valla özenikim zaten..öksürmekten ciğerlerim masaya düşcek az sonra![]()
alamaz msıın rapor ya da izin???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlaarrr ben cikiyorummm:79::79:
bi kac isim var... evi yenilicemdeyatak odasinda bi kac degisiklik yapip yatagi ordan oraya atip en sonunda uygun bi yer bulup geliyorummm hemennn
görüsürüz:79::79::79:
gülegüle tatlım kolay gelsinkizlaarrr ben cikiyorummm:79::79:
bi kac isim var... evi yenilicemdeyatak odasinda bi kac degisiklik yapip yatagi ordan oraya atip en sonunda uygun bi yer bulup geliyorummm hemennn
görüsürüz:79::79::79:
çok zoralamaz msıın rapor ya da izin???
ah canııııııım denicem eve gidincekiyamam ben sana... sabah bende kalktigimda baya bi hapsurdum gözlerimden iki de bi yaslar falan akiyodu....
bi tane limonu sıkıp icine biraz bal kattim sicak suyla ictim hic biseyim kalmadisende dene istersen ama bi kac gün ic onu benim fazla biseyim yoktu... gecmis olsun
Allah korusun aman sen öksürme ben öksüre öksüre kan kalmadı sökülecek töbe töbeyaa öksürmenin nasıl bişey olduğunu bilirim bende canım hasta olunca öksürmekten bi hal olurum geceleri uyuyamam inşallah şimdi öyle kötü olmam çok dikkat etmem lazım allah korusun bir öksürmeye başlasam bebeğe bişey olur diye korkarım valla
bal ile zencefil karıştır ye iyi gelir sonra gece yatarkende boğazına viks sür bir tülbentle sar sıcak tut birde göğsüne zeytinyağı ve karabiber sür yine gece yatarken küçük bir havluyla kapat üstünü öyle yat iyi geliyor
aman dikkat et incitme bi yerlerini kocanla yapsaydın ya kızz
aman dikkat et incitme bi yerlerini kocanla yapsaydın ya kızz
heavenım onu da deniyim bi ya..bi tek çörekotunu kullanmak istemiyorm kanamayı artırıyomuş ..bu ay artırmasın mumkunse hık diyip gidicem zira![]()
merhaba kızlaaarrr
merhaba kızlaaarrr
çok içme o maydonozo yine deYa iste aksam ilac ictim, zaten tek kullanimlik bir ilac o. eritip ictim. sabaha kadar tuvalete gitmeden icimde ytutmam gerekiyodu ilaci ama tutamadim. o kadar cok cisim geliyor ki napiyim. sabah da maydanoz suyu ictim, simdi de kusburnu. icmekten yemekten bir helak oldu yani. sabak 6:30'da kalkip evde kallavi kahvalti hazirladim bundan sonra boyle. ne yersem bebeğe yarar. Gecicek insallah. Su anda bebege zarar vermiyo ama ilerlerse Allah korusun. perşembe tekrar idrar testi yaptircam orda belli olacak ak mı kara mı durumlar.
benim de dr.un hesapladığı yumurtlama tarihinde olmuş tam,bu aralar içimden hep erkek geçiyor.hmm... tamam canim... bugün baska bi topicte gördüm, galiba ,,,bende hamileyimm,, bölümündeydii...
adetten 1 hafta sonra veya adete 2 gün kala hamile kalanlarda var
ama genelde yumurtlama gününde hamile kalanlar hep erkek bebekhyrlisi olsun
ben almadım,100 lira ona vereceğime bebeğe bir şey alırım dedim.Bakalım görcez cinsiyetini. galiba ben 2 hafta sonra su idrarla yapılan cinsiyet testinden yapıcam :)
biz de sabahtan kudurdukbende iyyim cnm...kedimle boğuşuyoruzz
![]()
sağ ol canım benimmm,iyiyim.daha iyiyim hatta.izinliyim.Hoşgeldin Sedaciiiiim. NAsılsın?
iznimi aldım,azıcık toparlanayım dedim.hoşgeldinnn canımmmm nasılsın bugünn![]()
amanın da amanın kim gelmişşşşşşşşşşşşşş.ilk göz ağrımız gelmişşşşş:87::87::87:
şımart beni şımarttt
sen de mi hasta oldun?kıyamam ya...
ben 10 gündür sürünüyorum şekerim..alıştım bile bu duruma :86:
neden sustunuz hepiniz?
heaven, akıntı rengin beyaza döndü mü kahverengi mi hala?