- Konu Sahibi teknekazintisii
- #22.661
canım ben kendi ağzımla istedim kaynanamdan.anne gelirken bi sini tatlı açtır getir,gelene gidene verilir dedim.önce mırın kırın etti kim gelcek okadar sizin burda okadar tanıdğınız mı var,memleket olsa neyse dedi,allah allah dedim.bizim de eşimiz dostumuz var kendimizce çok da gelen olur görürsün dedim,tamam ozaman dedi.bi boşlukta da su böreği aç buzluğa atalım diyecem.hepsini üstüste diyemedimokadarını da yapsınlar demi ama
![]()
bende bi fırsatını bulunca söyliycem ama eşimin yanında sonra dedin demedin davası yaşamak istemiyorum yine. Benim evime yakın kendi akrabalarım yok zaten bana gelicek olan uzaktan gelicek onlara da yemek koymak gerekicek muhtemelen çünkü en yakınlarım teyzemler, dayımlar, ananemler okadar. Ama kaynanamın tüm köylüsü, kardeşleri, akrabaları, kayınpederimim köylüleri ve uzak akrabaları burda o nedenle onlarınkine çayın yanında bişeyler koymak gerekicek kaynanam da pek bilmez öyle şeyler muhtemelen anneme yaptırmaya çalışıcak bende sinir olucam o nedenle açıkça söylemeyi düşünüyorum ne ikram ediceksen şimdiden düşün hazırla sonra sana zor olur erkek annesi olarak sana yakışır diye
Aaahh ah hem çok mutlu hem de bu kaynanalarla zor günler bizi bekliyo sanırım