2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

ya ben de hiçbir şeyden tiksinmem ayak kadar.ıyyyk

bizim evin dağınığı benim:) temiz olmasına temiziz ama ev dağılıyor!aldığımı aldığım yere koysam...her temizlikte iki gün dikkat ediyorum yine unutuyorum.

Allah tan benim bi tane bi türlü gelemeyen bebişiimin boş odası var da çamaşırdı,ütülenecekti kirliydi ne varsa orda duruyo.kapısını kapalı tuttuğum sürece kendimi çok derli toplu hissediyorum

hahahah aynıyızzz

Allah bana da bi boş oda nasip eyler inşallah

bacılar gelin yazıverin beklenmeyen adet tarihlerinizi de ekleyiverelim sizi de mutluluk zicirine

adet olur olmaz yazdrırım ben söz.gerçi 2 aydır duzen fln kalmadı ama sembolik olarak yazarız bşey

Heyooooooooo.. Herkese Merhaba.... Ben de geldiiiim... Beni de yazıııın. beni de..... 7 Ocak benim tarihim.. Ben de istiyorum... Hem de öyle böyle değil...5 yıllık evliyiim... Yumurtam kalitesizmiş kızlar
( 3 aydır cyclo progynova kullanıyorum.. 7 Ocakta adet olursam doktor klomene geçecek.. İnşallah olmam... 2011'den umutluyum. Umarım çok beklememm...

.......................................................

Son düzenleme:

hoşgeldin canım ! Allah gönlüne göre versinnn

merhaba canım hoşgeldin.hadi inşallah adet olmazsın ama yazalım seni de listeye...

merhaba canım hoşgeldin.hadi inşallah adet olmazsın ama yazalım seni de listeye...

Ayyyy inşallah canım. Aralık umudum geçti, bu ay adet oldum, hatta bugün 6. günüm. Bakalım 7 Ocak'ta nolacak?

Biliyor musun böyle aynı dili konuşan bir çok kişi olması o kadar güzel ki :) İnsan kendisini yalnız hissetmiyor.. iyi ki varsınız..

duruşah_______________________5 ocak

kad_er________________________7 ocak

psiyoji________________________7 ocak

asyauzun_____________________9 ocak

tarfil_________________________10 ocak

smyr_________________________10 ocak

_ebru32______________________11 ocak

bengu_ck_____________________12 ocak

turlik_________________________12 ocak

listemizin en son güncellenmiş hali

Son düzenleme:

zaten burada olmamızın nedeni de aynı dili konuşuyor olmamız canım.normal hayatta kimseye diyemediklerimizi burda anlatarak sorarak öğrenerek rahatlıyoruz.burda bi çok şeyi koşulsuz öğreniyoruz.ben kk ya gelmeden önce gebelikle ilgili hiçbişey bilmiyo muşum meğerse ki ben çocuk gelişimi mezunuyum...daha lisede öğrendik bebek nasıl yapılıryumurta nasıl döllenir,spermcikler nasıldır kaç milyondur ama iş teoride değilmiş pratikteymiş

Çok haklısın canım ya...iş pratikte
Ben de en önemlisi neyi öğrendim biliyor musun? Ha deyince olmuyormuş hemencecik ( Biz eşimle uzunca bir süre korunduk, işte yok ev kredisi, yok kariyer, yok bişeyler.. hep ertele, hep ertele.. Sanki hemen planlanınca hemen olacakmış gibi.. Yok efendim, şu tarihte hamile kalayım, çocuğun burcu şu olsun.. Olmuyormuş öyle hemen... Şimdi çevremdekilere hep şunu diyorum, çocuk düşünüyorsanız kesinlikle ertelemeyin, çünkü herşey planlandığı anda olmuyormuş

slm canim yeni topicin hayirli ugurlu bol hamisli olsun...

benim beklenmeyen adet tarihim 11 ocak

hepimiz icin hayirlisi olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…