2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin biraz zr geçiyor sanırım...aman nazar değmesin ben hiç sorun yaşamadım...ilk iki gün zaten uyusuklugu geçmedi dikiş yerlerimin ilk bir haftada agrı kesici aldım günde iki kez. hiç agrım sızım olmadı.. dogumdan itibaren daha hiç yatmadım herşeye aynı şekilde devam.. sadece bazen yanlışlıkla bi yerlere çarpıyorum o zaman acıyor oda dayanılmayacak bişey olmuyor.. ama her vücudun tepkisi ayrı olur derler.. heleki öksürük muhtemelen kabustur.. ilk gün ben iki kez hapşurdum coook canım yandı.. arada öksürme gelince cok canım yanıyordu ama allahtan hasta filan değildim suyla geçiştirdim öksürüğü filan.. cok zorlama sen kendini yanında surekli sana yardım edicek birilerini bulundur.. en kısa zamanda iyi olursun inşallahh

Annemle kaynanam yanımdalar zaten hiçbi iş yaptırmıyolar ama insan bi garip oluyo artık kendi işimi kendim yapabilmek istiyorum tam daha iyiydim ki hastaneye yattık sürekli uykusuzluk, kızım da sürekli kucak istedi, memede uyumak istedi çok zorlandım. Şimdi de iğneye gidiyoruz her sabah araba kullanıyorum o da yoruyo direksiyon çok ağır geldi. Eve geldiğimizden beri bende hiç yatmadım sürekli oturdum yada ayakta dolandım durdum ama hareketlerim halen yeterince rahat değil. Ama dediğin doğru, eğer şu öksürük olmasaydı normal zamanda hiç ağrım oluyodu daha kolay atlatırdım diye tahmin ediyorum

eliff benim bu arada en büyük derdim gögüs uclarımmmmmmmm ayyyy ciğerim sökülüyo emzirirken

Neyseki o da bende yok :nazar: Kızların verdiği tarifi denedinmi? Bana lansinoh iyi gelmişti ama kişiye göre değişiyo heralde

kontrolden geldim haberler pek iyi değil çok şükür oğlum iyi ama benim tansiyon çok yüksek çıktı doktor ilaç verdi. günde 2 kere tansiyonunu ölç eğer 2 gün böyle yüksek olursa gel hemen doğurtalım dedi :S böyle bişi beklemiyodum ben ya. neyseki oğlum ii . ama doktor biraz kilolu dedi. 3 buçuğu geçmiş. böyle giderse 4 ü bulur buda seni ilk doğumda zorlar dedi offf. kafam allak bullak bakalım ne olacak.:18:

Geçmiş olsun canım korkutmak gibi olmasın ama biliyosundur sen de hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli biraz o yüzden dikkat et kendine...Benim bebğim de kilolu biraz bana da aynı şeyleri söyledi doktorum ama sezeryan da olsa bebişlerimiz iyi olsun da bence doğum şekline çok takılmamak lazım...
Hakkımızda hayırlısı artık...

canım herbişeyi denedim.. lansinohuda sürekli kullanıyorum ama bende bi işe yaramadı.. doktor yeni bi krem verdi lansinohun yanı sıra bunuda kullan dedi.. deniyorum ama bi etki yok hala resmen sızlıyor ve emzirmek işkence haline geliyor:14:

Geçmiş olsun canım korkutmak gibi olmasın ama biliyosundur sen de hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli biraz o yüzden dikkat et kendine...Benim bebğim de kilolu biraz bana da aynı şeyleri söyledi doktorum ama sezeryan da olsa bebişlerimiz iyi olsun da bence doğum şekline çok takılmamak lazım...
Hakkımızda hayırlısı artık...

çok sağol. evet doktorda söledi hayatın bile tehlikeye girer dedi. sağlıklı olsun da bebeğim sezeryan da olur aslında doğru söylüyosun. sadece insan hayalinden başka şey yaşayınca afallıyo.

kızlar telden giriyorum pek geçmişe bakamıyorum umarım herkes çok iyiydir
biz hala ve haa bekliyoruz nst de ıkan ufak sancılar dışında ne ağrım ne sancım var
bi anda mı geicek bilmiyorm..:49:
bu arada doğum yapan herkese geçmiş olsun gözleri aydın ayrıcaa:nazar::nazar::nazar:

kızlar biraz gecmişe göz gezdirdim.. herkezde ayrı bir telaş:))))))) şükür biz atlattık:))) darısı bkleyen herkezin başına..

belgüncüm her girdiğimde bu kız hala dogurmadımı diye düşünüyorum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım..

şirvancım cok yormuşsun belli kendini aman dikkat et kızınada enerjin kalsın:))) biz daha mevlüt telaşına girmedik ne zaman yapsak karar veremedik.. birkaç hafta daha bekleyelim bakalım:) tecrübeli olarak senden bilgileri alırız..

sarılıktan bahsetmişsiniz kızlar.. ben dogumdan sonra bebişe kaşıkla su verdim hergünde 2 kaşık veriyorum.. suyun sarılıktan korudugunu bircok yerde duymuştum doktorumuzda verebilirsin demişti.. bebişim cok uzun uyumasına ragmen sarılık olmadı:nazar: belkide suyun etkisi olabilir diye düşünüyorum...

bugun benimde gelen gidenim var.. bir posta misafirlerim yeni gitti, yarım saat sonra başka birileri gelicek aksamada eşimin ortagı gelicek eşiyle.. aksi gibi bugunde annem yok yanımda.. o burdayken kimse gelmez kadın ne zaman gitse ev boş kalmaz nasıl iştir bu anlamadım:)

bu arada uzun ugraslardan sonra kızıma doktor buldum artık ayda bir doktor kontrollerimiz başladı.. iki gün önce gittik.. herbişeyine baktı kuzuşumun hersey yolunda:nazar: hastanede dogum yaptıgımda kalca filmi cekmek ve işitme testi yapmak istemişlerdi kendi dogum doktorumda yaptırma şimdi ticari seyler bunlar daha sonra cocuk doktorun gerek görürse yaptırırsın demişti.. testlerde 500tl tutuyodu.. neyseki yaptırmadık cocuk doktoruna gittigimizde doktor kendi yaptı işitme testi ve kalça kontrolü hiç gerek yok iyiki yaptırmamışsın dedi... aklınızda bulunsun..

kızlar geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya cok fırsatım olmuyor.. ama aklım hep sizle:) herkezler kendine cok iyi baksın:))

inş canım..normal şartlarda daha 12 gün var canım rabbim nezaman bu dünyaya gelmesini isterse nezaman nasipse ozaman gelecek sağlıklı olsunda ister bugün ister gününde gelsin hiç farketmiyor. çok sabırsız olmamak ve sakince beklemek en güzeli galiba.. bende sakince bekliyorum kızımı bu arada bugün kabul günü gibi olmuş maşallah analar bu zamanlarda şifa gibi geliyor herzaman olduğu gibi. kolay gelsin canım verdiğin bilgiler içinde sağol malesef ticari yaklaşım çok en azından öğrenmiş olduk.

oo maşallah 34 günlüksün ve temizlik mi yaptın? Eskisi gibi rahat hareket edebiliyo musun? Benim 18gün oldu ve halen zorlanıyorum hareket ederken ve ağrım oluyo. Normal mi bilmiyorum. Doktor normal olduğunu söyledi ama garip, sanki hep böyle kalıcakmışım gibi geliyo. Eğilirken zorlanıyorum, fazla da eğilemiyorum zaten. Arabada çok sallanıp çukura fln girince canım yanıyo, sağıma ve soluma rahat yatamıyorum yerleşene kadar çok zorlanıyorum, yataktan kalkmak da öle. Kızımı uzun süre kucağımda yatay tutamıyorum içim ağrıyo, ağır kaldıramıyorum. Kanamam devam ediyo az az seninki de devam ediyo mu? Kusura bakma çok soru sordum ama iyileşme sürecim öksürüktü, hastaneydi derken çok uzadı gibi geliyo bana o nedenle merak ediyorum.

canımm benımde tamamen gecmıs degıl ama okadarda cok agrımıyo artık hepböyle kalmayız heralde :))baslardabende egılemıyordumhatta esofman gıyıyordum hep belım karnım acıdıgı ıcın sımdı kotta gıyebılıyorum artık:))ama bedenım buyumus tabıkı 36 bedendım sımdı 38 ım.kanamabıttıbenım buarada ama 25 gun falan surdu baslarda coktu sonra azaldı yavas yavas.araba sallanıp cukura gırmesınıılkbır hafta cokcektım ben cok canım acıyordu melegımde ahstanedeydı emzırmeye gıdıyordum elımle tuta tuta:((

canım herbişeyi denedim.. lansinohuda sürekli kullanıyorum ama bende bi işe yaramadı.. doktor yeni bi krem verdi lansinohun yanı sıra bunuda kullan dedi.. deniyorum ama bi etki yok hala resmen sızlıyor ve emzirmek işkence haline geliyor:14:

ayyy kader ortağım aynı dert bendede var tam göğsümün biri düzeldi diyorum baştan yara oluyoo oğlum zaten gece hep emiyo uyumuyoo yaralarımda düzelmiyoo tabii

göğüs yarası bikaç güne gelene kadar bendede vardı baştan beri lansinoh kullanıyordum doktorum birde bepanten yazdı bu daha iyi geldi ama sanırım sütümü acıttı bebeğim emmeyi istemedi bende kullanmayı kestim.ara ara lansinoh kullanıyorum hem bunu silmeyede gerek yok canım çok yandığı zaman silikon göğüs ucu kullanıyorum daha rahat oluyor.

Kızlar biraz konuya dalmış gibi olacağım ama bende göğüs yaralarımın olmasından çok korkuyorum emzirirken o yüzden bu muhabbetinizi can kulağı ile dinliyorum.Benim ablamdada yara olmuştu ve o ancak silikon göğüs ucu kullanarak kurtulmuştu bu durumdan.Sizden deneyen ve memnun kalan varmı?

Benimde oğlum dünyaya geldi arkadaşlar. 5 ocak saat:23:00 de bekleyen herkese sabır ve sağlıklı doğumlar diliyorum. Nomal doğum sabır işi imiş onu anladım.

Ben ayva çekirdeklerini gül suyuna koydum kullanmaya başlıycam daha 21 günüm var ama ilaçlar bir ay öncesinden kullanılıyor ya belki bu da fayda eder diye düşündüm bakalım ne olacak

Ben ayva çekirdeklerini gül suyuna koydum kullanmaya başlıycam daha 21 günüm var ama ilaçlar bir ay öncesinden kullanılıyor ya belki bu da fayda eder diye düşündüm bakalım ne olacak

çok iyi yapmışın canım.
ben biraz geç kaldım ama gögüs kremini kullanmaya
başladım bakalım yararı olacakmı.

Gribimde iyice arttı kızlar doğum öncesi ateşim çıkıyor boğazım yanıyor babanem bana bulaştırdı hastalığı iyileşti sinirden kuduruyorum .Halsizim diyorum boğazım aciyor yarın doktora gidince ilaç verir birşey olmaz diyor rahat rahat doğum zamanım gelmiş hasta etti beni ayy ne sinir oluyorum anlatamam

Dr dan geldik bizde.36 hafta 1gunluk olduk.kizim 36hafta5gunluk gorundu ultrasonda.2950 gr olmus:nazar::nazar::nazar: boyu da 3 hafta onden gidiyor.39 hafta gorunuyor boy olarak ama ben de180cm boyundayim.nst ye girdik.adet sancim vardi yine girdgimde ama nst de hic sanci cikmadi.demek yalanci sancilarmis cektigim.dr um sezaryan olmasina ragmen 39 haftayibekleyelim cigerleri iyice gelissin diyor.ama bne 38 de alin ne olur ddim.bakalim ne olacak?????

Back
X