalışabilirmişim doktorum uygun gördü,belki trafik yüzünden iş yerimden biraz esneklik talep edebilirim...

slm kızlar,
dün doktora gittik,oğluşum yine yüzünü göstermedi,yandan profilini gördük,maşallah herşey yolunda,1612 gr olmuş boyu da 43 cm olmuş,gelişimi 1 hafta önden gidiyor çok şükür ve gelelim 3 haftadır aklımdan çıkmayan beynindeki su seviyesine ,çok şükür o da iyi yükselmemiş,hatta düşmüş,doktorum endişelenecek bir durum kalmadı artık,rahat uyuyabilirsin dedi :43: dualarım ve dualarınız sayesinde güzel haberler aldım,Allah razı olsun hepinizden :70: şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve daha huzurlu....
bende haftaya pazartesi doğum raporumu alacağım ama 5 hafta daha çalışabilirmişim doktorum uygun gördü,belki trafik yüzünden iş yerimden biraz esneklik talep edebilirim...

canım gözün aydın..bebeişin ıyıyımişş
maşallah..

slm kızlar,

maşallah canım!!! inşallah böyle devam eder...;)

3 saat yollarda,gerçekten çok zor,benim izin tarihim aslında önümüzdeki hafta başlıyor. ama ben 15 gündür raporluyum,okulda çok yoruluyodum,kasılmalarım çoğalınca doktor artık çalışmamalısın diyerek rapor vermeye başladı. sen bir de iznini uzatıyorsun,valla kolay gelsin sana canım!!! :))) iyi dayanıyorsun,inşallah önümüzdeki haftalarını da rahatça bitirip iznine başlarsın.

3 saat yollarda,gerçekten çok zor,benim izin tarihim aslında önümüzdeki hafta başlıyor. ama ben 15 gündür raporluyum,okulda çok yoruluyodum,kasılmalarım çoğalınca doktor artık çalışmamalısın diyerek rapor vermeye başladı. sen bir de iznini uzatıyorsun,valla kolay gelsin sana canım!!! :))) iyi dayanıyorsun,inşallah önümüzdeki haftalarını da rahatça bitirip iznine başlarsın.

ücretsiz izin alamam kredi borcumuz var. mecburen bebeğimin yanında daha fazla kalabilmek için çalışmak zorundaıym elimden başkası gelmiyor. yoksa her sabah 1,5 saat her akşam 1.5 yol gelmek akıl işi değil. bu tabi trafiksiz günlerde böyle. istanbul'da yaşayanlar bilir trafiksiz günümüz saatimiz mi var? dayanabildiğim noktaya kadar dayanıcam. en nihayetinde çalışabilir raporunu sonlandırabilirim. inş gerek kalmaz.:49:

Back
X