2011 ocak ayı bizim ayımız olacak diyenler...

turlik kuşum, devamını sen getir ya tek başıma zevkli olmuyor!
"Aras'dayam susuzam vay lelli vay lelli
Kaç gündür uykusuzam vay lelli vay lelli
Girsem yarin koynuna vay lelli vay lelli
Elim durmaz huysuzam vay lelli vay lelli"

1. kad_er
2. heaven1
3. sedase+
4. turlik+
5. mimar2010
6. c_emre

kızlar,,,niye susuyorsunuz
konuşun hadi
kocişim leptopu alır birazdannn

anaaaa turlik kuşuuu:))

buyur şekerim...

senin topiğin çok masum ve edepli kalmış.o zaman ne yapıyoruuuuuzzz:

tomurcuk taneleri
çözüver düğmeleri
göreyim sineleri
gel yanıma gel gel gel
gel yanımaaaaa geeellll

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...70 te bıraktım 80 e kadar geçmişi okudum...kocişim işe gitti de pc yi alıp daldım buraya...ben artık yasaklıyım her dakika giremicem malesef...

eski günlere döndük yaşasııııııııııın...yarına bende türkü-mani bulur yazarım azıcık eğleniriz şuracıkta

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım . 26/12/2010 yumurtlama günümün ilk günüydü hesabıma göre ve o gün ilişki oldu. ilişkinin ertesi günü kasıklarıma kısa kısa ağrı girdi rahatsız edici deiller. ve uyku hali yorgunluk ve ekşi ve tuzlulara karşı daha çok ilgim var 2 gündür. idrara çok sık çıkıyorum gögüslerimde özellikle uc kısımları ara ara sancıyo . bunlar belirtimidir . adet günümede 6 gün fln var merak ediyorum inş. olmuştur . 2gündürde üşüttüm galiba karın bölgem midem fln ağrıyo kaslarım gerilmiş sanki belkide kasıyorum kendimi bebek varmıdır yokmudur diye diye karın bölgem çok ağrıyor üşütme ağrısı .

bu saydıkların gebelikte de oluyor.inşallah psikolojik değildir,inşallah gerçekten gebesindir.

valla eğer psikolojik değilse anlattıkların gebelik belirtisi gibi gözüküyor tatlım ama tabii beklemen lazım stres yapmadan bekle bence eğer adetin gecikirse test yaptırırsın..

Cebinde akrep var eli gitmiyor
Leyla döktürüyor dönüp bakmıyor
Kadehleri birbirine çakmıyor usta

Bas bas paraları leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya

Hayatını yaşa şükret mevlaya
Hiç götüren varmı öbür dünyaya
Haydi kollarını kaldır havaya usta

Bas bas paraları leylaya
Bi daha mı gelicez dünyaya

Farkında değilsin zaman geçiyor
Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor
Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta

adam haklı!
Farkında değilsin zaman geçiyor
Biraz eğlen fırsat elden kaçıyor
Kim ne yapsa aynı yere göçüyor usta
derken iyi deeee leylaya para basmak

mendili işle yolla
işle gümüşle yolla
içine üç elma koy
birini dişle yolla

valla eğer psikolojik değilse anlattıkların gebelik belirtisi gibi gözüküyor tatlım ama tabii beklemen lazım stres yapmadan bekle bence eğer adetin gecikirse test yaptırırsın..

evet inş. psikolojik deildir . bi kaç arkadaşım demişti ilişkiden sonraz eğer bebek dölenmişse 5-6 gün sonra kan testiy yaptırırsan çıkar dediler ama bekliyim geçmesini daha iyi sonuç olur adet gelirse yoktur gelmezse bi test yaparım . şu üşütme ağrısıda iyice canımı sıkıyor bebek varsa bişey olmaz dimi karındaki ağrıdan

olmaz bir şey meraklanma.kafasına koyduysa gelmeyi,allahın izniyle bir şey olmaz.

bu saydıkların gebelikte de oluyor.inşallah psikolojik değildir,inşallah gerçekten gebesindir.

inş. bu üşütme ağrısı bi zarar vermez dimi gebelik varsa . karın bölgem tatlı tatlı bi ağrı var ve taş gibi içi sancıyor üşüttüm mü hep böle oluyor ama genede korkuyorum biraz telaşlı bir yapım var herşeyden korkar oldum . şu adet günü gelse geçsede bebiş olsa bi sevinsek :)

olmaz bir şey meraklanma.kafasına koyduysa gelmeyi,allahın izniyle bir şey olmaz.

inş. bebişim şuan göbişimdedir en yakın zamandada haberini alırız allahın izniyle allah iateyen herkese versin :) onu beklemek bi heyecanmış bu günlerde anlıyorum inş. belirtilerim beni yanıltmaz . teşekkür ederim bilgileriniz için :) . o zaman adet gününün geçmesini beklicem . meraklanıyorum bana kalsa yarın gidicem kan testine hehehehe ama tutucam kendimi 12 ocak tarihine kadar eğer gelmezse tabi 10da .

fındık fıstık offf
sensin fıstık offff
ahh bize lazım offfff
yorgan yastık off off off off

güneŞten yanmışsın ilacın benim
bu aŞkın telifi inan yavrum senin
koç gibi genÇlerin katili gözlerin
indir güzelim indir bu hayat senin
indir fıstıĞım indir bu hayat senin

fındık fıstık offf
sensin fıstık offff
ahh bize lazım offfff yorgan yastık off off off off

sokaklarda gezme gazeteci var yakalar
kapak olur magazine Türkiye'yi oyalar

fındık fıstık offf
sensin fıstık offff
ahh bize lazım offfff yorgan yastık off off off off

sabret azıcık,çok erken daha. oradaysa zaten ergeç öğreneceksin.daha ayın 2'si:))

türküleri çok severim ama böylelerini duyunca nefret ediyorum ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…