- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #24.901
kızlarr miğdem çok bulanıyor saatlerdir...uyumuşum yemekten sonra bir iki saat ama kalktığımda aynen devamdı.. ayıptır sölemesi sabahtan beri ishal olacakmışım gibi miğdemden sesler geliyordu ama bir türlü yapamadım tuvalete gidiyorum bişicik yok kabızlıkta yok ama miğdem felaket akşam yemeğinden sonra bulantı başladı ayran yaptı eşim bir iki yudum aldım bıraktım biraz zaman geçti sütlü tatlı yedim yokk banamısın demiyor açık bir çay içtim biraz ii gibi geldi ama hala miğdem bir tuhaf ağlıcammm böle tansiyonumda düşük galiba sanki hasta olcakmışım gibi bir bitkinlik üzerimde belimdeki ağrıda cabası amma şikayet ettim dimi ama inanın miğdem çok kötü napcam bilmiyorum..
(
bu arada mügecim normal doğum olamıcakmış olsun sağlıklı olsunda en azından günün belli oldu hadi gözün aydın olsun inş..sağlıkla sıhatle gelsin meleğin prensesin..üstelik tarih çok güzel bende sezeryanlık bir durumum olsa eşim annem düşünmüştük ya 01.01.2011 yada 11.01.2011 olabilir diye tarihler çok güzel..

bu arada mügecim normal doğum olamıcakmış olsun sağlıklı olsunda en azından günün belli oldu hadi gözün aydın olsun inş..sağlıkla sıhatle gelsin meleğin prensesin..üstelik tarih çok güzel bende sezeryanlık bir durumum olsa eşim annem düşünmüştük ya 01.01.2011 yada 11.01.2011 olabilir diye tarihler çok güzel..