2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

6 diye yazdık ama belki 7 si olabilir

Ben de beklemek ve gün saymaktan sıkıldım.Bir hafta kalsın hemen başlayacam testlere

Ay kıyamam.. Ben artık testlerden umudumu kestim ya, ne zaman test yapsam aynı gün adet görüyorum. Pes ettim artık. Adetim 1 hafta gecikirse eğer, test yapcam.. Eczaneler benim sayemde zengin oldu

6 diye yazdık ama belki 7 si olabilir

Ben de beklemek ve gün saymaktan sıkıldım.Bir hafta kalsın hemen başlayacam testlere

canım günün geçmeden test yapma boşuboşuna moralini bozarsın çıkmazsa.azıcık sabırlı ol gününden 1 hafta sonra yap daha garanti olur hem...

Her markayı deniyorum.O olmadı bu.Sanki marka değişince sonuç farklı olacakmış gibi.Aslında sonucu az çok bilsem de hem hoşuma gidiyo bu bekleyiş hem de strese sokuyo beni.İnşaallah bu sefer sonucu da iyi olur da mutluluğum(uz)daim olur

Turlik listeyi her yenileyişinde oku üfle öyle yolla olur mu canım

Evet Turliikcim. Sana güveniyoruz tatlım.. Oku oku.. uffffff :85:

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş...
şaka bi yana dua ederken tüm isteyenlere diye ediyorum hep...Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın amiiiiiiiiiinnnnnn...

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş...
şaka bi yana dua ederken tüm isteyenlere diye ediyorum hep...Allah hepimize annelik duygusunu yaşatsın amiiiiiiiiiinnnnnn...

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn.. İnşallah yüce rabbim... :111::111::111:

Kızlar farzedelim ki biz şimdi hamileyiz.Bu kadar yeni iken ona zarar verme ihtimalimiz var mı.Yediğimiz içtiğimiz,ya da kendimizi fazla yormamız çok etki eder mi??

Kızlar farzedelim ki biz şimdi hamileyiz.Bu kadar yeni iken ona zarar verme ihtimalimiz var mı.Yediğimiz içtiğimiz,ya da kendimizi fazla yormamız çok etki eder mi??

Benim bir arkadaşım her ay ya hamileysem diye kendine acayip dikkat ediyordu, doktoru kızmış, "hamilelik öğrenildiği zaman başlar " demiş. Zaten adetin geciktiği an herşey başlıyormuş. Doğa da sana uyarı veriyormuş adeti keserek, "bak adetini kestim, sana haber verdim, şuandan itibaren kendine dikkat et" anlamındaymış. Yani şu anki durum çok önemli değilmiş.

Öyleyse sevindim.Çünkü ne zaman beklemede olsam ben de bir temizlik isteği kabarıyor.Her şey gözüme batıyor.Bi tutuyorum iki tutuyorum kendimi sonra dalıyorum işe.Ondan sonra da içim huzursuz oluyo ya bi şey varsa diye .Gerçi kısmette varsa bunlar hep laf ama ne bileyim işte

ayyyynen öyle. doğa seni uyarana dek sorumluluk yok.kardeşim röntgen bile çektirdi.gebeliğin daha hiçbir testte çıkamayacağı dönemdi.şimdi mis kokulu bir bebişi var.

bacılar bilgisayarı kociş kapmak üzere ben kaçıyorum...1 saatliğine bye bye...

Bir arkadaşım da şöyle demişti "Bu dünyaya gelmeye karar veren bebek, ne yapıp edip geliyor, sen istesen de istemesen de.. Yani gelmeye karar verdiyse gelecektir"

slm kızlar bende sizin gibi aralık ayında kırmızı kart görüp ocak ayını hasretle bekleyen biriyim.dün doktora gittim 6 ay daha korunmasız devam edicez bebiş olmazsa rahim filmi çekecek çok ağrılı bir filmmiş umarım gerek kalmadan hamiş olurum henüz 2 aydır deniyoruz ama yinede insanı bir korku kaplıyor.bugün tarçın-bal-çörekotuna başlıcam onuda burdan okudum ve eşim içinde keçi boynuzu kürünü araştıracam.herkesten hayırlı haberler umudu ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…