2011 Ocak Annelerinin Bebişlerinin Cinsiyetleri ve İsimleri

slm kızlarrr
ya ben ismimizi kerem esat die yazdırdım ama hala karar veremedikk kafamçokkarıştı eşimle sürekli konuşuorus ama ortak bi nokta bulamıoruss CADIARZU

benim hoşuma giden isimleri yazayımm şöyle ki :
- kerem
- yusuf
- eymen
şimdilik opuyorumnanaktan

eşimde tutturdu esat olucak die :jeyyar:

iki isimli olsun bari diyorum CADIARZU
siz ce nasıl olsunn bi kombinleyip yardımcı olabilirmisiniss ??? :sinifsinif:

he bu arada :enbuyukkk:

bizimki de 3. aydan beri her bakan doktor teyzesine hiç sıkılmadan gösteriyor. Malum arsız bir oğlum olacak... İnşallah sağlıkla gelir..

bizimki de 3. aydan beri her bakan doktor teyzesine hiç sıkılmadan gösteriyor. Malum arsız bir oğlum olacak... İnşallah sağlıkla gelir..

kaydirigubbakcemile3 bizimki yeni yeni göstermeye başladı ama doktor teyzemis hep erkek dedi aklinialirimsmile
Rabbim inş sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de tez zamanda gösterirr
gamyoncuiremsu ne güsel oğluma arkadaş gelio :1rolleyes:

kızlar fikri olan yok mu :sm_confused: :çok üzgünüm:

kerem ismi çok güzel
ama esata sanki yusuf esat daha güzel gidiyor
kerem esatta fena değil ama

denizcim beni de ekler misin.:teytey:

bu arada bizimki de belli oldu kız geliyor:CüvCüv:isim konusunda tam karar veremedik neyseki daha zamanımız var..erkek olsaydı Ateş olsun demiştik ama kız isminde zorlandık vallafisfisfis

ayyy ben bayılıyorum Ateş ismine erkek olsaydı benimkide öyle olacaktı kız içinde Güneş istedim hep.. ama kociş nefret ediyo Güneş isminden.. Şimdilik Naz diyorum bakalım.. değişmezse Naz olucak kızımın ismi

marhaba arkadaşlar bizimde cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olucak ilk 13+5 gnlükken yüzde 90 dedi 15+5 günlükken kesinleşti..
deniz ilgileniyo sanırım oğluşumuzun ilk adı mert olucak allah kısmet ederse listeye ekleyebilirsen sevinirim
mert te uyumlu ikinci bi isim arıyoruz yardımcı olursanız sevinirim...

bende isim konusunda çok isim buluyorum
eşime söylüyorum begenmiyor
sanki
kendi ismi çok güzellllülülülülülülülülülülülü

Listeye bilgileri vermeden girmiyorum 2011 ocak anneleri paylaşım topiğinde listemiz ordan bakarsanız gerekli bilgilere ona göre eklerim

sanırım deniz isimli arkadaş ekliyor bugün itibariyle 20. haftamıza girdik bir oğluşumuz olucak
nasip olursa ismide Ege Devran rabbim sağlıkla nasip eylerse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…