2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

turlik nerelerdesin sekerimmm calisiyormusun

yok kız hafta sonu evdeyim ben hep.ama çok kötüyüm kurtulamıyorum şu gripten.ev işi falan da hak getire...ara ara kalkıp yok çamaşır,yok bulaşık,yok yemek falan yapıyorum onun dışında sürekli uzanıyorum.ıhlamur,pastil tedavi etmeye çalışıyorum kendimi.40 kat giyindim hala üşüyorum...:2::2::2:

bi doktora görün canim yaa olmazki böyle cok fena üsütmüssün sanirim
insallah cabuk atlatirsin

bi doktora görün canim yaa olmazki böyle cok fena üsütmüssün sanirim
insallah cabuk atlatirsin

ııııı ıııııı doktor cıssss yapar gitmem ben ona.ilaç milaç verir Allah korusun...şimdi bi kazan ıhlamur kaynatır içerim ben..işin kötüsü gündüz iyiyim geceleri ateşim çıkıyo daha bi fena oluyorum...eşime de aynısını dedim de bana sen bana mı naz yapıyosun ne diyooo

hehe valla canim sen bilirsin ama o ilaclarla belki daha cabuk iyilesebilirsin
kendine dikkat atesin falanda cikarsa bence kesin git bi doktora yaa aksatma böyle seyleriii

hehe valla canim sen bilirsin ama o ilaclarla belki daha cabuk iyilesebilirsin
kendine dikkat atesin falanda cikarsa bence kesin git bi doktora yaa aksatma böyle seyleriii

derece elimde gezer oldum.bugün 37.9 gördüm.içim yanıyo ama dışardan çok üşüyorum.benim kociş tv izlerken kaymış.uyandırayım da ıhlamur falan yapsın bari...

Son düzenleme:
kimseler yok ama ben yine de yaziiim şuraya...arkadaşlar aralık topicinde 4444 salati tefriciye duası okunacak...11 kişiye 404 tefriciye düşüyor.10 kişi olduk 1 kişi daha lazım.ben okurum diyen aralık topicine gelip adını listeye yazdırsın.dualar en geç 2 günde bitmeli ki hepimize sıra gelsin.bi şart var tabi ben okurum deyip daha sonra hiç msj yazmama topice gelmeme yok...hadi cicişler göriiim sizi

Son düzenleme:
kimse gelmicek mi yaaaaa:84::84::84::84::84::ben şurda hasta hasta pc başında oturayım siz gelmeyin

niye ordasın sen hala şeker:)

çünkü burda bi düzen tutturamadık gitti.orda 4444 salati tefriciye duası okunmaya başlıyo yarın bende okuyanlar arasındayım.hatta okuyacakları ve okunacakları takip eden 2 kişiden biriyim...orda ki çoğu kişi de adet oldu adını ocağa yazdırdı ama ordaki ortam ve sohbet dolayısıyle herkes aralığa devam ediyo

kız turlik başka topiclerde ne işin var
ayy evet bizim büroda bulgaristan göçmenleri var onlar kızçem
yada kızanım diyolar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…