Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba, 11+4 ile yeni katildim araniza Allah hepimize evlatlarmizi saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah ben ilk gebelikte sadece 2li test ve detayli ilturason yaptirmistim. Seker yuklemesi yerine de aclik sekeri bakmistik. Siz testlerde ne durumdasiniz ne dusunuyorsunuz? Fetal dna o zaman yoktu, yaygin degildi mesela, herkes yaptiriyor mu?Kizlar merhaba, 11+6 ile yeni katildim araniza
Allah hepimize evlatlarmizi saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah ben ilk gebelikte sadece 2li test ve detayli ilturason yaptirmistim. Seker yuklemesi yerine de aclik sekeri bakmistik. Siz testlerde ne durumdasiniz ne dusunuyorsunuz? Fetal dna o zaman yoktu, yaygin degildi mesela, herkes yaptiriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benide tabloya eklermisiniz ? Son adet 27 temmuz
13+3 gebeyim beklenen doğum tarihi 3 mayıs ilk gebelik fetal verdik sonuç bekliyoruz🤲🏻🤰🏻

Meraba sevgili anneler bugun 8+5 im ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi ne yapicam daha simdiden
Merhaba, maalesef sivilce ilacı kullanamıyoruz. Doktor (dermatolog) 12. Hafta dolduktan sonra gel dedi bana. Ben 11. Haftanın içindeyim iyice kötü oldu benim, sulandırılmış elma sirkesiyle silip, sadece sivilce üstüne geceleri çok az sudocrem sürüyorum. Chatgpt’den öğrendim. Tabi ki geçirmiyor ama acısını alıyor biraz 🙏

Arkadaşlar bu benim 3.gebeligim.ve 3 ünde de makyajda yaptım saçta boyadım,şöyle düşündüm,sahne sanatçıları ,calsima hayatinda hep yoğun yanda hafif makyaj yapmak zorunda olan pek çok kadın var ,bebekleri de sağlıklı,beslenme de savaş ortamında misal Gazze deki kadinlarimiz tek lokma olmadan sapasağlam çocuk doğuruyor Allah'ın izniyle , mecburiyetler ayrı diyebilirsiniz ama ben şahsen saçım beyaz bakimsiz inanılmaz huzursuz tedirgin keyifsiz oluyorum , alıştığım rutinim var ,gebelik hastalık değil ,o yüzden iki tel saç boyama ile bebeğe kötü bir şey olacağına inanmıyorum,çok sıkı bir koruma altında zarar oluyirsa bebeğe değil anneye oluyordur

Meraba sevgili anneler bugun 8+5 im ve yuzumde sivilceler cikmaya basladi ne yapicam daha simdiden
Ben gebelik oncesinde de niacinamide.kullaniyordum cildim aliskin imternette yaptigim arastirmaya gore niacinamide gebelikte guvenli kabul ediliyor sadece sivilcelerin uzerine kullaniyorum hemen etki ediyor, bnm de cildim cok bozuldu cunku, the purest niacinamide %5+zinc %1 bi arastirin isterseniz.

Bi de.benim cok sacim dokuluyor.mevsim gecisinden mi gebelitken mi bilemedim cuma randevum var kadin doguma zaten takviyeletr baslayacakti bu konuyi da soracagim

Back
X