- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
- #25.801
slm kızlar yeni doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişlerinizin yaşı uzun olsun
listede az kişi kaldı artık allahım sizide tez zamanda kurtarsın kızlar hadi sizde dğurun artık burda bebişlerin hallerinden konuşalım birazda
bugün ana sağlığa gittik ilk aşımız yapıldı ayy çok zor oldu benim için oğluşum ağladı içim gitti
şimdi güç bela uyuttum eve geldiğimizden beri kucağımdan hiç inmedi kuzum uykusunda bile içini çekiyor kıyamam ben ona şimdi annecimi daha iyi anladım beni üzgün görse o da çok üzülürdü rahmetli
şirvan yazını okuyunca ağladım annecimi çok özlüyorum hele böyle zamanlarda daha çok arıyorum yokluğunu
bugün yine duygusallığım tuttu bu kadar hüzün yeter birde mutlu haber veriyim oğluşumun kilosunu tarttı hemşire teyzemiz tam tamına 4.500 kg olmuş oğluşum 

1 ayda iyi kg almışız sütün yaramış dedi çok mutlu oldum buna
boyumuzda 2 cm uzamış
vee bugün tam 1 aylık olduk
kırkımız haftaya cumartesi çıkıyor allahın izniyle
benim dktr kontrolümde haftaya olucak kırkınız çıkınca gel demişti dktrum gaz içinde rezene çayını öneririm kızlar çok faydası oldu şimdi oğluşum gazını rahatça çıkarıyor
hem kendim içiyorum hemde oğluşuma içiriyorum az bişey
aklıma gelenler bunlar fırsat bulunca yine gelirim ben kaçtım
listede az kişi kaldı artık allahım sizide tez zamanda kurtarsın kızlar hadi sizde dğurun artık burda bebişlerin hallerinden konuşalım birazda
bugün ana sağlığa gittik ilk aşımız yapıldı ayy çok zor oldu benim için oğluşum ağladı içim gitti
şimdi güç bela uyuttum eve geldiğimizden beri kucağımdan hiç inmedi kuzum uykusunda bile içini çekiyor kıyamam ben ona şimdi annecimi daha iyi anladım beni üzgün görse o da çok üzülürdü rahmetli
şirvan yazını okuyunca ağladım annecimi çok özlüyorum hele böyle zamanlarda daha çok arıyorum yokluğunu