kızlarrrr topic 2. sayfaya düşmüş yahu... sohbeti koyulaştırmak lazım burda
slm kızlar bende sizin gibi aralık ayında kırmızı kart görüp ocak ayını hasretle bekleyen biriyim.dün doktora gittim 6 ay daha korunmasız devam edicez bebiş olmazsa rahim filmi çekecek çok ağrılı bir filmmiş umarım gerek kalmadan hamiş olurum henüz 2 aydır deniyoruz ama yinede insanı bir korku kaplıyor.bugün tarçın-bal-çörekotuna başlıcam onuda burdan okudum ve eşim içinde keçi boynuzu kürünü araştıracam.herkesten hayırlı haberler umudu ile...
turlik karnım aç,midem kazınıyo sence hamilelik belirtisi mi?
Hoşbulduk.Naber nasılsın?Yine sessizliğin yankılandığı bir topik görüyorum.Bu hatunlar sabah olmaz,gece olmaz,ne zaman müsaitler ya
Allah'tan her ay böyle dönemlerden geçiyoruz da oburluğumuzun bi bahanesi oluyor.Zavallı eşim hep bi ümit olabilir ya deyip ne istersem hazırlayıp getiriyo.Sonuç hüsran olsa da bu ilgi hoşuma gidiyor.
Ben de şimdilik çıkıyorum arkadaşım.Sonra görüşmeş üzere
aralıktan kader ve soulfly da buraya gelelim dediler ama hala gelen giden yok...ocak ayına 2-3 gün kaldı ve beklenmeyeni 1 ocak olan arkadaşlar var ondan sonrası zaten belli listenin de maşallahı var...
iyi bakalım berektli olsun hayırlı bebeklerle dolsun....hamile kalsakta .... ayı hamileleri listesi kursak inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?