canım benim ben henüz kendi derlemelrime başlamadımbaşlarsam da bu topiğim için pek hayırlı olmayabilir kanımca
acaba 1-2 deneme yapsam mı ne?bak akılıma düşürdün şimdi
ben de edebiyatçıyım:) ama malesef kendi derlememiz değil,ben çoğunu google'den buldum.
valla varsa annenizin kayınvalidenizin falan söylediği maniler ninniler not olmanızı tavsiye ederim.. çocuklarımıza öğretiriz... ben bayılırım böyle şeylere.. ama müstehcen ifadeler olmayacak..
öyle mi öğretmen misin?
ee işte o halde sen 17-18 ocak gibi yumurtlayacaksın yine:))) umutsuzluk yokkkk! bu ay yeni başladı daha topik başım benim.Ben geldim kızlar
Nasılsınız?keyifler yerinde mi?
Yeni ayımız sizlere hayırlı olsun,benim için bu ay da 1 ocakla başlamadan bitti
Dün bahsetmiştim Ebru'ya,belki okumuşsunuzdur.
Az bir kanamam olmuştu ama ihtimal vermemiştim.
Malesef o görmeyi hiç istemediğim adetimmiş
Turlikçim listede ki yerime eklersin
sizler nasılsınız?
yaa evet bnada ayni sekilde erken dusuk dediler yani ya yerlesememis yada yerlestikten hemen sonraki birkacgun icersinde dusuyormus ama sebebi ne acaba neden kaynaklaniyor hic anlamadim...bide belirtileri gebelikle ayni ayni seyleri hissediyorsun... sizce kan degerlerim kac olmaliydi 3 haftalik gebelik icin...
kendimi uyumamaya zorlasam da dayanamıyorum artık çok uykum geldi...
oysa ki kocacişim işe gitti ve ben yalnızım...
ben yalnız uyumak istemiyorum yaaa:84::84::84:
evet 10 yıllık öğretmenim dershanede çalışıyorum.
ee işte o halde sen 17-18 ocak gibi yumurtlayacaksın yine:))) umutsuzluk yokkkk! bu ay yeni başladı daha topik başım benim.
kendimi uyumamaya zorlasam da dayanamıyorum artık çok uykum geldi...
oysa ki kocacişim işe gitti ve ben yalnızım...
ben yalnız uyumak istemiyorum yaaa:84::84::84:
gebeliğin en başında doğal bir koruma mekanizması devreye giriyormuş. dr. ben 7.haftada bebeğim öldü diye ağlarken defolu ürünü vücut affetmez demişti.o sırada o duygularla adama çemkirmiştim defolu diyemezsin o benim bebeğim diye ama...her işte bir hayır vardır.kromozomlar tık tık tık yerleşmezse vücudun henüz gebelik oluşurken yani ortada 4,8 ya da 16 hücre varken atıyormuş.her kadın yaşamı boyunca pekçok kimyasal gebelik yaşarmış fark etmeden.bende de oldu...canım bebek sağlıksız olacaksa vücut gebeliği sonlandırıyormuş çok şükür yumurtlama sorunun yok başka rahim rahatsızlığın da yoksa bebişin olur zaten bir meraktan test yapıp canımızı sıkıyoeuz bilmesek hasta olduk geç oldum dicez böyle rahat yazıyorum ama bende çok üzülmüştüm vardır bilmediğimiz bir hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?