2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

kızlarrrr topic 2. sayfaya düşmüş yahu... sohbeti koyulaştırmak lazım burda

gelin de konuşalım anacım...uğrayan yok ki herkes gelip beklenmeyen adetini yazdırıp ortadan kayboluyo...şimdi ocağa yaklaştık belirtileri falan başlayan gelsin 1-2 belirti yazsın da biz de kendimizi dinlemeye başlayalım

merhaba canım...
daha 2 ay olmuş bak denemeye başlayalı inşallah rahim filmine gerek kalmadan en yakın zamanda hamile haberi alırız...

Hoşbulduk.Naber nasılsın?Yine sessizliğin yankılandığı bir topik görüyorum.Bu hatunlar sabah olmaz,gece olmaz,ne zaman müsaitler ya

turlik karnım aç,midem kazınıyo sence hamilelik belirtisi mi?

valla canım bende tam onu düşünüyodum...sabah 7 de okulda bi açma saat 09:30 da 2 simit yedim.normal şartlarda bu saatlerde aç olmam ama benim de karnım çok acıktı hatta şimdi değil 2-2,5 saat önce de açtım...simitlerden 2-3 saat sonra acıkmam anormal yani...

Allah'tan her ay böyle dönemlerden geçiyoruz da oburluğumuzun bi bahanesi oluyor.Zavallı eşim hep bi ümit olabilir ya deyip ne istersem hazırlayıp getiriyo.Sonuç hüsran olsa da bu ilgi hoşuma gidiyor.

Allah'tan her ay böyle dönemlerden geçiyoruz da oburluğumuzun bi bahanesi oluyor.Zavallı eşim hep bi ümit olabilir ya deyip ne istersem hazırlayıp getiriyo.Sonuç hüsran olsa da bu ilgi hoşuma gidiyor.

aynen...

aralıktan kader ve soulfly da buraya gelelim dediler ama hala gelen giden yok...ocak ayına 2-3 gün kaldı ve beklenmeyeni 1 ocak olan arkadaşlar var ondan sonrası zaten belli listenin de maşallahı var...

aralıktan kader ve soulfly da buraya gelelim dediler ama hala gelen giden yok...ocak ayına 2-3 gün kaldı ve beklenmeyeni 1 ocak olan arkadaşlar var ondan sonrası zaten belli listenin de maşallahı var...

iyi bakalım berektli olsun hayırlı bebeklerle dolsun....hamile kalsakta .... ayı hamileleri listesi kursak inşallahhhh

burayamı gectınız kızlar ayyy diğer topiğede cok alışmıstımm
turlikcimm
bu dua listesini sana devretti galiba ebru ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…