- Konu Sahibi teknekazintisii
- #21.061
hamileliğin başlarında aşırı bulantı oluyodu hamileliğe bağlı hipertiroid çıktı ilaç kullandım o normale yaklaşmıştı ki kaşıntıdan duramaz oldum hamileliğe bağlı kolestaz dediler hamileliğin sonuna kadar kullanacağım bi ilaç verdiler kullabnıyorum.
en son gittiğimde de bebeklerin iri olmasından şüphelenen dr 100mg şeker testi yaptı onda da sınırın üstünde diye dahiliyeye yolladı o da kandan farklı bi tahlil yaptırıp insülin iğnesi başlattı
ama kafam karışık yarın da fakülte hastanesine mi gitsem diyorum
bu arada ayın 4ünde dr rapor verdi 14ünde de gideceğim doğum öncesi iznini başlatacak yani doğum sonrası sadece 8haftam kalcak.sağ salim bi doğsalardı korkar oldum artık.
inş siz de hakkınızda hayırlıysa o evsahibi ile anlaşıp tutarsınız
Cnm merhaba bende yedi haftalik hamileyim cok felaket kasintim basladi on gun once son bes durde idrarim cok koyu ve goz beyazlarimda sararma var gebelik kolestazina bagli sarilik olabilir diye dusunuyirum bugun gittim kan ve idrar vetdim senin ne zaman baslamisti cok korkuyorum benim dr lar bek bilmiyo heralde bu hastaligi ama netten okudum moralim bozuldu bebek riske giriyomus bide zaten tup benimki bi fikir verirmisin cnm?